Perşembe, Kasım 26, 2009

Kalpli Elbise, Mor ve Bayram

Geçen gün Peacocks' a uğramıştım, baya indirim vardı. Reyonlar da ağzına kadar doluydu ama ben uzunca bir süre bir şeyler bulmak için çabaladım :)) Sonunda bayram çocuğu gibi kendime bayramlık alıp çıktım. Siyah üzerine renkli kalp desenli şifon elbiseyi çok sevdim, boyu baya kısa olduğu için içine siyah iç elbise diktim, onunla giyeceğim. (Böyle güzel desenli şifon bulmak neredeyse imkansız olduğu için kendim dikemezdim bunu. Hırka zaten baya zor :)))





Üzerine de mor uzun hırka aldım. Mor, çok sevdiğim bir renk olmasına karşın neredeyse hiç kullanmam, bir-iki parça kıyafetim ancak vardır. Bazı renklere zor ısınıyorum maalesef. Ama artık daha çok mor kullanmaya karar verdim.
Mor hırkaya uyacak bir de mor çorap aldım, kombin tamamlandı.

Herkese şimdiden iyi bayramlar dileyeyim. Malum ilk iki gün falan gezmelerde olacağız, geldiğimde görüşürüz...Ve geçen bayramda yazdığımı tekrarlayayım:

Yorulanlara dinlence, 
sıkılanlara eğlence, 
bekleyenlere misafirler dolup taşsın.




Bütün evlere huzur, sağlık ve mutluluk yağsın.


24 yorum:

  1. Sevgili laçin kendin gibi çook tatlı bir elbise bulmuşsun...sanırım oda seni beklemiş bence ,kalp kalbe karşı:)...şahane günlerde mutlulukla giyersin işallah ...öncelikle sana ve ailene sonra tüm takipçi arkadaşlarıma mutlu bayram dileklerimle ... sevgiler nur

    YanıtlaSil
  2. laçincim kalpli elbisene bayıldım güle güle giy :) iyi bayramlar!

    YanıtlaSil
  3. çok güzel elbise mor hırkaya bişi diyemicem mor zaten kendi güzel hemen hemen çogu kıyafetim ve emim mor lila :)cic elbiselerle şeker gibi bir bayram gecirmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bayram tebriğidir bu!Diğer bazı arkadaşlar gibi bu bayramı katliam bayramı gibi yazmamışsın.Sanki insanlar katil ...
    Güzelim diyodum zaten senin farkın bu!zekan...
    elif

    YanıtlaSil
  5. cok cici ya:) gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  6. ya ben bu bayram kendime kiyafet almamistim, tasarruf yapayim diye, ama simdi seninkileri gorunce cok pisman oldum :) kiskandim :D bayramlik almak ayri, cok guzel bir sey yaaa uff:)

    YanıtlaSil
  7. laçincm iyi bayramlar elbise harika cidden :)))
    şeker gibi olucaksın eminim :)))

    YanıtlaSil
  8. hadi bakalım bayram çocuğu iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş sevdim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Cok tatli bi kombi olmus cicilerin gule gule giy umarim cok yakiscak iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  11. lacheen'cim öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar diliyorum sevdiklerinle beraber.blog'undaki bayram dilekleri müsadenle bende profilimde paylaşıyorum sevgiler hoşçakal:))

    YanıtlaSil
  12. Iyi Bayramlar diliyorum Lacin :)
    Kiyafetin cok yakisacak herzamanki gibi, uyum cok güzel, mor bolca giyin bence sana yakisir. Gerci sana ne giysen yakisiyor ;)

    YanıtlaSil
  13. iyi bayramlar elbiseyi üstünde görmek istiyoruz böyle modeli anlaşılmıyor. mor en sevdiğim renktir.

    YanıtlaSil
  14. iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr:)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba sevgili lacin,peacocks deme lütfen ,izmirliyim,fakat ilk bursada tanistim bu magaza ile.ve izmmirde nasil olmaz diye co sasirmistim.bursada otuuyorum simdi aslinda en cokda peacocks icin seviniyordum:P ama kapatmasinlar mi burayi da.nasil üzüldüm. bir sürü hosseyalmistim,tunikler, pantolanlar,sandaletlr,fiyatlarda o kaliteye o özgün tasarimlara ragmen inanilmaz ucuz.yani istanbula cok gelip gidiyoruz,gecen glisimde netten baktigimmda cevahirde oldugunu gördüm.ama cevahire gittigimde cokmu karisik geldi ne bulamadim ki.sanirim ümraniye carrefour davamis.esimden rica edicem sirf peacocks icin ümraniyeye götürsün beni.sen hangi magazasidan aldin acaba,ögrenebilir miyim? bir de baska nerelerde var ? ya kiskaniyorum sizi peacocks a istediginiz zaman gidebiliyorsunuz:)
    bu süper bir magaza izmire de acilsin gittikce ugrarim.izmirdeolsa eminim ki cok müdavimi olur.iyi bayramlar güle güle kullan aldiklarini.mor corap hstasiyim bende.cok cici ve cok cekici geliyor bana.

    YanıtlaSil
  16. Çok cici bir elbise güle güle giyin :) İyi Bayramlar..

    YanıtlaSil
  17. Mmmm elbise güzelmiş! Ben öyle içine elbise falan dikemiyorum maalesef:( Ucuna dantelimsi eklemeler yapıyorum ancak... İyi bayramlar!

    YanıtlaSil
  18. İyi bayramlar Laçin..

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir kombin olmuş Laçin. İyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  20. Güle güle kullan canım :) Aynen huzurumuz eksik olmasın gerisi tın, güzel bayramlar

    YanıtlaSil
  21. Laçin ablacım bayramın kutlu olsun:) Bayramlığında hayırlı olsun, ne güzel bayram için ciciler almışsın kendine, sefan olsun, güle güle paralansın:))

    YanıtlaSil
  22. merhaba laçin iyi bayramlar :) elbiseler çok güzel acaba bu mağaza nerelerde var?

    YanıtlaSil
  23. yaw elbisenin kalpleri çok hoşuma gitti :) ben sevmezdim kalpleri yeni yeni müptelası oldum :) çok yakışmıştır sana da eminim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.