Cuma, Mayıs 07, 2010

Loreal Voluminous Rimel Loreal Mineral Far ve Flormar Matte Terracotta Far

Dün Loreal Voluminous rimel almak için gezinirken yanına bir de bunlar eklendi. Voluminous x4 annemin senelerdir devamlı kullandığı bir rimeldi sonra ben de başlamıştım. Hatta bir ara kaldırdılar bunu, hediye olarak almak için hiç ihtiyacım olmayan şeyler aldığımı hatırlıyorum. Neyse ki bir üst versiyonu x5 çıktı, kendisi bildiğim kadarıyla Makyaj Çantam pardon JM' (www.just-makeup.net) nin de favori rimeli. Çok yoğun kirpiklerden hoşlananlar için bence iyi bir seçim. 
[Bu rimeli alıp eve geldikten sonra baktım ki kozmetikcim.com da Loreal ürünlerinde %25 indirim başlamış. Aldığıma pişman oldum açıkçası. 
Bu rimeli beğenenler mutlaka baksın, fiyatı çok uyguna geliyor. Piyasa fiyatı 39,90. ]

Loreal' in mineral serisi beni pek çekmeyen ürünlerden oluşuyor aslında. Mineral ürün sevmeme rağmen uzun bir süredir cildimin kuruluğundan dolayı kullanamıyordum. Ama artık cildimi kurutan etkenlerin bazıları ortadan kalktığı için cildim normale hatta arada sivilcelerin çıktığı bir tarlaya dönmeye başladı :)) Bu yüzden de benim için mineral makyaj daha kullanılabilir hale geldi.
Bu far YKM' de %50 indirimdeydi, sadece indirimde olduğu için aldım. Yoğun renk veriyor ve ışıltılı. Dayanıklılığını bilmiyorum, toz ürün olduğu için bazla kullanmayı düşünüyorum zaten. (15 liraya geliyor indirimle)

Flormar' ın henüz internet sitesinde olmayan bir serisi çıkmış : Matte Terracotta. Normal terracotta farların parlaklığından haz etmeyenler için aşırı mat olmayan sadece kendinden hafif ışıltılı farlar bunlar. Turuncusuna bir süredir bakıp duruyordum sonunda aldım. Satış elemanı kız bana bir de bunun çok açık pembesini önerdi, insanlar bunu göz altlarını aydınlatmak için kullanıyorlarmış ama göz altına kalın bir tabaka sürmek bana hiç mantıklı gelmedi. Kaş altına aydınlatıcı olarak kullanılabilir ancak. (matte terracotta farlar 15 lira civarında)

13 yorum:

  1. Benimde size bir rimel tavsiyem var.
    Dore diye bir firma var bu Avon,Oriflame gibi bir firma
    Onun titreşimli rimeli var inanılmaz güzel.Kirpikleri hem dolgun hemde uzun gösteriyor bir kaç dokunuşla.Araştırmanızı tavsiye ederim bulamazsanız size temin edebilirim .21 Tl

    YanıtlaSil
  2. ben bu rimeli sevmiyorum ya, kirpikleri kazik gibi yapiyor. ayrica temizlerkende cok zor cikartiliyor.

    ama far guzel , ben de kullandim hos parlak.

    YanıtlaSil
  3. güzelmiş canım allık olarak dene bi ara yanaktada cok hoş durabilir :))

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım.

    JM'nin favori rimeli bu, ben de ondan merak edip aldım birkaç haftadır kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Laçin'cim yüzünü çok orantılı ve bebeksi buluyorum,dolayısıyla yaptığın ve fotoğraflarını yayınladığın bütün makyajlı hallerine bayılıyorum,rica etsem yeni aldığın loreal rimelli fotoğrafını paylaşır mısın?Çilekten aldığım chanel exceptionnel rimelin kupkuru çıkmasından sonra rimel arayışı içerisindeyim :(

