Cuma, Mayıs 28, 2010

Avon' dan Arabian Glow Ürünleri


Geçen gün Avon' un online kataloğuna (kampanya 6) bakarken birkaç ürün hoşuma gitti, hemen arkadaşıma sipariş verdim. Gelenleri aslında beğendim, bir tek farı normal toz far bekliyordum meğer krem farmış :) 
[şimdi tekrar baktım da "kremsi doku" diye ipucu vermiş] 
- Krem Far (rengi very vibrant diye geçiyor)
Alttaki fotoğrafta da göreceğiniz üzere aslında pek adıyla uyumlu değil çünkü aplikatöre (veya benim gibi) parmağınızın ucuna aldığınızda renklerin pastel olduğunu görüyorsunuz. Ben toz farların altına kullanıyorum, o zaman çok toplanma yapmıyor.


- Allık
Bu allığın nasıl çalıştığını anlamak için baya uğraştım, aslında bir atraksiyonu yokmuş. Allık sıkıştırılmış halde aynalı kapağın içinde bulunuyor. (O kısımda jelatin olduğu için ilk başta göremiyorsunuz) Pufu oraya pompalayıp alıyorsunuz. Fırçayla daha rahat kullanacağımı düşünüyorum. 
Öyle aşırı renk vermiyor, günlük bir allık.
- Göz Kalemi (turkuaz)
Favori ürünümü sona bıraktım. Turkuaz göz kalemlerini oldum olası çok severim, göz üstüne göz altına farketmez. Bu göz kalemini hem sürümünün rahat olması hem de çok dayanıklı olması sebebiyle çok sevdim. Özellikle size göstermek için elimin üzerine sürdüm, bir müddet sonra ovuşturup çıkartmaya çalıştım, çıkmadı. Ancak makyaj temizleme ürünleriyle çıkarabildim. Diğer renkleriyle ilgili bir şey söyleyemem ama buna kesinlikle bayıldım.

7 yorum:

  1. bu ürünleri bende katalog da görmüştüm ancak alamaya cesaret edemedim..avondan şuanda bende göz kalemi kullanıyorum ve memnunum.güle güle kullan canım ...

    YanıtlaSil
  2. Laçincim, aldığın ürünler çok güzelmiş. Ben de bayıldım göz kalemine. Avon satan tandığı olmayan tek kişi olabilirim bu alemde. Birilerini bulursam allığı da denemek istiyorum.

    Bu arada ben de yeni bir blog açtım. Bekliyorum seni de. http://indirimegel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Kahverengi göze en çok yakışan kalem turkuaz bence de..

    YanıtlaSil
  4. ben de aynı göz kalemini sipariş vermiştim arkadaşıma,kataloğu elimde bakmıştım ve katalogda yeşil çıkmıştı,ama mavi geldi!!!kalem gerçekten kaliteli ama ben mavi renk makyajı hiç sevmem ve yakıştırmıyorum da kendime...kısacası basım hatası nedeniyle elimde patladı!!

    YanıtlaSil
  5. benden önce postu yazmışsın cnm.Dünde ben aldım ürünlerimi bende far konusunda aynı yanılgıya düştüm ama sürümü çok kolay ve harika duruyor. ben kalemlerin iki rengini almıştım mavi ve kahverengi olanını allık almadım senden göründe iyikide almamışım dedim. daha önceki bronzlaştırıcı allığa çok benziyor sanırım.
    hayırlı olsun ürünlerin

    http://modahaftasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. aldığın ürünlerden allık olan yazın çok hoş oluyor tam rengini okuyamadım ama. ben onun top allığını kullanıyorm ve memnunum ve oriflame daha parlak top allığı:) avon uygun fiyatlarıyla üniversite öğrencisi olduğum için tercihim oluyor ama cilt temizleme ürünlerini önermiyorm:) parfümleride güzell hep hediye geliyor 2 yıldır parfüm alamadım:) ayrıca daring curves maskarası harika:D 3 yıldır kullanıyorm 5 tane eskittim fırçası çok güzel aklında olsun;)

    YanıtlaSil
  7. *azzzra: Genelde güzel oluyor göz kalemleri zaten.
    *kahvegibi: Allığın çok bir özelliği yok aslında ben daha çok kalemi tavsiye ederim :=)
    *elfeyp: aynı fikirdeyim
    *merqure: Tam mavi değil aslında koyu turkuaz gibi. Tabii herkesin zevki ayrı.
    *modacı: Evet benziyor eskisine,çok özelliği yok.
    *nihan mestan: Bunun rengi yok, tek bronz allık. Top allıklar meşhurdur zaten.
    *

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.