Çarşamba, Ocak 25, 2012

Boo vs. Nilpotcan



Geçen gün Nil' in saçını iki yandan toplayıp fotoğrafını çekmiştim. Bu hali bir çizgi film karakterine çok benzedi ama kime, kime.. Sonunda bugün twitter' daki arkadaşların yardımıyla bulduk. Monters, Inc. (Canavarlar) animasyon filmindeki Boo' ya benzedi :))
Güzel filmdi, animasyon sevenlere tavsiye ederim.

62 yorum:

  1. benim en sevdiğim anime filmdir bu. hakkaten de benziyor bu arada. çok şekerrrr. ısırmalıkkk

    YanıtlaSil
  2. gercekten cok benziyormuş :D kocaman gözleri var maşallah ya! Annesi gibi güzel Nil :D

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı ya nazar deydiricem diye korkuyorum maşallah nilpotcana :)

    YanıtlaSil
  4. Oyhh bu ne şirinlikk,fıstıklı lokumm :)

    Nil'in yeni bir videosu olmalı Laçin,Nilpotcan'ın yürüyen halleri :)

    YanıtlaSil
  5. annesinin güzeliiiii :)

    YanıtlaSil
  6. oyy oyy yerim ben bu Tük usulü Boo'yu:)) çok tatlı çookkkk:)

    YanıtlaSil
  7. tıpkısının aynısı olmuş:))

    YanıtlaSil
  8. YERİM O SAÇLARI YA

    YanıtlaSil
  9. SONUNDA AĞLADIĞIM EN SEVDİĞİM ANİMASYONDUR SEVİMLİ CANAVARLAR. EVET MAŞALLAH KIZIN TAM BOO OLMUŞ... ÖNÜNDE SAĞLIKLI NİCE MUTLU YILLARI OLSUN İNŞALLAH...

    YanıtlaSil
  10. Ay çok şeker birde boo tedicik derdi sanırım...
    Nil ' e inanamıyorum.Nazar değmesinden de korkuyorum...
    Allah kötü gözlerden sakınsın..Maşallah

    YanıtlaSil
  11. boo ya ben de bayılıorum. nil de aynı boo olmuş. çook şker maşlh:)

    YanıtlaSil
  12. Allahım deli olacağım ne cici giydirmişsin kızını, büyümüş de küçülmüş yerim ben onu yaa Allah nazardan korusun

    YanıtlaSil
  13. Çok tatlı bir kız Nil ya =)) Onun fotograflarına bakarken hep tebessüm ediyorum =) Mutlu olmak için birebir yüzünü görmek, ki bende henüz 8 haftalık hamileyim...ve sizin gibi olacağım günleri dört gözle bekliyorum =))

    YanıtlaSil
  14. Yerim ben seni maşallah sana...
    TIpki Boooo :)))

    YanıtlaSil
  15. ayyy canım yaaa çok tatlı...

    YanıtlaSil
  16. nazmıyekeleş25 Ocak 2012 13:49

    cok tatlı yaa yerım ben bu kızı

    YanıtlaSil
  17. hohaaa süper yaaa, nasıl bulmuş, bazen ben böyle bir şeyi arayıp takılırım - çıldırırım da bulamam:D Ama süper buluş. Çok tatlıı. xxx

    YanıtlaSil
  18. boodan çok daha tatlı olmuş maşallah:)

    YanıtlaSil
  19. Maşallah Nil'in saçlarına, benim kızım 13 aylık oldu ama saçlar uzamıyor, hangi şampuanı kullanıyorsunuz acaba şampuanla alakası olabilir mi diye düşündüm, gerçi pek zannetmiyorum ama, bu arada benim kızımın ismi Öykü ve Nil ile inanılmaz benziyorlar.

    YanıtlaSil
  20. İnanamıyorum yarabbim nasıl benziyor. Maaşallah sana :)
    Sevimli canavarlara bayılırım, hele boo ya hayranım. Nil tam olmuş saçlarla :)

    YanıtlaSil
  21. Laçin Hanım Merhaba...
    Benim size bir sorum olacaktı. Siz Samsung Gıo cep telefonu almıştınız. Hala o telefonumu kullanıyorsunuz?Memnunmusunuz? Bende yıllardır Sony Ericsson kullanıyorum. Artık telefonum iyice bozuldu. Telefon alacamda Bende bu aralar Samsung Ace'a fena taktım onu almayı düşünüyorum fiyatıda gayet uygun ama karar veremedim blackberyy bold 9000 beyaz olanınımı yoksa Samsung'mu? Belki bir fikir söylersiniz Laçin hanım.Şimdiden teşekkürler.....

