Salı, Mayıs 25, 2010

Yeşilin En Güzel Tonu


Burberry Prorsum' un 2010 ilkbahar koleksiyonu drape kullanımı açısından oldukça konuşulmuştu. Bu koleksiyon bir de uzun süredir ortalarda gözükmeyen bir dizi rengi yeniden gündeme getirdi. Bu renk dizisi nil yeşili, su yeşili ve biraz daha mavi içerikli mint yeşili olarak adlandırılabilir.
Özellikle şifon, organza gibi ince kumaşlarda bu renk çok romantik sonuçlar veriyor. Defiledeki gibi gri-kahve ile veya daha genel bir tercih olan siyah ile kullanılabilir.
Kıyafette veya aksesuarda oldukça hoş duruyor, bu yaz kullanacağım renklerden biri oldu bile, ya sizin?
fotoğraf kaynak/image source : style, asos

7 yorum:

  1. Çok hoş! Bayılırım bu uçuk yeşillere. Öğrenci evimin duvarlarını bu renge boyamıştım. Beyaz tene pek açık düşse de bronzlaşmayı sevenlerin tercih etmesi yakışık alır. Bronz tenle mükemmel uyum sağlıyor bence.

    Kolları düşük sıfır kol veya dökümlü fırfırlı, vücudu sarmayacak, dökümlü duracak, kayık yaka ve bel kısmında kuşakla kullanılabilecek bir bluz hayal ettim bu renkte. Kuşağı mercan renkli olabilir ve yine yaka kısmında mercan renkli detay (süs, b,ye, broş vs) kullanılabilir.
    Dikersen ilk müşteri olabilerim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel seçimler, tam da bu renk bir çanta aldım markafoni'deki Jacqualine satışından geçen haftalarda :)

    YanıtlaSil
  3. Bu rengi çok seviyorum iç acıcı:)
    Neon renklerle kullanımı da çok hoşuma gidiyo her iki rengi de daha bir ortaya çıkıyo sanki

    YanıtlaSil
  4. RENK MUHTEŞEM KEŞKE BULABİLSEM BÖYLE BİR RENKTE KUMAŞ SÜNNET VAR GÖRÜMEMİN OĞLUNUN HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIRIM YAPTIRIRIM BİŞEYLER

    YanıtlaSil
  5. BEN 2006 YILINDA TAKMIŞTIM KAFAYI BU RENGE. PANTOLON, BLUZ, DİKTİĞİM ÇANTA, YAPTIĞIM KÜPEE.. DELİ GİBİ:) ŞU AN BIRAKTIM :) AMA Bİ CİCİM VAR, KIYAMIYORUM, SATMAK İSTİYORUM BLOGUMDA.. NEYSE CANIMM, ÇOK ÇOK ROMANTİK ,,GÜZEL RENK:)
    SEVGİLERR..

    YanıtlaSil
  6. cok güzel bir ton. yazin bronzlasmis ten'de cok daha güzel duruyor.

    xoxo

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.