Çarşamba, Aralık 23, 2009

Braun Iontec ile Her an Her Yerde


braun_iontec1

Her an her yerde kampanyası www.lacintenel.com’da!

DenedimBiliyorum platformunda başlayan Braun IONTEC Satin Hair Brush programı ‘Her an her yerde’ kampanyası ile şimdi burada devam ediyor! 

‘Her an her yerde’ kampanyasına katılarak Braun IONTEC Satin Hair Brush kazanmak istiyorsanız, 5 hafta boyunca kampanyaya dahil olan blogları takip etmeniz ve kampanyanın hangi gün hangi blogda yapıldığını keşfederek sorulan soruları cevaplamanız yeterli.

Daha fazlası için 24 Aralık’ı bekleyin, Braun IONTEC Satin Hair Brush’ın ‘Sihirli Dokunuş’uyla tanışma şansını yakalayın.

8 yorum:

  1. bu kadar olur.. bugün bu alet hakkında yazı yazacaktım.. Diger ürünler gibi foss mu yoksa hakikaten elektriklenmeyi azaltıp sacları sakinleştiriyor mu ? deneyen bilen varsa söylesin dicektim.. bakalım artık bloglardan takip edip görcez..

    YanıtlaSil
  2. Yukaridaki www.lacintenel.com linkine tiklayinca, tuhaf bir site cikiyor :S Kontrol etseniz iyi olucak galiba..

    YanıtlaSil
  3. braunu takdir etmek gerek bayanın ruhuna ve ihtiyacına yönelik her türlü aracı teknoloji lüksü ve keyfine dönüştürme de üstüne yok :) reklamlarda gördükten sonra ileride almalıyım diye aklımdan geçirdiğim bir üründü

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyor bu tarak, sihirli bişey sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. selam.sizden bir ricam var braunun yeni cikardigi urun HOLLANDADA varmi ogrene bilirmisiniz.cunku hic gormedim burada satin almak istiyorum

    YanıtlaSil
  6. 5 hafta boyunca hangi gün hangi blogda olduğunu takip edecez ordaki sorulaarı cevaplıcaz ama o bloglara üye olmamız yani takip listesinde olmamız gerekiyormu?ve bütün blogları nasıl bilecez bugünün sorususu nerde diye:S:)

    YanıtlaSil
  7. *ikkuş: kullanıcı deneyimlerini okudum ben, baya memnunlar. Onları da paylaşacağım zaten
    *hazan esintisi: tabi x diye doldurulması gereken yeri öyle bırakmışım. Düzeltilmiştir.
    *esraca: Eğer elektriklenme problemi yaşıyorsan öneriyor deneyenler.
    *defne: biraz :))
    *nebahat: vardır diye tahmin ediyorum ama araştıracağım.
    *melocan: Takip listesinde olmak gibi bir şart yok tabii ki ama hangi gün kimde olacağı sürpriz. Aynı ürünün sloganı gibi, her an her yerde.

    YanıtlaSil
  8. BU ÜRÜNÜ HEP MERAK ETTİM ALMAYIDA ÇOK DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI MADEM BÖLE BİR YARIŞMA VAR BURDA DENEYİM ŞANSIMI DİYORUM BAKALIM KISMET ARTIK HATTA BLOĞUMDADA YAYINLAMIŞTIM

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.