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  22. Samsung' dan çok memnunum, hala kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  23. Şampuanla alakası olduğunu zannetmiyorum. Nil' in 6 ay boyunca döküldü saçları, yeni uzuyor. Bu arada ben Chicco kullanıyordum, sonra Sebamed deneyeyim dedim ama sanki o egzama gibi bir şey yaptı parmaklarında bıraktık. Şimdi Johnson kullanıyoruz.

    YanıtlaSil
  24. ahahahaha! evet çok benzemiş minnoş.

    YanıtlaSil
  25. Oyyy cok tatlisin nil masallah sana

    YanıtlaSil
  26. ama ben bu minnak tombik kız çocuğuna bayılıyorumm maşallaahhhh ciddi bi benzerlik söz konusu :)

    YanıtlaSil
  27. aman bu ne tatlılık yaa.
    öperiz o Nili yumaşacıkk.

    YanıtlaSil
  28. Bu kızı bi gün yicem ben annesi. Maşallah. Çok ama çok tatlı

    YanıtlaSil
  29. Nil'in fotoğraflarına bakarken dudaklarımı ısırıyorum o kadar sevmek istiyorum, zaten kahküllü afacan olmuştu şimdi tam bi yemelik lokum olmuş, sevimli canavar :)

    YanıtlaSil
  30. çok tatlısıın kuzu maşallahh sana:))uzun zamandır takip ediyorum sizi.bende sizi birisine benzetiyordum ama çıkaramıyordum..tamda şimdi aklıma geldi.eski manken selin toktaya çok benziyorsunuz.

    YanıtlaSil
  31. Nil gittikçe daha da güzelleşiyorsun maşallah :) nasılda canım çekti Nil' i :)

    YanıtlaSil
  32. Nil'in etekli taytının ayrıntılı bir resmini koyarmısınız rica etsem. Nil'in elbiseleri okadar tatlıki çok tarz bi bebek. Bade isminde 17 aylık bir kızım var, Nil'in beğendiğim elbiselerinden Bade'ye dikmeye çalışıyorum, leoparlı taytına bayıldım ama o tarz bi kumaş bulamadığım için dikemedim şimdilik :)

    YanıtlaSil
  33. bayılıyorum bu nil'e yaa maşallah... sürekli nil'in halleri videosunu izliyorum zaten, o nasıl enerjik nasıl tatlı bi bebektir :D büyüdükçe daha da bi güzel oluyo gerçekten allah nazardan saklasın :)

    YanıtlaSil
  34. Yalnız çok beğendiğim sedece Nil değil annesi de, okadar güzel bilgiler paylaşıyorsunuzki bilgisayarı açar açmaz sayfanıza bakıyorum ilk.

    YanıtlaSil
  35. ıssırasım geldi valla

    YanıtlaSil
  36. Yazdigin yazi ile alakasiz olucak ama nil geceleri deliksiz uyumaya basladimi lacin? Kizim emeklemeye basladi geceleri 1,5 saatte bir kurulmus gibi uysniyor ve yataginda
    Oturmaya basliyor yada yatagin kenarina tutunup ayaga kalkiyor uykusuzluk mahvediyor cok asabi yapiyor beni sinirlenip ona bagirinca oturup onunla beraber bende agliyorum

    YanıtlaSil
  37. Allahımmmmm yerim ben onu da o işaret parmağını da=)

    YanıtlaSil
  38. niloşşşş çok tatlısınnnnn öpüyorum o gül yanacıklarından.....

    YanıtlaSil
  39. ya Allah'ım yarebbim,şu şirinliğe bak!maşallah!ne kadar güzel bir bebek bu!dayanamadım yorum yazmak istedim!Allah nazarlardan korusun..Çok şirin,benimde böyle olsun bebeğim=))insan bütün gün sever,yer bunu ya!

    YanıtlaSil
  40. Aa evet evet çok benzemiş.Maşallah Nil'e :) Allahım nazarlardan saklasın onu..Bari Boo gibide konuşuyor muu :)

    YanıtlaSil
  41. eh biraz bir şeyler diyor :)

    YanıtlaSil
  42. Bir tavsiye de benden, bir tanıdığımız kızının saçlarını İpek bebe şampuanıyla yıkadıktan sonra çok güçlendiğini söylemişti, biz de denedik, gerçekten de Nehir'in saçlarına da çok iyi geldi İpek, deneyin bi isterseniz...

