Çarşamba, Temmuz 15, 2009

Hashmi Sürmeli Makyaj


Renk renk falarımı çok sevsem de kendime en çok yakıştırdığım göz makyajı üsttedir.


Bu makyaj için Hashmi Sürme' yi kullandım. (Bu yazımda nereden aldığımdan bahsetmiştim) Sürmeyi üst kirpik diplerine ve alt kirpik diplerine sürdükten sonra siyah fara batırdığım sünger aplikatörle keskin çizgileri dağıttım. Rimel olarak Loreal Volume Shocking Mascara' yı kullandım. {Gereğinden fazla rimelim olduğunu söylemiştim}

7 yorum:

  1. sevgili laçin, tatile giderken bizleri yalnız bırakmamak için koyduğun postları ilgiyle takip ediyorum. fakat bir şeyi itiraf etmek istiyorum, sen burda değilsin ya bunu hissediyoruz inan. ama tatil en çok da senin hakkın, biran önce dinlenmiş ve huzurlu olarak dönüşünü bekliyorum.. hoşçakal...

    YanıtlaSil
  2. Laçin'cim çok yakışmış, ben bunun kedi gözvarii, kuyruğu hafif kalkan bi versiyonunun da sana çok yakışacağını düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. çokkkkkkkkkkkkk tatlısın yaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  4. yahu şu rimel bolluğundan ben de şikayetçiyim. bu sefer ki alışverişimde 2 farklı rimel aldım... ama şu an kullandığım bitmeden açmayacağım... çok azimliyim =)
    zaten kullanım ömrü kısa, riskli ürünler... bi de daha kurumadan, bitmeden atınca içim acıyor yahu... bi tek rimelde kullanım ömrüne uyuyorum, diğer malzemeleri pek umursamıyorum =)

    YanıtlaSil
  5. seni uzun zamandır takip ediyorum lacheen.
    çok da başarılı buluyorum ama bu göz makyajın seni çok yaşlı göstermiş,gözlerin çok bayık kalmış.

    YanıtlaSil
  6. Lacheen merhaba, sen de hashmi sürme kullanıyorsun. İnternette tesadüfen aşağıdaki yazıya rastladım. Senin ki de dahil mi aşağıdaki genelgeye acaba? selamlar..iyi tatiller..

    Sağlık Bakanlığı, uzak doğu menşeli olduğu tahmin edilen ve içinde ağır metal içerdiği belirlenen, makyaj malzemesi sürmelerin imha edilmesine karar verdi.
    Kaynak : yorumla.net - Ağır metal içeren sürmeler imha edilecek
    AA- Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, önemli ölçüde ağır metal içerdiği tespit edilen sürmelerle ilgili olarak valilikleri uyardı.
    Genelgede, etiketlerinde seri numarası belli olmayan, sadece isimleri yer alan ürünlerle etiketsiz olarak piyasaya arz edilen sürmelerin toplatılarak ilgili "İmha Mevzuatı" doğrultusunda imha edilmesi istendi.

    Genelgede, 5324 sayılı Kozmetik Kanununun 6. maddesinin (d) bendi gereğince alınacak önlemler hakkında, masrafları üretici tarafından karşılanmak üzere gerekli bilgilerin ilan edilerek risk altındaki kişilere duyurulması da istendi.
    Piyasadan toplatılarak imhası istenen ürünler şunlar:
    -Surmi Karishma
    -Sürme Hashmi sürme Special
    -Sürme siyah Sehar,
    -Sürme Karashi Pakistan
    -Siyah Kalem benek,
    -Sürme (üzerinde Arapça yazı var)
    -Sürme
    -Sürme Asad Ali Saad Ali enterprises
    -Hashmi surmi special,
    -Hashmi surma special,
    -Asat Ali Saad Ali Enterprises Karachi Pakistan,
    -Shear surmi siyah, -Etiketsiz ambalaj.

    YanıtlaSil
  7. Değerli Üyeler; Yukarıdaki bahsi geçen konuya müdahil olmak zorunda kaldım. Değerli vaktinizi azda olsa almak istiyorum. Yukarıda Ses(s)iz rumuzlu kullanıcının bilgilendirdiği sağlık bakanlığı yazısı doğrudur. Lakin o yazının yayınlanma tarihi 2006'dır. Doğru, bu tarihte ülkemizde satılan tüm sürmeler, ya taklit, ya kaçak, yada sahte ürünlerdi ve sağlık bakanlığı bunlardan yakalayabildiklerini toplayıp imha etti. Daha sonra 2008 yılında bir firma 200 yıldır sadece sürme üretimi yapan ve dünyada en çok bilinen ve kullanılan, hatta ABD ve İNGİLTERE gibi ülkelerde bile yaygınca kullanılan HASHMİ sürmelerinin Türkiye distrübütörü olarak bu ürünleri Sağlık Bakanlığının izinleri ile ülkemize getirdi ve dağıtımını yapmaktadır. Yukarıda bahsi geçen yazı eskidir ve imha edilen ürünler sahteleridir. Şu anda sağlık bakanlığı izinleri ile Orjinal Hashmi sürmeleri piyasada vardır. Orjinallerinide şu şekilde ayırt edebilirsiniz. Ürünün ambalajının ön yüzünde, kağıt paralardaki gibi gizli heloğramlar vardır. Işığa tutunca ortaya çıkar. Ayrıca ürün paletinin arkasında türkçe kullanım kuralları ve analiz değerleri yer almakta distribütör firmanın bilgileri ve telefonları yer almaktadır. Bu bahsettiğim Hashmi göz sürmelerini gönül rahatlılığı ile kullanabilirsiniz. Firma bu işi çok ciddi tutuyor ve sahte ürünlerede savaş açmış durumda. Eğer sürme kullanmak isterseniz HASHMİ markalı ve yukarıda belirttiğim orjinal olanlarını kullanmaktan çekinmeyin. cuneyttans@mynet.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.