Cumartesi, Aralık 11, 2010

Elf Alışverişi ve Yeni Studio Serisi Fırçaları

Elf' ten daha önce alışveriş yapmıştım, okuyanlar hatırlayacaklardır. Özellikle Studio serisi fiyatına göre çok kaliteli. Ben fırçalarından ve ojelerinden çok memnunum.
Bu alışverişimi 2 Aralık' ta yaptım, 6 Aralık' ta İngiltere' den postalandı. Dün yani 10 Aralık' ta da bana ulaştı. Yalnız ben ücretsiz kargo kampanyası olmasına karşın signed for seçeneğini yani takipli kargoyu kullandım. Bu şekilde internet üzerinden hem royal mail sitesinden hem de ptt den takip edilebiliyor.


1. Studio Stipple Brush
Amerika sitesinde olmasında rağmen İngiltere sitesine daha yeni gelen bir ürün. (Daha önce bahsetmiştim, Türkiye' ye sadece İngiltere sitesi gönderim yapıyor.) MAC 187 nolu fırçaya benzerliğiyle kapışılıyor resmen. Bu yazının altında iki fırçanın karşılaştırılmasını bulabilirsiniz.
2. Complexion Brush
Oldukça büyük bir fırça. Tüm yüze pudra veya hafif bronzer uygulaması için ideal diye düşünüyorum.
3. Cream Eyeliner (rengi Gunmetal)
Işıltılı gri eyeliner. Yanında küçük bir fırçası da çıkıyor. Bende bu ürünün siyahı vardı o yüzden aldım ama siyah kadar iyi değil bence, aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi rengini tam vermiyor.


4. Oje : Champagne
Elf' in ojelerinden çok memnunum. Sürümü çok rahat, çok çabuk kuruyor ve rengini güzel veriyor. İki katta tam rengi yakalıyorsunuz genelde. Bir de şu üç zararlı maddeyi içermiyor. (Toluene, Formaldehyde ve Dibutyl Phthalate (DBP)) 
Champagne adından da anlaşılacağı gibi şampanya rengi, sedefli ve temiz görünümlü bir oje
5. Oje : Rosy Raisin
Bu oje ise tam kış rengi bence. Güzel bir vişne çürüğü.


6. Mineral eye liner - siyah
Bundan memnun kalıp kalmadığıma emin değilim. İki üst fotoğrafta krem eyeliner ın sağında elimde duruşu var. Aslında siyahlığı güzel. Ama göze sürerken biraz fazla yağlı gibi, düz çizgi çekmekte zorlandım bu yüzden.

Başta bahsettiğim meşhur MAC 187' nin oldukça ucuz muadili Stipple Brush' ın yakın çekimi de bu işte. Yanında benim emektar MAC 187' im var. Tabii ki birebir aynısı değil, Stipple Brush fazla sentetik kalıyor ve kılları fazla ince gibi. Ama yine de bu tarz bir fırça arayanlar memnun kalırlar. Ben özellikle krem allık uygulamalarında kullanıyorum, başarılı sonuç veriyor.


Bu arada kibele' s makeup' ın bu yazısında okuduğuma göre 10£ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo ve yeni ojelerden hediye ediliyormuş. 12 Aralık' a kadar sürecekmiş. Kullanacağınız kod (Türkiye ve diğer Avrupa ülkeleri için) EUNAIL. 

6 yorum:

  1. Laçin hanım merhabalar,
    geçenlerde sizi yanınızda bir bayanla palladiumdaki c&a magazasında gordum sanki :) pek şekerdiniz eğer sizseniz:) SEVGİLER...

    ECE

    YanıtlaSil
  2. doğum yaklaştı sanırım, sağlıkla kavuşmanız dileğiyle.
    özlem

    YanıtlaSil
  3. Canım ben elf ojelerinin serisini yaptım sanırım. Çok beğeniyorum. Özellikle kırmızı serisini tavsiye ederim. Çok başarılı

    YanıtlaSil
  4. sadece bir önerim olacak hediyeli yorumlarda isim soyisim yazmak zorunlu olmasa yani iletişim bilgileriyle size email atılsa daha iyi olmazmı .

    YanıtlaSil
  5. *ece: olabilir, bu ara sık sık gidiyorum Palladium' a.
    *özlem: bir ay kaldı, teşekkür ederim.
    *lucy: ben de çok memnunum.
    *esra: mailleri toplamak çok zor oluyor sonrasında :((

    YanıtlaSil
  6. SAYENDE TANIDIĞIM ELF OJELERİNE BAYILDIM...
    FİYATLARDA UYGUN GLDİ BANA ANCAK YURT DIŞI ALIŞVERİŞLERDE KREDİ KARTI KULLANIMI NASIL OLUYOR?
    BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM.

    HOŞ KAL...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.