    YanıtlaSil
  43. Yok deliksiz uyumuyor (iki veya üç kere kalkıyor) ve iki yaşına kadar da uyuyacağını zannetmiyorum çünkü rüya görüyor ve ondan sonra da ancak emerek sakinleşiyor. Doktorumuz çok normal karşılıyor bunu.
    Sizin yaşadığınızın aynısını Nil ilk emeklediğinde ve ayağa kalktığında yaşamıştım, 7. ayına yeni girmişti. Aynen 1,5-2 saatte bir kalkıyordu. Yeni bir şey öğrendiği için devamlı şekilde bunu uygulamak istiyor bebekler o yüzden uykudan uyanıyor. Ama alışacak bu yeni duruma da, düzene girecek.
    Tavsiye edebileceğim şey bu dönem geçene kadar senin de erken yatman. Çünkü bebekler ilk uyuduklarında genelde 3-4 saat uyurlar, o süreyi senin de uyuyarak değerlendirmen iyi bir çözüm olabilir.

    YanıtlaSil
  44. Onu hazır almıştım Mothercare' den. Taytın bel bölümüne kloş kesilmiş bir etek dikilmiş, sonrasında da bel bandı eklenip lastik geçirilmiş. Çok kolay aslında, yapılabilir.

    YanıtlaSil
  45. Lacincim cok tatli olmus saclari, bayildim! Kiyafeti de cok slk, masallah. Bu arada yukarida yorumu gorunce belirtmeden gecemedim. Johnson bebek sampuaninda iki farkli kimyasal bulundu, direk kanser yapan. Amerika ayaga kalkti, su anda Johnson boykot ediliyor. Arastirdim, Turkiye'deki sampuanlarda da var bu kanserojen maddeler. Ayrica zeka ozurlulugune, bobrek yetmezligine ve ciger hasarina da sebebiyet veriyor. Ucuza maletmek icin bebeklerin hayatlariyla oynaniyor resmen. Ben kizima dogdugundan beri sadece papatya vb. bitkilerle yapilan sampuan kullaniyorum ve vucudunu dasadece suyla yikiyorum. Vucudu keselemek ya da sabunlamak onlarin ihtiyaci olan yaglari kurutup ciltlerini tahris ediyor cunku. Lutfen kullanmayin artik kimyasal sampuanlari. Linkte ayrintili bilgi bulabilirsin. Seni cok anne takip ettigi icin lutfen insanlari bilgilendir Lacincim. Ne kadar cok anne bilirse o kadar iyi. Nilpotcan'a sevgiler...


    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/14/johnson-johnson-baby-products-toxic.aspx

    YanıtlaSil
  46. burcu parlak kaya25 Ocak 2012 19:09

    kardeşimede böyle yapardık çok şirin olurdu :)

    http://tazedagkekigi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  47. Evet gercekten dogru soyluyorsun ilk yattiginda 4-5 saat deliksiz uyuyor kabus gece 1 de basliyor 1-3-5-6.30 hep ayni saatlerde aglayarak uyaniyor hemde ne aglamak sanki etinden et kopartiyoruz cok tesekkur ederim cevap verdigin icin gecen haftaya kadar yataginda kendi uyurdu ama simdi istiyorki ben yaninda ilayim dokunayim ona:( sonra bu ayaga kalkma geciyor mu gercekten?

    YanıtlaSil
  48. Evet bir süre sonra alışacak. Daha az kalkmaya başlayacak, deliksiz de uyuyabilir rüya görmezse.
    Artık dertleri açlık olmuyor kalkarken, rüya görme, anneyi isteme gibi şeyler oluyor. En azından bizim doktorumuz böyle açıklıyor.

