Pazartesi, Kasım 16, 2009

Botlara Zincir Ekleme



Bu sene zımbalar, zincirler yani kısaca "Rock Chic"veya motorcu denilen tarzda parçalar oldukça moda. Bunları kullanırken abartılırsa hakikaten rock grubu solisti gibi gözükebilirsiniz, dikkat! Ben kendi adıma böyle sert parçaları yumuşatarak kullanmayı seviyorum. Mesela kat-kat bir etekle zincirli veya zımbalı motorcu botları; hatta fırfırlı gömleklerle deri motorcu montları ilginç tezatlar oluşturabilir.

Markafoni' den aldığım botlar cumartesi günü (sonunda!) elime ulaştı. Zaten alırken de aklımda olan zincir eklemesini yaptım hemen. Botun kendisinde yanda halkaları olunca oralara zincirleri takmak çok kolay oldu. Şu an gözüme daha hoş geliyorlar.


Bu arada merak edenler için bot beklediğim kalitede çıktı, rengi de öyle. En azından tabanında "made in china" değil " made in brazil" yazıyor. Topuğu da yürümek için ideal gözüküyor, tabii birkaç saat yürümeden birşey söyleyemem.

12 yorum:

  1. çok hoş olmuş bence, zincirsiz sıradan görünüyordu, şimdi tamamlanmış. eline sağlık, bana da ilham verdin laçin :) Aybike S.

    YanıtlaSil
  2. Yürürken halhal gibi şıkırdamaz mı bu zincirler:) Şaka bir yana, botun rengi uçuk pembe mi gerçekten, yoksa ışıkta mı öyle çıkmış? Üst ve yandaki dikişleri biraz kaba duruyor, bir de botun derisi üst tarafta bıçakla kesilir gibi bitmeseymiş, içeriye doğru hiç olmazsa bir parmak kıvrılsaymış daha güzel olacakmış.

    Ben sözümü yine de "hayırlı olsun, iyi günlerde kullan" diyerek bitireyim. Ucu dantelli eteğin veya leopar desenli eteğinin altına yakışacaktır eminim.

    YanıtlaSil
  3. süper bir fikir. laçincim. sende görüp bu ankara gezim sırasında kumaş boyası aldım yapınca sanada haber veririm. bu arada birde leopar kumaş aldım. hem elbise gibi giyebileceğim hemde taytların üstüne giyebileceğim bir şey dikmek istiyorum. ama model bulamadım. bana yardımcı olursan sevinirim. gidip burdamı alsam. yada senin şu kalıpları verdiğin şeylerden mi diksem acaba?

    YanıtlaSil
  4. Güle Güle kullan canım çok hoş duruyorlar.Kombin yaptığın zaman daha iyi anlayacağız botun zincirli halini.Zincir sade bota hava katmış.

    esma

    YanıtlaSil
  5. çok şık botlar.Ben ayağıma giyinmeden alamam.Ayağım buçuklu çünkü.Her ayakkabı olmuyor:(

    YanıtlaSil
  6. Bu ayakkabıları sipariş verdiğin gün özenip hemen bakmısdım bende güzel seyler vardı ama benim internetten ayakkabı alma lüksüm yok 33-34 giyiyorum:( Ayakkabıların cok hos duruyor umarım kombinlerindede görürüz.Zincir cok yakısmıs:)

    YanıtlaSil
  7. *aybike: sevindim, herşeye eklenebilir bu zincirler.
    *coşkun: aslında kalın zincirde kalpler vardı, onları takınca baya şıngırdıyordu. Çıkarttım, sadece yanlara birar tane kalp taktım, şu an sessiz :))
    kırmızı halıdan yansımış herhalde yoksa baya sarı-bej rengi.
    Botun daha güzel olması için ben de bir sürü şey düşündüm ama bu kadar işte kapasitesi :)) teşekkürler yorumun için.
    *çınar: Leopar kumaş için daha basit modellere gitmeni öneririm. Seviyorsan yarasa kollu birşey dikebilirsin, kendi bluzunden bile çıkarırsın kalıbı.
    *esma: teşekkür ederim. Evet, kıyafetle daha iyi gözükecek
    *devince: Ben zaten genelde taban koyduğum için biraz büyük alıyorum, o zaman sorun olmuyor. Bunu da tabanla giyeceğim sanırım.
    *büşra: Senin numaran çok zor, ama indirimde de çok güzel şeyler bulabilirsin o numara yapan yerlerde.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş çizme de sincir ekleme için çok müsaitmiş çok yakışmış eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  9. Rock Chic tarzı pek bana göre değil sanırım.:((Ama abartmamak kaydı ile zincir ve zımba hoş geliyor gözüme..En azından çok beğendiğim bir parça olsa bile detayını yumuşatmaya çalışırım.Deri ceket çok kullanmama rağmen daha yumuşak tarzlarla farklı bir görünüm sağlamaya çalışırım.. genelde hatta sert durduğu için siyah rengi pek tercih etmem sevmem...Çok hoş olmuş bot bence çok da sert bir tarzı yok ayrıca ..rengi de çok güzel...

    YanıtlaSil
  10. laçin harika olmuş çok hoşuma gitti. neredeyse iki senedir giymedğim bir çizmem vardı ben de böyle zincir taksam nasıl olur acaba :)) hemen denemeli:)) senden ilham almaya bayılıyorum... ellerine yüreğine sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Zincir çok güzel bir hava katmış botlara, çok beğendim(=

    YanıtlaSil
  12. *smyrnote: teşekkürler
    *chfashiontrend: teşekkürler, ben de çok sert tarzı sevmiyorum, karıştırınca çok daha güzel duruyor bence.
    *dd: bir dene bence :)
    *style by t: teşekkür ederim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.