Cumartesi, Aralık 05, 2009

Tunikler Şimdilik Tükendi...

Tunikler için göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim öncelikle...
Tshirt lerin üzerine boyamadığım için bu tunikler gece bile giyilebilecek özellikteydi, zaten anlayanlar aldılar. Hazır olanları daraltıp kargoya verdim bile. Birkaç tane aynı renkten, bir de farklı renginden sipariş var. Onlar da haftaya biter herhalde.
Yorumlarda yazılan bazı konular vardı, onlarla ilgili bir şeyler yazmam gerekti. İlk olarak bu tuniklerin yapımında, kumaş bulma, kumaşa masraf; düzgün olsun diye de tabii ki terziye diktirdiğim için ona masraf, üzerine boyalar falan filan var. Yani istediğiniz gibi 2 liraya tshirt alsaydım bana göre daha karlı ama aynı havayı vermezdi ve bu yüzden de bu tunikleri o şekilde çalışmayacağım. Aslında tshirt üzerine yapmak benim için çok daha kolay ama dediğim gibi ikisi aynı şey değil.

(Nasıl ki yorumlarda yazılanlar sizlerin düşünceleriyse, bunlar da benim düşüncelerim.
Herkes aynı şeyi düşüncek diye bir kaide tabii ki yok.)
Tshirt ile bluzun tabii ki boyama açısından farkı yok, o konuya diyecek hiçbir şeyim yok. Stencil gibi bir teknik değil benimkisi, bildiğiniz fırçayla boyayla çiziyorum.
Herhalde bazı yerlerde yanlış anlaşılmalar olmuş o yüzden açıklama gereği duydum, aynı bir önceki yazımdaki beden mevzusu gibi.
Neyse, yeni şeyler de gelecek tabii ki. Ama çok yakın demeyeyim, şimdilik aksattığım diğer işlere dönmem lazım.

5 yorum:

  1. alanlar güle güle kullansınlar:) ben de boyama deneyeceğim,eğer beceremezsem senin yaptıklarından alırım inş ablacım=)

    YanıtlaSil
  2. bu güzelliklerin tükenmesi çok normal..:)
    mikro kumaş olduğu fotoğraftan dahi belli, daha şık elbet pamuklu thsirt kumasından..

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok güsel tunikler..ben hamileyim ve kendime tişört boyamak istiyorum sadece göbek kısmına tekstil kalemiyle..bu kalemlerin direkt olarak tişört üzerine uygulananlarımı daha kullanışlı yoksa beyaz kağıt üzerine çizip tişörte ütüyle transfer edilenlerimi?bilgi verirsen çok sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Heveslendim bende denedim. Hem diktim hem boyadım :))

    YanıtlaSil
  5. Şanslı arkadaşları kutluyorum güle güle giysinler.En azından Lacheen markalı bir ürüne sahip olmak zaten çok büyük şans bence,el emeği göznuru,sevgi katılarak yapıldıkları için...
    Ellerine sağlık canım,sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.