Salı, Mayıs 04, 2010

Çiçekli Ceket mi Çiçekli Çorap mı


Son karalamalarımda çizdiğim model için biraz daha çalıştım. Ceket için fotoğraftaki elbisenin ön kısmını kullanmayı düşünüyorum. Her düşündüğüm kalıbı bulmak çok da mümkün olmadığı için bu şekilde uyarlama yaparak yeni kalıplar elde ediyorum. O yüzden de evdeki Burda dergisi dağını atamıyorum hiçbir şekilde. Bir modelin kolunu alıp, diğerinin ön tarafını, başka birinin yakasını; bu şekilde yeni kalıplarım oluyor.
Bu kıyafeti cumartesi gününe yetiştirmeyi planlıyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum. Çiçekli ceket ile çiçekli çorap arasında gidip geliyorum. Ya bu kıyafeti giyeceğim, ya da düz renk bir elbiseyi çiçekli çorapla kullanacağım, henüz karar veremedim. 

Çiçekli çorap için bana yorum yazan ve mail atan birçok kişinin yönlendirmesiyle Vog' da buldum aradıklarımı. Ben Migros' tan aldım ama İnternet sitesinde de var. Bir de bunların soketlerini bulursam tamamdır :))

not : Bu ara yeni yazılarım biraz gecikebilir çünkü dikiş dışında bir de yeni ürünlerle uğraşıyorum. 
Yeni el boyama tshirtler geliyor, şimdiden haber vereyim.

9 yorum:

  1. oyumu çiçekli çoraptan yana kullanmak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. bence çiçekli ceketi herkeste görebilirsin, çiçekli çorap daha orjinal olur..

    YanıtlaSil
  3. bence düz bir elbiseyle çorabı kullansan dha hoş durur çoraplar çok güzelms migrosdn mı fiyatları nedir merk ettm :)

    YanıtlaSil
  4. Sen hem yeteneklisin, hem de gerçekten zevklisin. İkisi bir arada zor bulunur bence. Belki de farkın da bu. Yeni ürünlerin de çok hoş. Yolun hep çok açık olsun dilerim.

    YanıtlaSil
  5. bence de çiçekli çorap, senin tarzına da çok uygun :)

    YanıtlaSil
  6. Canımcım siteye baktım ama aynısından yok. H&M dekiler gibi bunlar,çok güzel.İyi günlerde kullan.İki türlü giyimi de sen kendine yakıştırırsın .Öpüyorum seni.Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  7. laçincimm almana çokk sevindim mümkünse eğer bide giydikten sonra fotolayabilirsen harika olur bende özeniyorm ama bacaklarım biraz tombiş:D nasıl durur die endişelerim var :D

    YanıtlaSil
  8. bencede desenli çorap canım kolay gelsin merakla sonucu bekliyoruz harika bişey hergün gözümüz bayram ediyo şurda sağol birde kızımın fotoğraf sitesini paylaşırsan bloğunda sevinirim laçinciğim.www.anifotograflari.com www.rukiyetasci.com teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. çoraba bayıldııımm ama sitede aynısından yok :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.