Cumartesi, Mayıs 01, 2010

Tarçın Rengi Şalvarımsı Havuç Pantolon

Daha önce tarçın rengi kumaştan havuç pantolon biçtiğimi yazmıştım. Bacak kısımlarını kalıptan daha da bol olarak çalıştım, böylece havuçtan çok şalvara benzedi bitmiş hali. Birçok şey dikebiliyorum ama pantolonu sonuna kadar dikemiyorum, çok sıkılıyorum. Bu sefer de pantolonun taslağını oluşturup (cepleri bitirip, pensleri teğelleyip, yan ve orta dikişleri kapatıp) terzime götürdüm. Kısa bir sürede bel bandı ve fermuarı halletti, kemer köprülerini de taktı. Son olarak da eve gelip aynı kumaştan bir kuşak dikince pantolon tamamlanmış oldu.
tarcin_havuc_pantolon
En sağdaki pembe ayakkabı ve çantalı hali fotoğrafta daha çok beğendim sanırım. Diğer fotoğraflardaki botları yürüyeceğim için giymiştim şimdi bakınca pek hoşuma gitmedi.
Aslında bu pantolon çok daha yüksek topuk istiyor. Hava ısındığında topuklu sandaletlerle daha rahat kullanabileceğimi düşünüyorum.
Jean Gömlek-Little Big(eski) / Broşlar-Topshop / Çanta-Boyner(çok eski)/ Botlar-Zara (kış sezonu)

11 yorum:

  1. Seni dun bu kıyafetle Olıvıumda gordum..cok guzeldın..valla utandım gelıp merhaba dıyemedım..pantolonun..bot+corap kombının cok guzeldi.Nıne west harıkalar diyarina bizde katıldık..19 Tl ye terlık aldık bızde arkadasımla..Yıne pantolon ıcın tebrıkler..

    YanıtlaSil
  2. renk de model de enfes olmuş laçin eline sağlık! Ben botlarla da çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. Pantolonun rengi, modeli çok güzel ayrıca sende çok iyi taşımışsın(=

    YanıtlaSil
  4. çok hoş görünüyor ellerine sağlık olsun:)) bencede pembe ayakkabı ile daha hoş olmuş.
    sanırım senin evin benim işyerimin tam karşısında:)) terasa çıksam seni fotograf çekerken görür müyüm acaba....

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş tatlım çok tatlısın öpüyorum seni:))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Laçin,
    Sizi uzun zamandır takip ediyorum.İnternete çok sık giriyorum,her girişimde size mutlaka uğruyorum,hatta sizin verdiğiniz linklerden diğer bloglara ulaşıyorum.
    Sadece teşekkür etmek istedim,yaptıklarınız ve verdiğiniz fikirler için.
    Sevgiler..
    Seniha

    YanıtlaSil
  7. Bence çok hoş olmuş Laçin.Gündemi çok iyi takip etmekle kalmayıp hemen hayata geçiriyorsun buda ayrı bir beceri tebrik ederim

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş pantalonun Laçin. Gözüm iyice alıştı artık havuç pantalona sayende. Artık kendi üzerimde bile yadırgamıyorum havucu:) süpersin. Teşekkürler, iyi ki varsın:)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş ve artık hoşuma gidiyorlar sayende:)

    YanıtlaSil
  10. laçincim , bayıldım ya tam istediğim gibi sen ve terzin müthiş ikilisiniz...Bunu alıp göstersem burada becerecek birini bulamayacağımdan o kadar eminim ki:((

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.