Cuma, Aralık 25, 2009

Dökümlü Yakalı Yelek Kalıbı

Bu yazımdaki gri kürk yeleğin ölçüleriyle ilgili sorular gelmişti, yorumla cevaplamaya çalıştım. Ama yine içim rahat etmedi kafanızda soru işareti kalmasın diye ölçüp biçip çizimini yaptım.
Her beden bu ölçüleri kullanabilir. Dikkat etmeniz gereken tek yer iki kol oyuğu arasıdır. Bu ölçüyü kendi omuz mesafenizi ölçerek alırsanız daha sağlıklı olur. Ve son olarak da kol oyuğunu dikey olarak ben ortaladım, böylece yaka baya dökümlü oldu. Eğer bu kadar dökümlü istemezseniz kol oyuğunu yukarı kaydırın.
yelek_kalibi

4 yorum:

  1. Laçincim emeğine sağlık.Bu tarz paylaşımları maalesef kimse yapmıyor ama sen bu konuda gerçekten hassassın.Paylaşımın için tekrar teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. aaaaa senı sevıyorum yaaa:D cok gtsk ederım .....sen benı cok cesaretlendırdın farkında olmadan :D daha blogum yokken senı okurdum hayran hayran .....cok tsk ederım cok mutlu oldum hemen yapıp koycam bloga :D

    YanıtlaSil
  3. lacincim hemen kumaş aldım ve oydum biçtim.denedim resimledim çokk güzel oldu.çok teşekkürler.bloğumda yayınladım istersen bi bak bakalım olmuşmu?:))))iyiki varsınn:)

    YanıtlaSil
  4. valla harikasın.şu saatde evde kumaş aramaya başladım.yeleği yapıcam kafaya taktım da,sabah olsun diyorum:)) yarın pazar var ordan alıyım.emeğinize bereket.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.