Uzun zamandır istediğim deri cekete sonunda cesaret ettim. Boşuna beklemişim o kadar, dikişi zorlamadı beni.
Normal bir deri ceket dikmek (perfecto tarzında) mümkün olmayacağı için modeli kendime göre biraz değiştirdim. Burda' nın Aralık sayısındaki 110 numaralı payetli ceket kalıbını kullandım.
- Yakasını çıkardım
- Etek kısmında arkaya doğru uzayan bir değişiklik yaptım.
- Biraz daha salaş gözüksün diye derinin kenarlarını bastırmadım, açık çalıştım.
- İçine de küf yeşili pamuk saten astar ekledim.
Suni deri ince olduğu için soğuk havalarda giyemem ama ılık havalarda giyebileceğimi düşünüyorum. Hatta bir aksilik olmazsa bugün giyerim, üzerimdeki fotoğraflarını da en kısa zamanda eklerim.
Harika bir ceket olmuş.çok beğendim.Kombin fotosunu bekliyorum merakla:)
YanıtlayınSilEllerine sağlık, bu profesyonel bir iş olmuş gerçekten.
YanıtlayınSilÇok güsel olmus keske bende dikebilsem.Benimde bir gün makinam olucak inşallah.O zaman bloguna bakıp iç gecirmekle kalmayıp dikdiklerinden bende dikmeye calısıcagım:D Bir an önce görmeliyiz üstünde.
YanıtlayınSilLaçin bayıldım ben bu ceketeeeee:) Özellikle astarın rengi süper.Ellerine sağlık. Dikişi zor olur diye ben de uzak duruyordum ama senden aldığım cesaretle ben de başlayabilirim artık.Koccamannnnnn sevgiler
YanıtlayınSilArtık deri işinede başlamışşınız maşallah ne diyim artık kimse tutamaz sizi:))Çok güzel olmuş...Benimde bloğumdaki çantama bakıp yorum yazarmısınız çok önemli benim için şimdiden çok sağolun:)))
YanıtlayınSilTebrik ederim.Gerçekten çok güzel olmuş.Çtaı yükselttin senden daha profesyonel şeyler bekliyoruz :)
YanıtlayınSilcok cici duruyor ceket askida. üzerinde görünüsünü cok merak ediyorum =) kesimi cok hosuma gitti simdilik. birde o yesil astar müthis.
YanıtlayınSilbencede çok profesyonel bir çalışma olmuş. eline sağlık
YanıtlayınSilellerine sağlık canım. üzerinde de görseydik ;)
YanıtlayınSilçok güzel olmuş. ben önce hazır aldın sandım. eline sağlık.bende 107 numaralı modeli dikmeye karar vermiştim.inşallah bi aksilik olmazda dikerim:)
YanıtlayınSilBizzat okşadım bugün ahah o da ne demekse artık, gündüz de dediğim gibi bebem yıkılıyorduNuz :)
YanıtlayınSillaçin tek kelimeyle müthişşşş!:))) ellerine emegine saglıkk laçincim..
YanıtlayınSilvallahi size bravo.....takdir ediyorum, sizi...ellerinize sağlık ...süper olmuş
YanıtlayınSilastarda rek seçimi, üüf üffff..;)
YanıtlayınSilmodelse püfür püfürrrr..;)