Salı, Aralık 29, 2009

Siyah Parlak Tayt Yeniden

Sanal dükkanımda bu sayfada bulunan siyah parlak taytlardan sipariş gelmişti. Ben de hazır gelmişken üç tane yaptırdım. Bir tanesi gitti, elimde iki tane var şu an :

- Standart bedendir, 36-38-40 bedene olur
- Penye gibi yıkandıkça bozulma, bollaşma yapmaz.
- Lame jarsedir. Yarı-parlaktır.
- Bel ve paçaları reçme yapılmıştır.

İsteyenler bana mailden ( lacheenorg@gmail.com ) ulaşabilirler, fiyatı 25 liradır. İsteğinize göre gitti gidiyor veya pasajdan satış açılabilir. Hemen gönderilir.


NOT : Braun Satin Hair Brush için yorumlarınız ulaşıyor bana merak etmeyin, 31 Aralık 18:00' e kadar cevaplarınızı gönderebilirsiniz. Yeni yılın ilk günlerinde yorumları yayınlayıp sonuçları açıklayacağım.

3 yorum:

  1. laçin merhaba.bir kaç gündür marilyn monroe kumaşımdan kendim için bir elbise dikmek niyetindeyim ama penyeyi tek başına dikmek oldukça zor geliyor bana.senin kimi zaman penye kumaşlardan tasarımlar yaptıgını görüyorum ve merak ediyorum acaba penyeyi dikmek için özel bir makinen mi var yoksa bunun bir püf noktası mı var?bendeki likralı, kalınca ve fazla esnek olmayan bir penye .vaktin oldugunda bana bir cevapla yardımcı olman mümkün mü acaba?

    YanıtlaSil
  2. *leyya-craftmania: Ben kendime penyeden birkaç şey diktim ama satışa sunduklarımı terziye diktiriyorum. Reçme makinesi (tshirtlerin kol ve etek bitişlerinde görebilirsin, önden çift iğne dikişi, arkadan overlok görünür.) gerekiyor.

    Ama senin bahsettiğin gibi tok ve çok esnemeyen penyeler çok daha rahat dikilir ev makinesinde. Normal kumaş gibi dikebilirsin, yalnız iğneyi penye/jarse iğnesi kullansan iyi olur. İnce penyeler sorun çıkarıyor bazen ama bahsettiğin kumaşın sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

    Bu arada o kumaşı blogunda gördüm ama yorum yazamadım, çok güzel görünüyor, herşey olur ondan :))

    YanıtlaSil
  3. hıh ben de cevabım nerde diye aranıyorum deminden buyana:))çok sağol vakit ayırdıgın için.edaya bi metre hediye etmeyi planlıyordum.bi metre de sana gelsin:))doğrusu senin yorumunla ne çıkacağını görmek isterim .iyi seneler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.