Salı, Kasım 03, 2009

Flormar Vişne Çürüğü Ruj

Bu yazımda Flormar alışverişimden bahsetmiş ve Flormar' ın Blogger kampanyasını anlatmıştım. Hediye ürünlerim bugün ulaşınca deneyip paylaşmak istedim. Supershine rujlardan en popüler olanı zaten kendim aldığım için bana 501 numarasını göndermişler. Normalde renkli rujları sevmeme karşın koyu tonlardan pek hoşlanmam ama bunun rengini çok sevdim. Acele bir makyaj yapıp fotoğrafladım.


1. Flormar Perfect Coverage Foundation (103 numara) : 
Adından da anlaşılacağı üzere kapatıcılığı oldukça yüksek bir fondöten. Yapısı kremsi olmasına rağmen bana biraz ağır ve fazla kapatıcı geldi. Fondöten beğenilerimi çoğu kez yazmıştım, benim için çok hafif olması lazım yoksa hoşuma gitmiyor.
O yüzden bunu daha "makyajlı" günlerime ve gece makyajına saklayacağım. Bu arada bu ton herkese çok açık gelmiş, bir tek bana mı oldu :))
2. Great Look Mascara:
Tombik Fırçalı bir rimel. En beceriksiz olduğum konu rimel sürmektir, o yüzden rimel hakkında yorum yapmam doğru olmayacak bence.
3. Supershine Ruj (501 numara) : 
İşte o ruj. Nemlendirmesi iyi olmasına rağmen ben yine de MAC' in dudak nemlendiricisini kullandım altına. Sonuç gayet iyiydi.
4. Supershine Lip Gloss (104) : 
Bu makyajda kullanmasam da rengini çok sevdim, günlük kullanabilirim.
5. Tekli Far: 
Bu yazımda bahsettiğim ten rengi far. Koyu dudak rengi içeren makyajlarda sade gözler için kullanıyorum.
6. Mac lip conditioner: 
Bir türlü bitmek bilmiyen dudak nemlendiricim. İyileştirici özelliği yok, ruj öncesi nemlendiriyor sadece.

Son olarak blog yazarıysanız ve hala Flormar' ın hediyesini almadıysanız bu yazımda linkini vermiştim, formu doldurabilirsiniz.
not: Evet biraz yorgunum, bayık bayık bakmışım :))

26 yorum:

  1. çok güzel rengi varmış, sanada pek yakışmış laçin, flormarın rujları çok iddalı, dudağı da iyi nemlendiriyor.

    YanıtlaSil
  2. çok şeker olmuş...sana yakışmış rujun renk tonu ...

    Özellikle rimel konusunda ben çok hassasım ve henüz max factor 2000 dışında bir ürün kullanmadım.Kesinlikle tavsiye ediyorum rimel sürmeyi öğrenmeye gerek kalmıyor:)
    Aslında bana hep söylenir senin kirpiklerin uzun her rimel uygun olabilir diye.Ama bence herşey rimel de bitiyor....

    YanıtlaSil
  3. merhabalar
    sade güzel makyaj olmuş
    ruj çok güzel duruyor yakışmış
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. süper olmuş rujun rengine bittim. bende strawberry den almıştım stila henüz kullanmadım ama bu rengi severim..sanada yakışmış tabiki..

    YanıtlaSil
  5. laçin abla esra erolun üzerinde leoparlı bir bluz var şu an çok güzel yapabilirsn bence :)

    YanıtlaSil
  6. çok hoş durmuş rengi .ten rengi fara biraz grilik katsaydın keşke

    YanıtlaSil
  7. Laçin bu ruj sana çok yakışmış canım. Güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  8. lacheen'cim bende formu doldurdum,bloğumda paylaşımınıda yaptım.Sen formu doldurduktan ne kadar süre sonra eline ulaştı.sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. ruj hakikaten çok yakışmış, yüzünüze ayrı bir renk katmış! buarada ben flormarın iletişim formunu doldurdum. msj kısmına blogumun linkini yapıştırdım umarım doğru yapmışımdır:)

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel rujun rengi! Ama sarışınım ve dudaklarım tam köfte, koyu renk rujlar çok abartılı duruyor bende:( Muhtemelen hayat boyu kullanamayacağım böyle bir rengi. Benim yerime de sür sürüştür!

    YanıtlaSil
  11. Çok hoş olmuş. Vişne çürüğünü renk olarak severim zaten. Koyu tonlar moda olmaya başladı. Günlük kullanımda iddialı olsada hoş görünüyor gerçekten. Bu rujun fötr şapkanla birlikte harika olur eminim.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. laçincim benım bu flormar bloglara urun yollama hıkayesı tam yılan hıkayesı oldu ..
    senın urunlerın bıle gec basvurmana ragmen elıne gecmıs ben basvuralı ne kadar zaman oldu elıf hanım mail attı onumuzdekı hafta elınızı gecıcek dıe gecen haftaydı onumuzdekı hafta bu arada :) bende gelmeyınce kendısıne mail attım hanı gonderdılerde kargo da problem mı oldu dıe bana dedıkı bıraz yogun olduklarından en kısa zamanda gondermeye calısıcaklarmıs :)
    ama cok cıddıyım geldıgınde ben gonderıcı adresıne gerı postalıycam urunlerı sonucta atla deve fıyata satılmıo bu urunler herkes alabılır ama yaptıkları garıp ve ayıp bence nese canım kusura bakma cok uzun yazdımm

