Cuma, Kasım 13, 2009

HepsiBurada.com' un Değişik Sistemi

Hepsiburada.com' u severim, bazı ürünlerde fiyatları pahalı olsa da internet alışverişinin en eskilerinden biridir ve neredeyse herşeyi alabilirsiniz. Bu zamana kadar birçok alışverişim oldu, sonuncusu fotoğraf makinemdi. Takip ettiğinizde uygun fiyatlı şeyler bulabiliyorsunuz.


Özge' nin bu yazısında Lolita Lempicka' nın 30 ml' lik boyunun indirimde olduğunu okuyunca hemen zıpladım. Lolita Lempicka özellikle kış aylarında çok kullandığım bir parfümdür, hazır çanta boyum da bitmişti, iyi oldu. Ve ayın 6' sında siparişimi verdim. Sadece parfüm değil birkaç şey daha aldım. Bundan sonraki günler şöyle geçti.
-10Kasım kapı çalar, kargo gelir. Hepsiburada.com kutusu içinde sadece parfüm.
-11Kasım yine kapı çalar, kargo gelir yine Hepsiburada.com kutusu içinde sadece oje.
-12Kasım bu sefer ben siparişleri göndermek için kargo şubesine giderim, oradan kargomu teslim alırım.Yine Hepsiburada.com kutusu içinde sadece bileklik.



 Kalan dört ürün ise hala bekliyordu, biraz önce üçünün kargoya verildiği maili geldi. Bir ürün ne zaman gönderilir belli değil. Bugünkü gönderim ise dün akşam attığım çemkirme mesajından kaynaklanıyor büyük ihtimalle.

Eğer sepetinizdeki ürünler aynı zamanda temin edilmiyorsa kısmi teslimat istiyorum deyip bu şekilde hazır ürünlerin gönderilmesini sağlayabiliyorsunuz. Kargosu da hepsiburada' ya ait oluyor. Tamam, bu iyi birşey ama bu kadarı da abartı değil mi? Hergün birer ürün yollama ve ürünün en az 10 katı büyüklüğünde bir kutuyla. Ben illa ki kullanırım bu kutuları ama eminim bir çoğu çöpe gidiyordur.
Neyse, diyeceğim şu ki eğer işiniz acilse sadece "hızlı teslimat" ibareli ürünleri seçin yoksa baya bekleyebilirsiniz.

12 yorum:

  1. laçincim selam,çok teşşekürler iyi oldu bilgilendirdiğin...aldıklarını güzel günlerde kullanman dileğimle...herkese mutlu hafta sonları olsun işallah haydins bye bye

    YanıtlaSil
  2. Can sıkıcı ben de Kulturtv şoku yaşıyorum bu aralar...
    Parümünü güle güle kullan merak ettim kokusunu ağır&hafif,aromalı çiçekli ne tür?

    YanıtlaSil
  3. *nur: yani işte aklınızda olsun. sevgiler..
    *el*ff: can sıkıcı değil mi..Lolita bende tek kalan parfüm diyebilirim, bir de kokusuna bayılıyorum. Şekerli ve biraz baharatlı. Çok ağır değil ama hafif de diyemem.

    YanıtlaSil
  4. maalesef turkiyede internet uzerinden alisverisin cok eksiklikleri var. benim de bir kac hafta once hediyedenizi.com'la nahos tecrubelerim oldu.
    amerika'ya geldigimizden beri surekli internetten alisveris yapiyoruz, hic bir problem olmuyor. urun kargoya verilinceye kadar surekli siparisin ne durumda oldugun anlatan mailler geliyor. hediyedenizi'nde siparis onaylayan bir mail bile gelmedi, urun durumu hakkinda attigim maillerin hicbirine de cevap gelmedi. siparisten 2 hafta sonra telefonla arayip bir ton laf sayip siparisi iptal ettim. sonunda bana kalan bir uzun sure etkisi gecmeyen sinir ve hediye gonderememenin verdigi uzuntu oldu.

