Perşembe, Mayıs 20, 2010

Çiçekliler


Çiçekli kumaşlarımdan en sevdiğim ikisi. Üstteki hafif likralı koton bir kumaş, desenleri inanılmaz güzel kibar bir elbise veya etek yapmayı düşünüyorum. Alttaki ise soyut çiçek desenli daha günlük gibi, o yüzden yarasa kollu dizde yanda cepleri olan bir elbise dikmeyi düşünüyorum.
Genelde dikmeye başlayınca modeli değiştiriyorum ama şimdilik düşünceler bunlar.

7 yorum:

  1. Birincisine bayıldım,elbise harika olur sanırım.Üzerinde görmek için sabırsızlanıyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. cok tatlı olacak belli :)

    YanıtlaSil
  3. kumaşlar çok güzel, dün bedne çiçekli elbiselik kumaş aradım ama buralarda bulamadım :( bunlar tam benim isteidğim gibi

    YanıtlaSil
  4. Çiçekliler harika...bugün döne döne aradım ama istediğim gibi bulamadım bende...mineli minik çiçekli bişiler geçti elime bende çok mutlu oldum :)sen harika şeyler çıkartıyorsun ortaya sabırsızlıkla bunlarıda bekliyorum ..sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Üstteki deseni özellikle çok beğendim:) elbiseninde çok şık durucağına eminim. etek yaparsanızda ben beyaz bir üstle kombin ederdm snrm:) bu arada yaşım itibariyle hayllerim var mimarlık okumak istiyorum ama moda ve tasarımada yönelmek istiyorum. Bana biraz örenkte oldunuz:) acaba blogumada bakabilir misnz?
    http://seaofmls.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. bu arada bende de var çiçekli desen takıntısı herşey çiçekli böcekli olsun istiyorum bu hafta pazarda üsteki kumaşın çiçekleri mavi zemini beyaz olanı gördüm sizi bekliyorum almak için yaptığınız model bana fikir verecek tarzınızı çok beğeniyorum kolaylıklar diliyorum

    YanıtlaSil
  7. alttaki kumaştan hafif dik omuzlu bir ceker de çok güzel olurmuş gibi geldi bir an (:

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.