Salı, Temmuz 07, 2009

Max Factor-Lancome Rimel Karşılaştırması

Kullandığım veya yeni aldığım makyaj malzemelerinin nasıl durduğu hakkında sorular geliyordu, bu konuyla ilgili ilk yazımı Max Factor False Lash Effect ve Lancome Virtouse' u karşılaştırmak üzerine hazırladım.Bundan sonraki yazı mavi rimeller üzerine olacak büyük ihtimalle.

Öncelikle birkaç konuyu hatırlatayım, yüzümdeki çiller ve aradan çıkan minik kaşlar için özür dileyeyim baştan :) ikinci olarak ben rimel sürme özürlüyüm kesinlikle, eyeliner çekebiliyorum ama iş rimel sürmeye gelince bir yeteneksizlik söz konusu oluyor.




İlk fotoğraf çıplak göz, hiçbirşey yok yüzümde. Sadece nemlendirici var. (bu ara pek gözaltı morluğu yaşamıyorum) İkinci fotoğrafta ise ince bir kapatıcıyı ıslak süngerle yaydım üzerine de I.D. Bare Minerals' ın Well Rested isimli farını uyguladım. Aslında bu ürün tam olarak far değil, ten renginde bir aydınlatıcı gibi bir işlevi var. (GG' den almıştım) Kirpik kıvırıcısı kullandım ve kaşlarımı kalemle hafif doldurdum.

Bunlar da ürünlerin uygulandıktan sonraki halleri.



Sonuç olarak Max Factor, dolgunlaştırmada bir adım önde. Gece makyajı veya yoğun olarak uygulanan göz makyajı için kullanılabilir.

Lancome Virtuose ise kirpikleri biraz daha fazla uzatıyor ve tek tek ayırıyor. Sade makyajlar için daha iyi.

Bu arada belirtmeyi unutmuşum Lancome Virtuose bana Stil Direktörü' nün hediyesi, bu yazı biraz da onun için. Tekrar teşekkür ederim canım. Seninki gibi kaşıma değen kirpiklerim olsaydı eminim daha iyi sonuç alacaktım ama bendeki malzemeyle de fena değil hani :))

1 yorum:

  1. bu arada benım yoruma ayse dıye cevap vermıssın sanıırm bır ırem daha var ayse kod adlı teknık benden lacıncım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.