Cuma, Aralık 11, 2009

Mia Posta' dan İndirim Kuponları ve 3d Studio Max' e Dönüş

Hani geçen gün Mia profilinizi güncelleyin, sürprizi kapın yazmıştım ya, bana da sürpriz olan kuponlar mail ile ulaştı. Cashmere in Love, Pupa gibi markaların yanı sıra Boyner' deki Clarins standında ve bazı mekanlarda indirimler var. Yapmanız gereken bu yazıda da bahsedildiği gibi kuponlarınızı yazıcıdan çıkarıp keserek kullanmak.
Açıkçası ben büyük ihtimalle sadece Pupa' nın (apple) indirim kuponunu yılbaşı hediyesi için kullanacağım sanırım. Eşime bir iphone aksesuarı alabilirim.

O yüzden de hemen yazdırmama gerek yoktu kuponları (nasılsa yılbaşına kadar vaktim var) ben de sanal olarak masama koydum. Sanal masamda inanılmaz parlak çelikten (!) çaydanlığım, sokak desenli kupam ve neden oraya koyduğumu bilmediğim -büyük ihtimalle plastikten- yaz mevsimi meyveleri var :))





Olay şudur; ben giderek kullandığım mimari çizim programlarını unutmaya başlıyorum, o yüzden arada pratik yapmam gerekiyor. 3d Studio Max' te şipşak bir sahne hazırlayıp Mia' nın kuponlarını sanal olarak canlandırdım :) Bir seneye yakın zamandır kullanmıyordum, hala unutmamışım Max' i, mutluyum :))


not: normalde bir üç boyutlu çizimin sadece modelleme kısmı bir gün, malzemeleri ve ışıkları birkaç gün sürüyor. Tabii ki daha büyük boyutlu projelerden bahsediyorum. Ben sadece hazır elemanları bir araya getirdiğim için yarım saatte falan bu renderları alabildim.

11 yorum:

  1. İlk başta önemsememiştim bu hediye kuponlarını meğer işe yararmış
    geç kaldım mı sence Laçin?

    YanıtlaSil
  2. ne güzel ya bayıldım bu programa. kuponları sevmedim:))

    YanıtlaSil
  3. İnanılmaz nankör bir program :( ben uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim.

    YanıtlaSil
  4. *moda(e)ratör: Tanıtım yazısında çarşamba gece yarısına kadar profillerin güncellenmesi gerektiği yazıyordu, herhalde bitirmişlerdir artık ama mailleri vardır sayfalarında bence mail atıp sor, sana da gönderirler belki.
    *moda-yemek tarifleri: günlerce oyalanabilirim bu programda, hatta evlerin içini gezdiren animasyonlar da yapıyordum, hey gidi günler hey :))
    *eb: Kullandıkça hatırlarsın bence...Bir de bende Autocad, Max, Cinema 4d, Allplan hepsini kullandığım için arada karışabiliyorlar :))

    YanıtlaSil
  5. bende bi ara merak saldım ama ilerletmedim nedense.iş güç okul derken ama çok keyifli ve çizim yaparken çok eğleniyor insan :)

    YanıtlaSil
  6. hayal gücünün dışa vurumu olan program :) bayılıyorum bende eline sağlık , 1 sene kullanmayıp unutmamıs olman süper cnm :)

    YanıtlaSil
  7. Laçincim çaydanlığı görünce anılarım canlandı.:) Akşam eve gidince benim de 1-2 şey çizesim geldi.En azından elimizin pasını atmak için:)Işıklandırmaya bayıldım bu arada kısa zamanda ortaya çıkan iş çok temiz bence:) Bu arada kuponlar Ankara'da yaşayanlar için maalesef ki işlevsiz:(

    YanıtlaSil
  8. bende teknik resim okuyorum 3. sınıftayım :) ya moda tasarım yada gemi mimarlığ okumak istiorum :) ewd programı görünce büyülendim..ben 3 program öğreniyorum zor geliyor bazenleri ama bunu görnce hırs yaptım :)

    YanıtlaSil
  9. Ben autocadi 3 senedir sürekli kullandığım için problem olmuyorda max'i unutuyorum maalesef :(

    YanıtlaSil
  10. çok güzel olmuş laçincim, yer texture'ı son derece başarılı bu arada. standart mı, sen mi ekledin?

    bir de vray kullarak render almayı dene bence, inanılmaz gerçekçi sonuçlar alırsın :D

    YanıtlaSil
  11. *chilekciko: aynen öyle, kesinlikle çok eğlenceli.
    *fluffy: genelde baktıkça hatırlıyorum, ama bazı konular için notlarıma dönmem gerekiyor.
    *pride: aynen öyle, arada alıştırma yapmak lazım.
    *çiğdem: benim çizim baya amatör kalıyor onu söyleyeyim, aşmış insanlar var bu konuda :))
    *eb: kullanmayınca unutuluyor, evet :((
    *hesionka: o yer map' i standarttı, çok kullanırım gerçekçi duruyor.
    benim bilgisayar vray' i çalıştırmaz maalesef :((

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.