Perşembe, Temmuz 16, 2009

Online Fotoğraf Editörü

Uludağ' da yazılarımı hazırlarken eşimin bilgisayarında çalıştım. Maalesef o bilgisayarda ne Photoshop ne de PhotoImpact programları vardı, ben de bir online fotoğraf editörü aradım google' da.

Aslında daha önce kullandığım  www.picnik.com 'a girdim ama sorun çıktı bir türlü fotoğrafları siteye yükleyemedim. Sonra yeni başka bir site buldum : www.fotoflexer.com

Bu siteye de bilgisayarınızdan veya internet üzerindeki bir resim yüklenen site hesabınızdan (flickr gibi) fotoğrafları yüklüyorsunuz ve üzerinde çalışıyorsunuz. Etrafına çerçeve yapabiliyor, üzerine yazı yazabiliyorsunuz. Hatta hazır şablonları ekleyip resminizi süsleyebiliyorsunuz. Tabi ki programla çalışmaktan çok daha uzun sürüyor ama mecbur kalınca kullanılabilir.



Ben de kendime taç yaptım, bir de kendime hazır şablonlardan bir dudak ekledim :)

2 yorum:

  1. Neden aradın durdun yazdıydım ya ben bu sitelerin hepsini liste halinde. Dudak feci korkunç olmuş! Bu taç olayını ne uzun süre kullanmıştım bende :) Sonra kendini taçlandırmış demesinler diye kaldırmıştım blogdan :) Ama komik oluyor böyle süslenmek eğleniyor insan.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.