Cumartesi, Aralık 12, 2009

Schokolade

Hani a cup of relax bu yazısında benden aldığı obi kemerleri yazmıştı ya, meğer sonrasında bana bir hediye yollamış ta oralardan. Bana ulaşması on gün kadar sürdü tabii. Dün postacıyı kapıda görünce çok şaşırdım, yurt dışından alışveriş de yapmamıştım ki, gelen neydi acaba...Paketin üzerinde yazıyormuş meğerse : Schokolade. Çikolatanın ana vatanından hem de...



Hem çikolata, hem paket hem not o kadar güzel ki, değil günümü en az iki haftamı şimdiden kurtardı bu güzellik. Böyle güzel şeyleri saklamak hiç huyum olmadığından hemen salondaki gümüş tabağımın içine yerleştirdim.
Hem çok lezzetli hem de çok güzeller, tekrar teşekkürler canım...

(Son fotoğraflar akşam karanlığında birkaç saniyelik pozlamayla çekildi. Bundan sonra fotoğrafları çekerken hep tripod kullanacağım, çok farkediyor değil mi...Daha çok şeyini öğrenmem lazım şu fotoğraf makinesinin. Profesyonel olmayıp öyle davranan  bir makine istiyorsanız, benimkini Canon A570 i tavsiye ederim. Sanırım şu an piyasada 580i var, aynısıdır.)




10 yorum:

  1. Laçicim, fotolar hakikaten çok güzel.
    Bu arada duvar taşlarımz aynı :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzeller, resimli mesimli :)
    afiyet şeker olsun yiyenlere ...

    YanıtlaSil
  3. Valla hediyeler cok ama cok guzel de, onlarin hepsini yemeden rahat edemeyeceginizi dusundukce(Cunku gercekten"gercek cikolatalar"), o narin bedeninize haksizlik olabilir mi acaba diye dusunuyorum:)

    Sevgiler Lacin

    YanıtlaSil
  4. HIMMHH cnım çekti şimdi :)) afiyet olsun evne misafirlik gelsem o çikolaytlardan yesem :)) şaka bir yana çok güzel bir süpriz olmuş

    YanıtlaSil
  5. bunlardan ben daha once yemistim inanilmaz guzel tadlari var.canim mi cekti ne :(

    YanıtlaSil
  6. çikolatanın kapları çok şirinmiş afiyetle ye:)cnm

    YanıtlaSil
  7. laçin selam ,sen bilirsin diye tahmin ettim ,gazete yazıları gibi baskı kumaşalrı nereden bulurum uzun zamandır pijasaya cıkmadım kumaş almaya varmıdır bir fikrin ,

    YanıtlaSil
  8. ayyy schokoladeee :'( çikolata manyağı ben bunları görmemeliydim.Çok güzel görünüyorlar:'( afiyet bal şeker olsun ablacım:)

    YanıtlaSil
  9. Acıktım ama ben yaa... Canım nasıl da çikolata çekti:( Bu arada hem ince düşünce hem de çikolatalrın kapları çok güzel! Paketlerini Edaya versene, kesin birşeyler üretir o güzel fotoğraflardan:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.