Pazartesi, Temmuz 20, 2009

Turgutreis Ganimetleri

Bodrum' a gittiğimde akşamları gezinmek gece bir yere çıkmaktan genelde daha çok keyif veriyor bana. O sokak sokak incik boncuklara bakmaya bayılırım. Genelde de fiyatlar uygun olduğu için birkaç şey almadan geçmem. Ama bu sefer Bodrum' un içinden hiçbirşey alamadım, pek beğenemedim herhalde. Aslında bayıldığım tek birşey oldu o da meşhur Bodrum sandaletlerinin dize kadar olanı. Gladyatör' ün görsel sözlük anlamı gibiydi. Gerçek deri ve de el yapımı olunca fiyatı da tabi 170 liraya çıktı, almadım. Ama aklım kalmadı desem yalan olur.



Turgutreis DMarine' nin önünde kurulan standlar ise kesinlikle görülmeye değer. Çoğu el yapımı olan ürünler gerçekten uygun fiyatlara satılıyor. Özellikle YTONG' dan (bir çeşit tuğla) yapılan maketlere hayran kaldım. (üniversitede en kötü dersim maketli olanlardı da) Keçeli çalışmalar, cam mozaikli olanlar hepsi sanat eseriydi. Bu tezgahların içinden iki tezgahta takılıp kaldık kardeşimin bir kız arkadaşıyla. Birinden bu yüzüğü aldım, taşının rengine bayıldım. Diğerinden de bu bilekliği aldım. Daha doğrusu kardeşimin arkadaşıyla birbirimize hediye aldık :))



Yazın sıcaklarda bana fenalık geldiği için hiçbir takı takamıyorum maalesef. Hatta saat bile, ki saatsiz dışarı çıkamam normalde. Neyse kendimi alıştıracağım herhalde. Bir sürü yüzükle veya bu bileziğin yanına Daisy Design' dan aldığım incili bilekliği hatta yanına birkaç şey daha takarak dolaşmak istiyorum. Bakalım yapabilecek miyim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.