Pazartesi, Mart 24, 2008

fotoğrafsız yazı


Fotoğrafsız yazı yazmak hiç içimden gelmiyor ama yapacak birşey yok, bu yazı fotoğrafsız olacak. (telefonum hala tamirde, fotoğraf çekemiyorum)
Cumartesi günü bitmiş gelin tacımı almaya Emel ablaya gittik. Düşündüğümden de güzel olmuş. İnternet sitesini kardeşim yapıyor, bitince buradan haber vereceğim. Sitesinde bütün modellerine yer verecek. Hatta bana yaptığı model da LaCheen modeli olarak koleksiyonunun bir parçası olmuş durumda.
Sonra yeni eve gittik, oturup sadece salonu seyrettik birkaç saat!
Dün de annemle evde rahmetli anneannemin hazırlamış olduğu çeyiz ne varsa ortaya döktük, ayırdık. Aslında çok da ayıramadık ben: “hiçbirini kullanamam” dedim annem: “alacaksın bunları kullanmasan da dursun, anneannenin emeği” dedi. Sonunda dolaplarda durması şartıyla anlaştık. Nevresim takımı almayı biraz abartmışız, daha doğrusu evde olanları unutmuşuz 10 tane nevresim takımım olmuş. Neyse bir kısmını misafire ayıracağım artık.
Sonra evde daraldık, dışarı çıktık. Favori mağazam olan Boyner Evde (Boyner Casa’nın ismi değişmiş)’ ye gittik. Eksiklerimden birkaç tane aldık. Türk kahvesi makinesi, makarna tenceresi (bayıldım!), tava falan bir de Delonghi buhar hazneli ütü aldık.
Bir de düğün günü için parfüm baktım. Givenchy’nin Ange Ou Demon adlı parfümüne tek kelimeyle bittim!!
En kısa zamanda almalıyım…
not: bir de efsane Chanel No5 var. Önce çok ağır çiçek kokarken bir süre sonra temiz bir sabun kokusuna dönüşüyor.
Çok kararsızım…
önerilerinizi bekliyorum. (şu anki parfümlerim Lolita Lempicka ve Moschino Cheap&Chick
)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.