    YanıtlaSil
  13. *cecilia: ben de beğeniyorum flormarın rujlarını
    *chfashiontrend: teşekkür ederim.
    Bence rimel için önce iyi kirpik lazım :)) ben de çok yok
    *fotograf penceresinden: teşekkürler
    *moda-yemek tarifleri: kullanmalısın bence, özellikle gece daha rahat kullanılır.
    *burcu: ay canım ben gündüz hiç açmıyorum tv :((
    *ghanima: far olabilir tabi, bir dahakine denerim.
    *elvan: teşekkürler
    *pearl: ben geçen çarşamba doldurmuştum bugün geldi.
    *yetenek-sizin: ben ilk denediğimde ulaşmamış, size geri dönmezlerse bence bir daha doldurun.
    *aslı: aslında bence dudak gerekiyor böyle renklere :) benimki çok ince değil ama daha dolgun olsa daha hoş dururdu bence. Denemelisin.
    *durubutik: fötr şapkayla..Valla güzel fikir, deneyeceğim.
    *aicha: teşekkür ederim.
    *yaprakela: Bence bu kadar tepki göstermemelisin. Benimki bir haftada geldi, daha geç de gelebilirdi. Sonuçta bunlar hediye, alışveriş yapmıyorsun ki. Yani yine de sen bilirsin tabii ama benim düşüncem bunlar.

    YanıtlaSil
  14. Lacheencim bence koyu renk ruj kullanmalısın bundan boyle ınanılmaz yakışmış sana aynı renkte ojeside var flormarın mutlaka onuda al, sana birde bişey sormak ıstıorumm boyle harıka bir sekilde ustune numaralar yazıorsun resimleri hangi format veya programda bi sekilde yaptıgını ogrenebilir miyim acaba yıllardır pıcassayı kullanıorum adobe photoshopu denedim ama kullanmayı beceremedim senin yaptıgın sekilde yapmak ıstıorum acaba nasıl yapıorsunn optum cok guzel gunler sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Rujunun rengi cok guzel acaba bu marka isvecdede varmi?yarin bakicam esmer oldugum icin bu renkler bana guzel gidiyor. rimel de bende max faxtor 2000 kullaniyorum bence denmende fayda var ben cok menmunum fazla kiprigim olmamasina ragmen.sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  16. ruj çok güzel, bana pembe tonunda yollamışlar,bu rengide edinmeliyim.. koyu renkleri özellikle kırmızı tonları çok beğeniyorum! sanada çok yakışmış..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Laçin bu yazını okuyunca çok şaşırdım önceki yazında hediye gelen ürünlerle ilgili herkes aynı anda aynı şeyi yazıyor ben sevmiyorum yazmam demiştin neyse olabilir insanlar fikir değiştirebilir :) bence pembe ruj daha cici...

    YanıtlaSil
  18. Elif Hanım benimle irtibata geçip ürün göndereceğini söylemesine rağmen ki 2 hafta oldu,henüz elime ürün geçmedi :(
    Bir problem aksaklık oldu diye düşünüp tekrardan iletişim formunu doldurdum.
    Hala beklemedeyim.

    YanıtlaSil
  19. *the queen of dreams : ojede kullanıyorum ama rujda pek kullanmamıştım. Photoshop kullanıyorum ben.
    *mehtap: flormar Türk markası, vardır belki.
    *adreferda: o pembeden almıştım zaten o yüzden bu iyi oldu.
    *ece: sen herhalde yazıyı yanlış okumuşsun, linkini vereyim : http://www.lacintenel.com/2009/10/sevgili-pr-sirketleri-ve-sevgili-el.html benim oradaki sıkıntım gelen otomatik maillerdi. Hatta "yarışmalar düzenlemeyi, firmaların bloggerlara küçük jestler yapmasını seviyorum yanlış anlaşılmasın. Ben sadece benim özelime gelmeyen, otomatik olarak giden maillerden rahatsız oluyorum." yazmışım. fikrim değişmedi yani
    *mughetto: Ben de herkesle aynı şekilde ulaştım kendisine.

    YanıtlaSil
  20. Ben kendisine ulaştım zaten,2 hafta oldu hatta mailleşeli,ama sonra bir aksilik oldu heralde tekrar ulaşamadım.İletişim formu doldurdum tekrar.
    Ulaşamadım diye yazmadım yani.
    Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa bilgisi olsun.

    YanıtlaSil
  21. bu konuda bılgılı olmadıgımdan soruyorum photoshop neyin peki bir tane mi var adobe bıldıgımız tam olarak adını yazarabılırsen ınan cok mutlu olurumm cunku cok guzel yapıorsun resımlerını bende yapmak ıstıorum senın gıbı sımdıden tesekurlerr bırde son ekledıgın resımdeki kolyene bayıldımmm cok guzel neysee guzel gunler senın olsunn...

    YanıtlaSil
  22. Arkadaşlar ben formu doldurup gönderdim bana hemen maille cevap geldi flormarın blogger destek kampanyaları sona ermiş ama gene de gur.beldesteklerimizi bekliyorlarmış bi yazıları varmış onu bloglarımızda yayınlarsak memnun olurlarmış.:) yorumu size bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  23. *mughetto: peki teşekkür ederiz
    *the queen of dreams: Evet bir tane firmanın Photoshop programı var o da Adobe zaten. Ben CS2 versiyonunu kulllanıyorum hala ama daha düşük versiyonları da gayet iş görür. Ben kendim öğrenmiştim, zor değil.
    *beliz: bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  24. HEVESLI bloglari aktif sekilde takip edip yorum yazan biri olarak blogunuz izlemeye deger buldugum bloglardan biri oldu yazilar resimler guzel flormar konusuna gelince ben de 30 ekimden beri bekliyorum mughettonun da dedigi gibi bir hafta sonra hediye paketiniz gonderilecektir diye mail geldi iki hafta oldu henuz gelmedi bende tekrar mail yazdim bakalim ne olacak

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.