Salı, Temmuz 14, 2009

Mavi Jean Kumaştan Elbise



Bu elbise aslında dolabımda senelerdir duran bir elbisemin modeli baz alınarak yapıldı. Hani şu terzime götürdüğüm üç parçadan ikincisi. Yani ne tasarımı ne dikişi bana ait, benim için hazırdan farksız.

Kumaşı yıkanmış jean diye geçiyor. Kare yakalı ve cepli, belinde kendi kumaşından kemeri olan bir model. Böyle rahat elbiseler özellikle şehir içinde ve işte rahatça giyilebilecek türde oluyor. Yaka açıklığı ve boyu rahatsız etmeyecek durumda çünkü.

Ben rahat olmak için altına siyah sandaletlerimi giydim ama bej veya taba renkte bir topuklu sandaletle çok daha şık olabilir. Bir dahakine o şekilde deneyeceğim.



Kolyemi ise bundan 5-6 sene kadar önce Bakırköy' de bir pasajdaki gümüşçüden almıştım. Senelerdir çok severek kullanıyorum, iki kere ancak parlatmışımdır kolay kolay kararmıyor.

8 yorum:

  1. Laçincim çok beğendim ben bu elbiseyi.. Dediğin gibi günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilecek bir model, rengi ve kumaşı da çok güzel.. Bu yıl hiç böyle bir elbise bulamadım. Ya ip askılı, ya kısa, ya dar kesim piyasadakiler.. Satışta olmuş olsaydı, hemen sipariş verirdim sana..
    Bu arada umarım güzel geçiyordur tatilin.
    İyi eğlenceler canım..

    YanıtlaSil
  2. Laçincim çok şık ve güzel bir elbise. Güzel günlerde kullanmanı dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Kolyenin aynısından bende de var :) Bendekinde bir de minik parlak bir taş var. :)

    YanıtlaSil
  4. Tam doğal olmuşsun bu elbiseyi sevdim..Kolyeni benzerligi bizim orda ortaköy sahilinde var..

    YanıtlaSil
  5. laçinciğim birde gözlüklerini göstersene...sana çok yakışmışlar.....

    YanıtlaSil
  6. bu kumaşı küçükken annemin kendisine diktiği etekten hatırlıyorum.. fisto da kullanmıştı alt kısımlarına annem.. kolye çok tatlı..;)

    YanıtlaSil
  7. laçin blogumda sitene ve dükkanına yer verdim ama ...resimlerini yükleyemedim, mahsuru varmıdır ..postu kaldırabilirim senden izinsiz verdim ...

    YanıtlaSil
  8. LAÇİN sayfanın bagımlısı oldum biliyor musun... acaba tedavisi var mı... tabi ki goruntumuz benzemiyordur ama tarzına bayılıyorum yaptıgın herseyi buyuk bir zevkle giyebilirim yanii:)))

    bazıları belki benim icin cılgın:)) ama süper... harikasın .. bana inanılmaz dikis istegi veriyorsun. hatta blog da actım ... taptaze minicik yavrucuk... ve ben de kararlıyım üreticem bundan sonra.. hayatımdan geriye bisiler kalsın.. insallah cocugum olursa onun anılarını saklarım ... ilk üretimimi bu aksam eklicem .. hadi bismillah...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.