Salı, Mart 31, 2009

Hobi Odası Düzenlemeleri

Bütün gün hobi odasını düzenlemekle uğraştım. Dikişle uğraşanlar daha iyi bilir, dağınıklığı çoktur ve evin her tarafın yayılır o iplikler, iğneler.

Artık kumaşları temizledim, yeni kutular aldım ve her yeri döküp yeniden kaldırdım. Hobi odasının her tarafı olmasa bile masanın üzerini ve üst rafı düzenledim. Kutulardan başka kavanozlar da kullandım. Ama alelade kavanoz değiller, onlar Nutella kavanozları.

Nutella sizi mutlu etmekle kalmaz, düğmelerinizi de birarada tutar :))


Şeffaf kutular tabi ki IKEA' dan. Üzerlerine etiket yapıştırdım. Kordonlar, kurdeleler, fisto-dantel ve bilumum ıvır zıvır artık toplu duruyor. Fikir Enhar'dan, onun çalışma odası o kadar düzenli ki, utandım benimkinden. - Enhar'cım seninki kadar düzenli olmadı ama idare et işte :)) -




IKEA' nın çekmeceli kutusunu boyayıp bu hale soktuğumu daha önce bu yazımda anlatmıştım. Üzerindeki kalemlikler IKEA, en ucuz orası. Mavili tabağı mezura, iğne ve terzi sabunlarımı koymak için kullanıyorum. Tabağın içinde çikolatalar vardı, hepsi yendi. Yenirken ve tabağa bakarken Absinthe'ye teşekkür edildi :))

3 yorum:

  1. Ben de evlensem de çanta, torba içinde bulunan kutularımı hobi odama yerleştirebilsem :) Ne güzel düzenlemişsindir, rahatlar insan dimi?
    Bu arada Nutella kavanozları da baya işe yarıyo, kendi gibi :) Ben de tokaları koyuyorum içine..

    YanıtlaSil
  2. oh ellerine sağlık.güle güle çalış:)

    YanıtlaSil
  3. Odan çok güzel olmuş , ellerine sağlık benim de düzenlemem gereken küçük bir oda var ve gözümde büyüyor. Bende rahatlamak istiyorum .

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.