Salı, Mart 04, 2008

indirim ganimetleri

İndirim zamanlarında genelde birşey bulamam ama bu sefer baya ganimet topladım :))
zekibikini

ZEKİ TRİKO :
Zeki’nin sezon öncesi meşhur indirimini hep kaçırmışımdır. Senelerdir “bu sene mutlaka alacağım bir tane” derim ve ne olursa her sene de kaçırırım. Ama bu sene gördüğüm gibi atladım.
(Bir de balayı hazırlığı var tabii ki)
Şu an Zeki’ de tüm mayo ve bikiniler 49 YTL, swarovski taşlı olanlar 79 YTL. Haftasonu deneme kuyruğuna rağmen azimle bekleyip deneyip bir tane aldım. Yalnız millet çıldırmış gibiydi. Herkes 5er 10ar alıyordu. Eğer ihtiyacınız varsa acele edin derim, baya azaldı.

rujlar
CLAIRE’S :
Devamlı mal geldiğini görünce indirimin bittiğini sanmıştım ama hala bütün ürünler %50 indirimli. Üstelik 30 YTL üzerine 10,50 YTL değerinde bozuk para cüzdanı hediye ediyorlar. Bu mağazanın makyaj ürünlerini çok seviyorum. Renkleri çok parlak ve net. Biraz cesur olabilir ama ben bayılıyorum.
Bu rujların tanesini 3,75 YTL ye aldım. (Fotoğrafta biraz soluk çıkmış renkleri. Aslında biri tam fosforlu pembe, diğeri ise çok canlı bir kırmızı. ) Bir de gümüş rengi babet aldım o da 21,25 e düşmüş. Oldukça karlı bir alışveriş oldu yani :))
EKLEME :
Balayı yerimize henüz karar vermedik. Yurtiçi olacak çok büyük ihtimalle.
Bilen veya oralarda yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :
-Nisan sonu-mayıs başı gibi Antalya veya Kıbrıs’ta havalar nasıl olur sizce? Denize girebilir miyiz acaba? Denizler hani biraz daha geç ısınıyor ya…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.