Cuma, Mart 07, 2008

Çeyiz:ev tekstili


Annem Allah’tan çeyiz yapan bir anne olmadı hiç. Ama rahmetli anneannem inanılmaz güzellikte (bir koli dolusu) danteller bıraktı bana. O kadar düzgün nasıl örmüş, nasıl bir sabır varmış hala anlayabilmiş değilim. Hayranım yaptıklarına ama gel gör ki o dantelleri ben maalesef kullanamayacağım. En azından her yere örtü gibi işlevlerde. Belki ileride değerlendiririm kimbilir. Ama tekrar söyleyeyim gerçekten inanılmaz şeyler var, seyirlik olarak.
Neyse gelelim benim çeyiz alışverişime.
Ben giyimimdeki süslülüğümün tam aksine evde, dekorasyonda feminen süslerden hiç hoşlanmıyorum.Yatak örtülerinde, nevresimlerde, mobilyada, perdede aklınıza gelebilecek her şeyde süs, çiçek, payet benden olabildiğince uzak olsun. Bu durum aslında o kadar da zor gibi görünmüyor değil mi, görünüşe aldanmayın. Alışverişe çıkınca anlıyorsunuz sade birşeyin ne kadar zor bulunduğunu. Süslü sevenler için o kadar çok çeşit var ki. Ama sade olarak baktığınızda birkaç modelden fazla birşey bulamıyorsunuz.
Ben sonunda kendi beğenime göre iki mağaza bulabildim:
boyner casa ve linens
Boyner Casa’dan yatak örtümü aldım. Bürümcük kadife sütlü kahve ve beyaz renklerinde.
Linens’ten ise battaniyelerimi ve nevresim takımlarımı aldım. Aldıklarımın iki tanesi bunlar. Beyaz olan takımın kremini almıştım.
(bir ara kampanyaları vardı %50 indirime girmişlerdi. O zaman toplamıştık.) 
linensnevresim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.