    YanıtlaSil
  49. yerim ben onu maşallah...insan böyle güzel çocuğu olacağını bilse her yıl yapar bir tane :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  50. canım yaaa çok tatlı bebekleri hep severdim ama anne olunca daha bir farklı bakıyorum dahada seviyorum gördüğüm çocuklarıda...benim kızım saçlarını kesinlikle toplatmıyor toka bile takamıyorum saç bandı falan ne mümkün hatta saçlarını okşadığımda bile çıldırıyor eliyle itiyor iyice huylanmasın diye ellemiyorum ama çok özeniyorum toplamaya uykusunda deniyeyim diyorum...nil artık yürüyormu?? yürümeye başlayınca tam anlamıyla yürüyebilmeleri yani düşmeden çok sendelemeden adapte olmaları ne kadar sürüyor siz bu evreyi nasıl tamamladınız ne gibi zorlukları oldu?? evde çeşitli önlemler aldınızmı?? benim kızım şuan bile karıştırmadığı yer yok benim gözetimimde elletiyorum en azından hevesi gidiyor ve bir daha çok merak etmiyor ama bazı şeyler kesinlikle yasak tehlikeli olanlar ve bu duruma alıştı çok soru sordum özür dilerim ama anlattığınız şeyleri bir süre sonra bende yaşıyorum çok iyi oluyor.

    YanıtlaSil
  51. Benim toplama yöntemim genelde emzirirken veya bir oyuncağına dalmışken. Yoksa artık bant da taktırmıyor çıkarıp atıyor.
    Nil 5-6 adım atıyor, gel deyince bana doğru geliyor. İstediği zaman uzun süre ayakta kalıyor ama yine oturup emekliyor da. Tam olarak yürümüyor yani. O yüzden o dönemi daha yaşamadık.
    Tehlikeli olmayan yerleri karıştırmasına izin veriyorum, ama kendisine zarar verebileceği yerler var onlar kesinlikle yasak. Tabii bazen uymuyor, devamlı peşindeyim ben de.

    YanıtlaSil
  52. kızının her halini seviyorum :)ya şeker gibi olmuş yigesim geldi ,içime sokasım geldi

    YanıtlaSil
  53. Boo benim hayatımın en değerli animasyon bebeği :) Çook seviyorum ve benim yeğenim Nil ile de aynıydılar minikken, böyle yandan toplanan siyah saçlar falan.. :)
    Nil'ler hep böyle Boo'ya benziyorlar anlaşılan :) Pek şeker Nilpotun maşallah onaa :)

    YanıtlaSil
  54. ya yok böyel bişey yaa, çok tatlı yareppim :) Allah bağışlasın....

    YanıtlaSil
  55. Ben artik seni takip etmesem iyi olacak . Yoksa " Belki bu sefer kiz olur ! " umidiyle her an dorduncuyu yapabilirim :D

    Tatli Nil'e masallah diyorum :) Hem de en kocamanindan :))

    YanıtlaSil
  56. allah nazarlardan saklasın nil'i. hergün bloguna uğrayan ben, seni ve nil'i çok seviyorum. Doğumundan bu yana büyümesini hayretler içinde izliyorum. senin kadar tatlı kızın, sevgiler laçin.... bu arada teyzeye geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir.

    YanıtlaSil
  57. Gercekten :) ama çoook sırın olmuş. Yesinler onu

    YanıtlaSil
  58. merhaba kızınız nil çok tatlı bu arada nurturia ya üyemisiniz acaba

    YanıtlaSil
  59. Evet üyeyim ama kullanıyorum desem yalan olur.

    YanıtlaSil
  60. yaa ne kadar benzemiş sevimli şey bende kızımı beklıyorum saçları böyle olsun maşallah

    YanıtlaSil
  61. LAÇİN ABLACIM BAZI ÇİZGİ FİLMLER 25.KARE DİYE ADLANDIRILAN BOYUTTA.SÜBLİMİNAL MESAJLAR İÇERİYO YANİ
    NİL ÇOK TATLI OLMUŞ MAŞALLAH AMA CANAVARLAR ÇİZGİ FİLMİDE BU BAHSETTİĞİM FİLMLER İÇİNDE.BU KONUYU Bİ ARAŞTIR BANA HAK VERİCEKSİN ABLACIM.MASUM ÇOCUKLARA AŞILADIKLARI O KADAR (KÖTÜ)ÇOK ŞEY VARKI... BU GÜNE KADAR O KADAR ÇOCUK ZARAR GÖRDÜ Kİ DİLEĞİM NİLİN ZARAR GÖRMEMESİ.BU HUSUSTA KIZINA ÖNEM VEREN BİR ANNE OLDUĞUNU BİLDİĞİMDEN SENİ UYARMAK İSTEDİM UMARIM YANLIŞ ANLAŞILMAMIŞIMDIR..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.