Çarşamba, Ekim 28, 2009

Flormar Alışverişi

Öncelikle bütün makyaj bloglarını çok seviyorum. Kayırmak gibi olmasın ama daha başka türlü seviyorum, ürün yorumlarını okumak, swatch' ları görmek çok hoşuma gidiyor. Emekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar!
Bu aralar Flormar furyası var ya hani bloggerlara destek kampanyaları var. Bana böyle bir destek gelmedi, kimse bana birşey göndermedi maalesef :((
{EKLEME: Flormar' dan Elif hanımla sonunda iletişime geçebildim. Teşekkür ediyorum ilgisine.}

Hal böyle olunca bir Flormar Kiosk' unun  yolunu tuttum. Zaten birkaç ürününü kullanıyordum ama okuduğum yazılardan dolayı denemek istediğim birkaç ürün vardı. Benim gittiğim Meydan' daki kiosk, baya büyük. İlk defa bir kozmetik markası görevlisi beni daraltmadı, yeteri kadar yardımcı oldu.
Yeni birşey de öğrenmiş oldum, benim yanaklar biraz tombiş ya bu allık sürmek için çok iyiymiş. Elmacık kemikleri çıkık olmak makbülmüş :))


1. Tekli Far 012
2. Tekli Far 016
3. Supershine Ruj 503
4. Oje 377
5. Oje supershine 20 (319 muadiliymiş)
6. Waterproof Eyeliner - siyah (125. siyah kalemim :)) )
7. sheer makeup fondöten 37
8. Terracotta Allık 43 (şeftali gibi)



Bu da makyaj bloglarını seven birinden amatör swatch :)) {allık ve açık renkli far aslında daha çok belli oluyor ama bir türlü fotoğrafta belli edemedim, idare edin artık.}

not: Gerçi herkes biliyordur ama ben hatırlatayım dedim : Flormar' ın Blogger' lara göndereceği hediyelerden siz de almak istiyorsanız bu adresteki iletişim formunu doldurun. Ben aslında birkaç gün önce doldurmuştum ama bir sorun olmuş herhalde ulaşmamış, ama artık gidiyor haberiniz olsun. 

19 yorum:

  1. Sheer make up fondötenden kullanmıştım ben de. Güzeldi. Ojede zaten en sevdiğim renkler de hep flormarda olmuştu.

    YanıtlaSil
  2. Laçincim, güzel günlerde kullan aldıklarını. Ben 503 ruja aşık oldum, sürekli sürüyorum. Bakalım sen beğenecek misin:) Flormar'ın sitesinde blog iletişim formu var ona blog adresini yolladığın an geliyor paket;)

    YanıtlaSil
  3. allığın rengi çok hoş gözüküyor canım. güle güle kullan yeni cicilerinii ((=

    YanıtlaSil
  4. Flormar'ın gözkalemi bir çok göz kalemine göre çok iyi. Geçtiğimiz kış (şimdi isim vermim) çok daha pahalı ve ünlü bir markanın ürününü almıştım. Göz makyajı benim için çok önemli, çünkü sadece gözmakyajı yapıyorum diyebilirim. Fakat daha kalemtraşa takar takmaz çatçut kırıldı. Hemen bir mail attım çok daha uyguna aldığım ürünler (ki flormar) nasıl böyle dayanırken, sizinkiler kırlıyor diye. Sağolsunlar yenisini kargoladılar, fakat değişen hiç birşey olmadı. Oda ilk açışta yarı yarıya kısalınca dersimi aldım. Göz kaleminde sadece flormar kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. bir sürü siyah kalem denedim en son flormarda takıldım çok memnunum renkli olanlarınıda kullanıyorum, ojede de hemen hemen her renkten var dolabımda, fakat fondöteni denemeye cesaret edememiştim elf de kullanmış memnum hemen gidip alıyorum..:)

    YanıtlaSil
  6. makyaj blog yazarları yani bizzz de seni seviyoruuzzz :)))
    aldıklarını guzel gunlerde kullan ve yorumla canımcım :-*

    YanıtlaSil
  7. allığını kaça aldınnn ???

