Çarşamba, Aralık 02, 2009

Asimetrik Deri Ceket Giyim



Dün yazdığım, yeni diktiğim deri ceketi hemen giydim. Şansıma da dün hava o kadar güzeldi ki, ince gelmedi hiç...

Deri ceketler zaten sert bir tarzda olduğu için daha feminen detaylarla kullanılması taraftarıyım. Özellikle gece şifon katlı elbiselerle çok yakıştığını düşünüyorum. Bu yüzden de biraz fırfırlı bir şeyler gözükmesi için beyaz bir iç elbiseyle giydim. Yakasız olduğu için de şalla çok daha iyi oldu.
Asimetrik Deri Ceket - Ben Diktim
Beyaz iç elbise - Bershka
Altın rengi triko - Ykm 
Şal - Suriye' den hediye
Jean Tayt - pazar
Çizme - Et-ki Kundura (Kadıköy) geçen sene almıştım
Çanta - Mango (hediye)


Dün salı pazarı sonrası Kadıköy turu yaptık Edoş' la. Çok çılgın bir şey yaptık, aslında ben yaptım; bir kulağıma iki delik daha deldirdim. Sağda zaten iki tane vardı, seneler önce deldirmiştim bu da sola oldu. Şimdi birinde iki, birinde üç tane var :)) Baya çılgın değil mi... Benden ne kadar çılgınlık beklenebilirse artık.
(İnsan yaşlandıkça daha korkak oluyor sanki, cahil cesareti denen şey yıllar geçtikçe kayboluyor)
Edoş' un var olan kapanmış kulak delikleri itinayla açıldı :))
Günün sonunda ise ilk defa kendimize bir iyilik yaptık, oturduk balık yedik. Bu ara biliyorsunuz havalar çok durgun olduğundan balık da bol ve ucuz. Seviyorsanız neredeyse fast-food fiyatına adam gibi balık yiyebiliyorsunuz.

not 1 : Arkadaşlar, birkaç gündür biraz yoğunum yorumlarınızı cevaplayamıyorum. Bir müddet daha bu şekilde olabilir, ondan sonra eski düzene döneceğim inşallah.
not 2 : Daha önce yazmam lazımdı aslında ama pazarda tanıyıp selam veren, yanıma gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Emin olun ben de sizin kadar seviniyorum beni okuyanlarla birebir tanıştığımda.



22 yorum:

  1. güle güle giy laçincim.Ceketinin arkadan duruşu çok hoş ön kısmı biraz göz doldurmuyor gibime geldi fıstık yeşili yerine çok daha iddialı bir kumaş ve renk seçsen sanki daha güzel olurdu diye düşünüyorum şu çizmeler çanta ve şeker içlik yanında biraz sönük bir durusu var senin güzelliğini tasıyamamıs :)Nacizane fikrim canım bildiğimden söylemiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. yaw nerde pazar vardı ki dünnn :(

    YanıtlaSil
  3. Ceketine bayıldımmm ! Sonunda deri ceket de diktin, süper olmuş. Ben her gün senin bloguna bakan bi sapııım, üni bitti ben dikiş kursuna başladım... acaba neden:S ??! Acayip vaktimi aldıı için bırakmak zorunda kaldım ama ben de dikicem bi gün :P

    YanıtlaSil
  4. iç astar rengine bayıldım cnm.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. merhaba,
    blogla yeni tanışan biri olarak henüz tanımaya çalışıyorum herşeyi.Diktiklerini hakatten çok begendim,çok süper bir blog olmuş.Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış.Maşallah diyimde nazar değmesin.O kadar görmek istiyorum ki sizi keske bende kadıköy tarafında otursaydım diyorum:(

    YanıtlaSil
  7. ÇOK YAKIŞMIŞ, GÜLE GÜLE GİYİN:)

    YanıtlaSil
  8. Sen her fotoğraf yayınladığında bir çıktısını alıp kuaföre koşmak geliyor içimden ama fena tutuyorum kendimi :))
    Ceketin astarına bayıldım :))

    YanıtlaSil
  9. Laçom sorma ya valla iyi yaptık, yalnız gece Ömi ölüyordu soğan kokumdan :) Dayanabilmek için sarımsaklı yoğurt yedi :) Birde ne diycem inan yeni delinmiş gibi sızladı gece benim kulaklar, Ahmet abi sağolsun fena açtı kapanan delikleri :) Artık bol bol küpe takarız, deliyiz ya hani :) Neyse diğer konuda da ne diyoruz, vampirde olsan insan insandır hihihi :)

    YanıtlaSil
  10. boynundaki şal çok yakışmış çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  11. elinize sağlık.. vay bee..keşke deri ceketler dikebilseydim..şu kıyafetlere zilyon paralar ödemeseydim... her defasında imreniyorum size.. güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  12. süper bir salı olmus anlasılan... ben de en kısa zamanda pazarlara da donerim insallah.bu arada cekete de içteki renge de bayıldım cnm.güle güle kullan

    YanıtlaSil
  13. üzerindede güzel durmus. ayrica sal bu yaka kesimine cok yakismis.
    güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  14. iyi günler;
    Kombin çok başarılı olmuş fakat ben başka bişi sormak istiyorum. Portföt çantaların içine sert durması için ne koyuyorsunuz. Ben tela koydum ama yinede sert durmadı

    YanıtlaSil
  15. Lacin ben cok begendim bu ceketi cook cok kiskandim! Cok hos gerceketen sana da cook yakismis, ben de istesem arkasi az biraz daha uzunundan ;) Blogumda giysem soyle isil isil ;)

    http://www.denizbaran.com/

    YanıtlaSil
  16. yav bayılıyorum her yaptığına. akşam yaklaşık 4 saat blogunun tümünü, tüm yazdıklarını, yaptıklarını inceledim. iş yerindeki arkadaşlarımın hepsine yaydım. bayıldık hepimiz. herşey çoooook yakışıyor. tarzın süper.
    bana bu kadar yakışmasa da bikaç şey çalıyorum, haberin olsun ;) ayrıca bende dikişi seviyorum. küçük bir makinam da var. tamir, paça, daraltmalarımı kendim yapıyorum hep :)
    seni tanıdığıma memnun oldum..

    YanıtlaSil
  17. Dün bende pazardaydım rastgelsem kesin gelirdim :)
    Edayı tanıyorum zaten senle de tanışmış olurduk.
    Bir dahakine artık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Ceketine bittim bittim... Süper duruyor. Büyük iş bitirmişsin Laçinim be. Bende de cesaret yok böyle montlar filan dikmeye. Hayranım azmine.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba Laçin,

    Bir arkadaşımın tavsiyesi ile seni yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum.Hiç öyle blog izleme gibi bir alışkanlığım yokken, seni her gün farkında bile olmadan takip ettiğimi gördüm.Alışkanlık yaptın, anlayamadım :)Her gününde ayrı bir kalite,nezaket ve incelik var.Sana paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyor,yüzün gibi,gönlün gibi,su gibi bir hayat diliyorum.

    YanıtlaSil
  20. Höh ! hakikaten süper olmuş

    YanıtlaSil
  21. ÇOK BEĞENDİM CEKETİ.fISTIK YEŞİLİDE SÜPER DURMUŞ BENCE.ÖZELLİKLE ŞALLA KOMBİN EDİNCE.TEK ELEŞTİRİM ŞAL RENGİN YEŞİL OLSAYDI BENCE ÇOK DAHA HOŞ DURUŞU OLURDU.ELİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  22. laçinciğim modeli süper olmuş ceketin ve de çok yakışmış bayıldım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.