    YanıtlaSil
  6. Laçin daha da pişman olacaksın :(( çünkü bugün Loreal'de Anneler günü nedeniyle %50 indirim başladı.. Yarın da devam ediyor.. Ben Volum'u 20 TL'ye aldım. Bir de Telescobik stokladım :) Ayrıca 3 lipglos, 1 kapatıcı da ekledim :p Coştum yani ama hala aklımda başka şeyler var!! Matte Teracota serisinde de indirim var ama bende geçen ay almıştım mat beyazını ve göz altına kullan ıyorum ince bir tabaka halinde. Keşke indirimde alsaymışım dedim çünkü açıkçası shisedo'yu Limango'dan 20TL'ye aldığımı düşününce Flormar'a 15 TL vermek pek akıllıca gelmedi bana :p Neyse kadınsal durumlar heralde arada oluyor böyle :)) Makyaj olunca çenem nasıl da düştü farkında mısın?? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. sevgili Laçin.yazını okurken cildinin bir ara kuru olduğunu,ancak şimdi bazı faktörlerin ortadan kalkmasıyla normale döndüğünü yazman dikkatimi çekti.ne yaptın da normale döndü?paylaşırsan çok makbule geçecek :)

    YanıtlaSil
  8. yaa lçin benim cildim çok kuru nasıl normale döndürdün ...bende lorealin bi kaç rimelini denedim max factor denedim hiç birinden hoşlanmadım ama x5 içok merak etmeme rağmen almadım geçen güz gittim estee lauderin magnascopik rimelinden aldım beklentimi fazlasıyla karşıladı tavsiye ederim ama fiyatı biraz yüksek(62tl)ama bidahaya mutlaka x5 alıcam☺

    YanıtlaSil
  9. *feyza: Titreşimli rimellerden hiç haz etmiyorum, ben biraz sakarım bana göre değil hiç. Ama sevenler olabilir, teşekkürler bilgi için.
    *ella: Herkesin sevebileceği bir ürün olmayabilir evet. Ben memnunum genelde.
    *myprincess: allığını almıştım zaten, o baya ışıltılı.
    *makyaj cantam: Yine bir klasik, ben karıştırmışım. Hemen düzelttim
    *ışıl: İlk fırsatta paylaşacağım.
    *flame: İnanmıyorum :(( flormar' ın indiriminden aldım diye biliyorum onun üzerinden de mi indirim olmuş acaba.
    *ceren, summer : kızlar ben yasmin kullanıyordum o yüzden iyice kurumuştu cildim. Bildiğiniz gibi sivilcelere çok iyi geliyor ama beni fazlaca kurutmuştu.
    Artık kullanmadığım için cildim karmaya döndü yoksa başka bir şey yapmadım.

    YanıtlaSil
  10. tatlım Loreal'in bu rimelleri benim de en sevdiğimdir...Flormarın o farlarını hiç görmedim merak ettim şimdi...
    Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
  11. sevgili laçin dün yazını okuduktan sonra bugün rimeli aldım,uzun zamndır iyi birşey arıyordum.tek kelimeyle bayıldım takma kirpik etkisi yarattı yogun ve siyah,hemde anneler gününe özel 40 yerine 20 liraya,çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  12. Ehehe hangi blogu açsam bu rimeli görmeye başladım artık, beğenmeyenler kafama fırlatacak diye korkuyorum :P İnşallah severek kullanırsın, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar,

    Blogunuz gerçekten çok güzel. Bir çok şeyde ilham kaynağı olabilecek şeyler yayınlıyorsunuz. Öncelikle tebrik ederim sizi :)

    Kullanmış olduğum bir rimeli görünce bende sizinle bir şey paylaşmak istedim. Özel günlerde(Anneler Günü,Babalar Günü,Sevgililer Günü) Watsons mağazalarında kozmetik ürünlerinde %50 indirim oluyor.(Loreal,Maybelline,Nivea,MaxFactor)
    Ben bu indirimlerde deli gibi kozmetik alışverişi yapıyorum ve çok iyi oluyor.

    Bilginize :))


    Hoşçakalın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.