Çarşamba, Aralık 22, 2010

Farklı Model Emzirme Önlüğü


Hersheyler bu yazısında aldığı emzirme önlüğünden bahsetmiş hatta bana da ayrı bir mail atarak normallerden ne kadar farklı olduğunu anlatmış ve önermişti. Ancak dikebildim ben de.
Özelliği iç göstermemesi için astarlı olması ve alt kısmındaki plilerden dolayı açılmayı engellemesi. Piyasadaki modellerde olan üst kısımda bebeği görmeye yarayan kısım için ben balen kullandım. Bu kısım içindeki sertlikten dolayı daha havada duruyor.
(Emzirme örtüsünden daha önce burada ve şurada dikmiştim.)

4 yorum:

  1. Daha evvel sizin diktiğiniz önlüğü görmüştüm,o zaman ihtiyacımız yoktu detaylara dikkat etmemişim:)) daha sonra teyze olacağımı öğrendiğim için işe koyuldum fellik fellik siteleri araştırdım içime sinen bir ölüçü buldum ve tamı tamına 6 adet diktim:))astarlı çalıştım astarlı olması çok daha güzel gösterdi önlüğü ,baktığım sitede tek kattan dikilmişti ben astarda çalışayım dedim ve hakikaten hoş oldu ablamda beğendi,e sapları tutturmak içinde cırtlardan kulandım,astarlı ürün olması yerı gelince battaniye olarakda kulanılabilecek kalınlıkta :)

    YanıtlaSil
  2. Daha evvel sizin diktiğiniz önlüğü görmüştüm,o zaman ihtiyacımız yoktu detaylara dikkat etmemişim:)) daha sonra teyze olacağımı öğrendiğim için işe koyuldum fellik fellik siteleri araştırdım içime sinen bir ölüçü buldum ve tamı tamına 6 adet diktim:))astarlı çalıştım astarlı olması çok daha güzel gösterdi önlüğü ,baktığım sitede tek kattan dikilmişti ben astarda çalışayım dedim ve hakikaten hoş oldu ablamda beğendi,e sapları tutturmak içinde cırtlardan kulandım,astarlı ürün olması yerı gelince battaniye olarakda kulanılabilecek kalınlıkta :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık çok güzel olmuş :) sana tavsiyem bir de emzirme yastığı yapman böylece belin çok ağrımayacak :)

    YanıtlaSil
  4. ne cok ıhtıyactı benım ıcın.. ama gectı artık.
    ellerınıze saglık :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.