    YanıtlaSil
  5. hepsi buradadan yıllardır alışveriş yapıyorum, heryeri dolanıp durup yine oradan alıyorum. bir dikiş makinamı oradan almadım, bin pişman oldum. kitap alışverişimde böyle olmuştu. hergün koca bir kutu içinde bir kitap, kargo görevlisiyle karşılıklı kıkırdadık. kutusever biri olarak benim çok hoşuma gitti de kargo görevlisini bilemem. sonrasında eve bağlanmamak için hepsini birlikte yollayın seçeneğini işaretliyoruz.
    cicilerini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. bende sık sık hepsiburadadan siparişler veririm geçenki siparişlerimde senin dediğin gibi geldi hatta gün içinde 2kerebile kargo geldi sinir bozucu bir durum fakat şöyle bir seçenek varmış kargom tek pakette gönderilsin diye bir seçenek varmış ben öyle bir seçenek göremedim kargocuk 6kere geldi çok gıcık olmuştum :)

    YanıtlaSil
  7. *gly: iyi olan siteler de var ama bazıları zaman konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.hediyedenizini duymuştum ama hediye yetişmedikten sonra anlamı kalmıyor ki ne saçmaymış
    *sesiber: teker teker geleceğini bilseydim ben de hepsini beraber yollayın derdim ama ilk gün üç ürün hazırdı, teker teker gönderdiler :)
    *sevim: var öyle bir seçenek evet, o seçilebilir.

    YanıtlaSil
  8. Hepsiburadanin bi sucu yok ki,Hepsi burada ile ilk acildigi gunden itibaren tedarikci firma olarak calisiyrm ve kesinlikle musteri odakli firma,gecikmeler hep tedarikci firmalara ait,kargoya Gec vermeler ya da kargo sirketlerinin ankaraya ertesi gun,Hepsiburadaya(umraniye) 3 gunde gidebiliyor olmasi gibi sorunlar tuketiciye yansiyor,
    Ben shobbo adinda bir firmaya 2 bin lira kaptirdim:(
    urun gelmedi daha sonra stokta yok iptal edelim dediler ve oyalamalar sonunda bir ogrendim ki firma kapanmis,
    hepsiburadanin beynini bildigim icin kesinlikle gozununuz kapali alisveris yapabilirsiniz,
    aldiklarin cok guzel ve son gunlerde ki yazilarinda cosku keyif ve mutluluk okunuyor:)
    onceden sanki bir bezginlik vardi ve senin gibi cok guclu bir bayanla ozdeslesmiyordu,ben mi Boyle hissediyrm bilmiyrm AMA son yazilarindaki cosku pc den yansiyor,
    parfum icin strawbery.net de cok guzel kampanyalar var,
    bazen %60 iskonto olan urunler oluyr,
    cokkkkk sevgiler
    Yeliz

    YanıtlaSil
  9. *yeliz: Ben tabii 3. kişiyim, sen daha iyi bilirsin ilişkileri. Ben her zaman severim, yazdım zaten sadece benim sorunum tedarik süreciyle ilgili.
    Sonuçta benim tedarikçi firmalarla alakam olmuyor, ben hepsiburada' yla muhattap oluyorum. Yine de açıklaman çok iyi oldu, hiçbirimiz işin arka tarafını bilmiyoruz.
    Yazılarım evet daha keyifli oldu, insan öyle hissedince yazılarına yansıyor herhalde :)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. aynen benim de böyle geldi taksit taksit.

    YanıtlaSil
  11. benim de çanta boyum bitmişti, sipariş verdim bugün 30ML liğini. bakalım kaç günde gelecek..

    bu şişeye bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  12. makinemühendisi7 Aralık 2009 01:22

    İlk defa Merhaba, 2008den beri takip ediyorum fakat daha önce hiç yazmamıştım.
    Seni öyle samimi öyle tatlı buluyorum ki sanki bir arkadaşımın yazılarını okuyor gibiyim.
    Bu yazını okuduğumda senin parfümünden hemen sipariş verdim, daha önce hiç denememiş olmama rağmen :) Henüz elime ulaşmadı ama eminim güzeldir.
    Yorum yazmasam da sürekli okuyorum seni.
    Başarının, mutluluğunun, pratik zekanın, el becerilerinin ve güler yüzlü fotoğraflarının daim olması dileklerimle...

    Vildan

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.