Çarşamba, Aralık 29, 2010

Burda Ocak Sayısında Hoş Bir Elbise


Burda' nın Ocak sayısı çıkmış, marketlerde ve bayilerde bulabilirsiniz. Bu modele internet sitesinde yayınlandıktan sonra bakmıştım zaten, hem çok kolay hem de çok güzel duruyor. İlk fırsatta dikmek için kumaş ayarlayacağım buna. Kumaş olarak dökümlü ve elastik kumaş tavsiye ediliyor. Bedene göre 2.10 ile 2.55 arasında değişen boyutlarda kumaş gerekiyor. 

6 yorum:

  1. elbise çok şık duruyo ama burda dergilerini güncel şekilde bulamıyorum ona yanarım.Bu arada dün lacintenel.com'a ne zaman girmek istesem "açılamıyor. hata" dedi durdu internet,belirtmek istedim

    YanıtlaSil
  2. *acemi terzi: Genel olarak bir problem var, blogger yasakları ile ilgili. Şu anlık hallettim ama yine gidebilir :(

    YanıtlaSil
  3. ben de bugün aldım dergiyi,yine aynı modelleri bikaç çeşitte göstererek koymuşlar.abartıyorlar artık,yazık ki alternatif bir yayın yok.bir iki model dışında pek kendime göre birşey bulamadım.bu model de hoş görünüyor ama şu yakadaki deformasyonu değme modelistler gelse gidermesi mümkün değil,zaten hem model açıklamasında hem fotoğrafta görünüyor.bu ayrıntısına dikkat etmek lazım.

    YanıtlaSil
  4. ben de aldım bugün dergiyi, ve ilk gözüme çarpan bu elbie oldu. büyük beden kalıbında da bir elbise var, onu da çok beğendim. 40 beden giydiğim için rahatlıkla küçültebilirim diye düşünüyorum. ;)

    YanıtlaSil
  5. pazarda bu tarz saten ve lycrası olan kumaşlar 2-2.5 mt 500 kuruş - 1 liradan her rengi var. yer tezgahlarına bakman gerek. gerçi sen bizlerden daha iyi pazarı biliyorsun, ben en azından senin pazar gezmelerini büyük zevkle okuyordum (hamilelik öncesi)
    kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. Elbise çok güzel ve şık.Her daim kullanılabilecek bir model.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.