    YanıtlaSil
  8. *elfeyp: yapısı güzel geldi ama bakalım daha kullanmadım
    *beetlejuice: zaten herkes çok beğenmiş ben de yorumlara bakarak aldım, haksız değillermiş :)
    *anqel: teşekkürler
    *iğne ile iplik: doğrudur, bazen pahalı markalar çok da iyi olmuyor.
    *uğurlu gelecek: bakalım inşallah ben de siyah kalemimi bulmuşumdur.
    *hello kitty: ay canım sağol :=))
    *hayat: 15 lira allık.

    YanıtlaSil
  9. laçincim blogunu uzun süredir takip ediyorum ama henüz ne bu güzel blog için teşekkür etme ne de yorum yazma fırsatı bulabildim.öncelikle eline,emeğine sağlık.gerçekten çok beğenerek takip ediyorum seni.(bu arada facebooktaki alanına da yazı yazdım.)
    flormar cicilerini güle güle kullan canım.ben de severek kullanıyorum.hatta şu anda tırnaklarımda 377 ojem var ;)
    birçok kaliteli(!) diye düşünerek aldığımız markaya nazaran çok çok daha iyi olduğuna inanıyorum flormarın.en güzel yanı da kötü çıksa bile insanın verdiği paraya üzülmemesi.

    YanıtlaSil
  10. aldıklarının hepsı cok guzel gorunuo canım gule gule kullan 377 nolu ojeyı ozellıkle cok merak ettım cok tatlı gorunuo :)

    YanıtlaSil
  11. ben bilmiyordum .. bilgi icin tesekkurler lacheen. ben de doldurdum iletisim formunu :) bakalim geri donus olacak mi ...

    YanıtlaSil
  12. terracota nın olayı nedir bu aralar çok duyuyorum ama bilemedim

    YanıtlaSil
  13. canım ben duymamıştım, bugün doldurdum iletişim formunu. haber verdiğin için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  14. Turkiye'ye gideyim su flormar'lari mutlaka deneyecegim :) hepsi pek hos gorunuyor. gule gule kullan cicilerini, terracotta'nin rengi tenine cok yakismis.

    YanıtlaSil
  15. heyoooo... ben de blogger oldum ve hemen flormar ürünlerimi tanıttım. :D şayet bana da ürün gelirse onları da tanıtıcam. bloguma herkesi beklerim ;)

    YanıtlaSil
  16. Blogger olmak şart mı bunun için? Ben ojelerini çok seviyorum Flormarın diğer ürünlerini denemedim bir tane rimel aldım yeni.Aslında ojeler için başlı başına bir blog açılabilir.

    YanıtlaSil
  17. cevap verirseniz sevinirim???

    YanıtlaSil
  18. *fosette: aynen öyle,en azından uygun olduğu için insan pişman olmuyor.
    *yaprakela: evet öyle, en kısa sürede fotoğraflayacağım.
    *demet sen: rica ederim.
    *melis: terracotta' nın normal far veya allıklardan farkı daha ışıklı durması herhalde. Tam anlatamayacağım ama genelde bronzerlar böyle olur, simli değil ışıltılı.
    *antigone: rica ederim.
    *salıncakta iki kişi: mutlaka denemelisin geldiğinde, teşekkürler
    *gamze: geliriz :)
    *joey potter: şimdilik sadece bloggerlara bir kampanyaları var.
    *melis: üstte verdim cevabınızı

    YanıtlaSil
  19. Çok hoş görünüyor hepsi :)

    Uriage Cilt bakım kremleri ile kendinize özen gösterin.Cildinizin yaşlanmasını,cildinizde bulunan kırışıklıkların giderilmesini ve cildinize tekrar renk katmanızı sağlayan Uriage kremleri mutlaka deneyin.Hemen aşağıda bulunan adrese tıklayın siparişinizi verin. http://www.dermoport.com/urunler/uriage_hyseac_akne_kremI_-_aha_yagli_ve_akneli_ciltler_Icin/25520/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.