Pazartesi, Mayıs 10, 2010

Arkadaşıma Hazırladığım Bebek Hediyeleri


Daha önce bahsetmiştim, bir arkadaşım yeni doğum yaptı bir diğeri ise hayırlısıyla haziran başında doğum yapacak. Bu doğum yapacak arkadaşım için ortak arkadaşımız cumartesi günü bir parti düzenlendi, Baby Shower gibi bir şey oldu, götürdüğüm hediyelerin bir kısmı benim elimden çıktı. 
İlk olarak zaten uzun zaman önce Bilun' dan aldığım lohusa tacını koydum pakete. Sonra hazır olarak aldığım iki çıtçıtlı body yi süsledim. Düz beyaz olana kırmızı çiçekler diktim, pembe biyeli olana ise pembe dantelden minik çiçekler yapıp ekledim. 

Son olarak ise bu hamile arkadaşımla beraber emziren bir bayanda görüp çok beğendiğimiz emzirme örtüsünden diktim. Topluluk içinde zorda kalındığında rahatça emzirebilmek için çok pratik bir örtü. Aslında bir nevi önlük, üst kısmı hafif bol kaldığı için de o aralıktan bebeği görebiliyorsunuz. Üzerinize bir battaniye veya şal almaktan daha kullanışlı çünkü boyundan askılı olduğu için kaymıyor.
Benim terzi mankeninde çok da anlaşılır olmadı herhalde ama genel olarak böyle bir şey. Kendisine veya bir yakınına hediye olarak dikmek isteyenler için bu adreste ölçüleriyle beraber anlatılmış, bakabilirsiniz. (Daha kolayıma geldiği için ben astarlı çalıştım ) 


4 yorum:

  1. çok cici olmuşlar ellerine sağlık örtüde astarlı hoş olmuş iki tarafıda kullanılır:)
    ben de kuzenim için dikmiştim ama köşeli ve tek yüz olarak bu yöntemle köşe oluşturmakla da uğraşmıyorsun güzel olmuş bodylerde çok cici olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Ah evet o emzirme önlükleri çok lazım oluyor gerçekten. Kızım hala emerken dışarı çıktığımızda ne eziyetler çekiyordum inanamazsın. Hazır satılanlara göz koymuştum ama bir türlü alacak fırsat olmadı zaten sonra da emzirme dönemi bitti. Eminim arkadaşın çok minnettar kalacak sana.

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller ellerine sağlık çok beğendim :) sağlıkla mutlulukla kullansınlar :)

    YanıtlaSil
  4. yaa çok orjinal şeyler bayıldım.ne kadar marifetlisin

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.