Salı, Temmuz 28, 2009

Hobi Odası Düzenlemeleri 2

İtiraf ediyorum ben toplu bir insan değilim, hatta zaman zaman dağınık bile oluyorum. Ama arada öyle bir zaman geliyor ki kendi dağınıklığıma bakıp daralıyorum. Saatlerce durmadan temizlik ve toplama yapıyorum. Ama maalesef bu zamanlar oldukça az :)
Bir de böyle olmama rağmen dikiş gibi dünyanın en dağınık hobisine sahibim. Hobi odası evin girilmeyen odası haline geliyor çoğu zaman, zaten giren de daralıp kendini dışarı atıyor. En son stildirektörüm geldi de bana birkaç öneri verdi (hatun benim tam tersim düzen delisidir) O zamandan beri ben onun önerilerini uygulamaya çalışıyorum. Ama bir kamyon dolusu kumaş-kurdele-dantel-ip ve bilumum ıvır zıvırım olduğu için henüz gözle görülür bir ilerleme kaydedemedim.

Sadece masa altındaki tel kesonun (ikea) içini toplayabildim. Üst çekmecede ipler, biyeler ve lastikler; ikinci çekmecede fermuarlar, yine lastikler ve torbayla aldığım düğmeler var. Bunlara bakıp moral vermeye çalışıyorum kendime, odanın geri kalanı hala savaş çıkmış vaziyette.
Daha önce tüm hobi odasını burada ve ilk düzenlemeyi şurada yazmıştım.

7 yorum:

  1. Aynen, al benden de o kadar. Ev (nasıl desem...) basmaya yer yok. Öyle bir hobi odam bile olmadığı için tam anlamı ile dağınık ve çabalarım sonuç bile vermiyor. Sonuç olarak Stil Direktörü bana gelmesin çok daralır:( Çözüm bulamaz, çözecek yer de yok:)

    YanıtlaSil
  2. *suzy: ayrı oda olmazsa bu sefer bütün eve yayılıyor dağınıklık maalesef. Benimki en azından tek odada sınırlı kalıyor. Senin işin zor...

    YanıtlaSil
  3. Bu ayki evim dergisinde senin masa üzerinde raflar falan aynısı var, düzenlemişler hatta yazı adı hobi odası düzenleme.

    Sen yap yapabildiğin kadar ben el atarım gelince.

    Bu arada kurdelaları bile rengine ve modeline göre tek tek kilitli poşetlere geçirdim :)

    Bu da yetmedi türüne göre paketleri kıskaçlı toka ile tutturdum ki dagılmasın.

    Kafayı sıyırıyorum sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. *stil direktörü: Bakayım canım söylediğin dergiye. Çatlak arkadaşım benim yaa...

    YanıtlaSil
  5. ben senle edi arasındayım :) herşeyi rengine boyutuna göre paketleyip sonra dağıtıyorum :))bir anda heryerde kutular paketler sepetler oluyor :)
    bu beyaz bölmeleri çok seviyorum makyaj malzemelerim için kullanıyorum bende

    YanıtlaSil
  6. *hersheyler: Valla zor iş, toplanması falan.

    YanıtlaSil
  7. merhaba:)aynı dertten muzdaribim.calışma odam offf ucuyor.düzenliyorum bir günümü verip ama calışmaya baslayınca o düzenden eser kalmıyor.sürekli birinin arkamdan beni toplaması gerek .baska çözüm bulamadım.iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.