Salı, Mart 11, 2008

evden ilk kareler


Cumartesi evde çektiğim son kareleri sunuyorum arkadaşlar.
Daha çok birşey yok ama en azından fikir verir.
-Taş döşenen duvara sağ tarafa bir açık raf (soldaki kapaklı dolap gibi : beyaz akrilik lake) tv konsolu (teak) ve tabii ki tv ve Berk’in bir sürü elektronik zımbırtısı gelecek :) ) Bir de cam tarafına (sağ tarafa) doğru bir kaç ağaç gibi yeşil bitki.
- Turuncuya boyanan duvar içi “neden yere kadar inmedi” diyebilirsiniz. Hemen açıklayayım : Bu açıklık mutfak ve salonun arasında. Biz burayı bir masa ile bölüyoruz. (Mutfakta masada oturunca karşı duvardaki tv yi görebileceğiz.) Masa da turuncu boyanın bittiği yere kadar geleceği için altını boyatmadık. Komşuların evlerini gezmişler de bizimle aynı olan tip plana sahip olanlar mutfak ve salon arasını kapatmışlar. Ben kapatmak istemedim zaten mutfak çok dar . (tezgahtan sonra 130 cm kalıyor.)
Bu biraz da alışkanlık meselesi tabii ki. Ailemle yaşadığım bütün evlerde bizim mutfak açıktı ve yaşama mekanıydı. Yok “koku gider, siner” gibi bir endişemiz olmadı hiç. Benim de yok aslında. Ama mutfağım büyük olsaydı (içinde oturulabilecek kadar) o zaman kapalı olması çok da sorun olmazdı. Dediğim gibi mutfak dar ve uzun olduğundan yarı-açık kullanmak istedik.
İşler bittikçe önce-sonra fotoğraflarını da paylaşacağım.
Şimdilik bunlar var :
evilkfotolar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.