Pazartesi, Haziran 01, 2009

TurkMax'ta Hülya Aydın'la Hayata Dair'deydim

Daha önceden de yazmış olduğum gibi bu sabah Hülya Aydın'la Hayata Dair adlı programdaydım. Sabahtan Bilun'cumla beraber gittik stüdyoya, saç makyaj falan yapıldı. Fotoğrafta daha sabahtan 32 diş meydanda gezdiğim gözüküyor. Aslında dünden çok heyecanlanmıştım, ya konuşamazsam tutulursam diye çok endişelendim. Ama sabah kalkınca daha iyiydim. Evden çıkmadan önce okuduğum duaların da faydasının olduğuna eminim tabii.

Stüdyoya geldiğimizde yol boyunca Biluncum'la konuştuğumuz için oldukça rahatlamıştım. Saçımı hafif dalgalı yaptırdım maşayla, makyajımı ise ben söylemeden çok hafif yaptılar. Kryolan fondöten kullanmalarına rağmen sevdiğim çillerim hala gözüküyordu. Gözlere ise mat çok hafif toprak tonlu bir farla gölgeleme yaptılar, bir de eyeliner çektiler o kadardı. Ruj olarak pembe-mercan tonunda bir ruj kullandılar. Makyajı abartırlar diye düşünmüştüm hiç öyle olmadı.

Sonra program vaktini bekledik. Orada dakikalar o kadar önemliydi ki, herkeste bir koşturma bir telaş...Benim ürünleri alıp serdiler, sonra ben gidip düzelttim hepsini. Mankenlere giydirince daha çok görüneceğini düşünmüştüm nitekim öyle oldu. Günlerdir gece 3lere kadar çalışmam boşa gitmedi, hepsini sergileyebildim. Program başlayıp biz yerimizi aldıktan sonra biraz heyecan yine geldi ama çabuk gitti bu sefer. Hülya Aydın o kadar tatlı ki, bıcır bıcır bir bayan ve ekrandakinden daha şeker, insanı hiç kasmıyor. Program boyunca güllü kolyelerden pastel tonlu olanından yaptım, biraz gül yapımını anlattım dilim döndüğünce, sonra da bir anda program bitiverdi. Sanki o süre hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bir anda bitiveriyor.

Televizyonda program yapmak tüm ekip için çok zor bir iş bence. Bütün konulara değinilmesi, gelen telefonların yanıtlanması ve hiçbirşeyin unutulmaması lazım. Bu kadar gerginliğe rağmen bütün ekip çok tatlı ve yardımseverdi. Hergün gidebilirim, çok eğlendim. Bu da programın sonundaki toplu fotoğraf, ne kadar eğlendiğimiz ortada sanırım.


Programın videosunu yakında alacağız Bilun'la, ondan veya benden takip edebilirsiniz, sitelerimize ekleyeceğiz.

O günü bir de Bilun'dan okumak ve diğer fotoğrafları görmek için buraya bakabilirsiniz.

not : İzleyenlerden normalden daha kilolu çıktığım yolunda duyumlar aldım, henüz ben de kendimi izlemediğim için bilmiyorum. Ama Hülya Aydın'ın baya zayıf olduğunu söyleyebilirim.

52 yorum:

  1. ANNENLE EŞİNİ MERAK EDİYORUM...NASIL HEYECANLANMIŞLARDIR....kayınvalidennn falan gurur duymuştur laçin:D

    YanıtlaSil
  2. Çalıştıgım için izleyemedim ama Tebrik ederim Laçin. Cok cici duruyorsun . Emeklerinin karşılığını bir bir alacaksın. Eşin cidden 10parmağında 10marifet biriyle evli sorumlulugu bin kat arttı halka maloluyorsun az kaldı hehe

    YanıtlaSil
  3. çok hoş görünüyosun saçlarında çok yakışmış..videolardan takip etmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. tabikiiii 32 dişin ortada gezeceksin,tamamiyle hakkın bu senin :)
    tebrık ederım ınsallah daha bır suru program olur önünde boyle konuk oldugun ,kendını daha da cok tanıtabıldıgın...
    tasarladıgın ,yaptıgın herseyı gosterebıldıgın

    sevgıler

    YanıtlaSil
  5. Canım benim harikaydın, her zamanki gibi. Çok güzeldi ve ne çabuk geçti değil mi?
    Öpüldün kocaman şeker hatun :)

    YanıtlaSil
  6. Başarılarının devamını dilerim canım senin kadar eminim yakınlarında heyecanlanmıştır ve gurur duymuşlardır... Tekrar tebrikler...

    YanıtlaSil
  7. Laçincim tebrikler!!!!Keşke izleyebilseydim sizi ama videoyu yakında izleyebileceğiz sanırım. İkinizin de harika olduğuna eminim! Sizin adınıza çok mutlu oldum:)))) Devamını dilerim...

    YanıtlaSil
  8. Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum çünkü çalıştığım için izleme imkanım yoktu malesef. Resimleriniz çok güzel bakınca içim açıldı. Işık saçmışsınız resmen. Valla fotoğraflarda hiç de kilolu çıkmamışsın. Çok tebrikler gülen yüzün hiç solmasın Laçin. Daha nice güzel başarılara inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Çok tatlı olmuşsun, ekrana da çok yakışmışsın. Hülya Aydın kızmasın ama ondan daha çok programın sahibi gibi durmuşsun. Kıyafetin de çok hoş ve çok dozunda kokoş. İzlemek isterdim ama olmadı.
    Sevgiler
    Sibel

    YanıtlaSil
  10. Laçincim programı bende izledim çok tatlısın kıyafetin makyajın da çok güzel olmuştu üstelik hiç de heyecanlanmadın bravo :) kıyafetinin aynısından dikersen ben de isterim ona göre.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzeldinnn.Harikaydın canımmm.Çok da rahat görünüyordun ,ben deçok heyecanlandım izlerken :) Tebrikler.

    YanıtlaSil
  12. bu kadar güler yüzlü 2 hatun bir programı nasıl güzel yapmaz ki...biluncum, laçin cim 2 nizi de tebrik ediyor kocaman opüyorum.sevgiler
    özge

    YanıtlaSil
  13. Çok hoş, tebrik ederim, ben bile bir izleyenin olarak gurur duydum şu fotoğraflardan. İnşallah hep böyle üretken olabilmek için yeterli enerjin olur. İzleyemedim ama duymak da yetti bu haberi. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Masanın üstü nekadar tatlı görünüyor rengarenk :)

    YanıtlaSil
  15. izleyemedim :( linkini bekliyorum en kısa zamandaaa

    YanıtlaSil
  16. Lacin'cim tebrik ederim canim, hersey-hepiniz harika gorunuyorsunuz. Acaip gurur duydum.. Videoyu sabirsizlikla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  17. yaaa çok tatlı görünüyorsunuz, ben de izleyemedim maalesef ama videoyu bekliyorum artık, bu arada fotoğraflardan ne kadar eğlenceli geçtiği belli, tebrik ederim Laçincim, devamı olur inşallah..

    YanıtlaSil
  18. sesibere katılıyorum ...programın sunucusu gibi olmuşsun:) ...bilunda harika çıkmış ...keyifli geçmiş gözlerden anlaşılıyor :)valla ne diyim ben bile gurur duydursam kim bilir ailen nasıl olmuştur eşine annene selamlar ..helal olsun Laçin & Bilun 40 bin kere MAAŞAALLAH...

    YanıtlaSil
  19. bir ki bir ki :) Kıbrıs'dan bildiriyorum. Sabahdan beri turistlerin turu olacak da gidecekler wireless daha hızlı açılacak diye bekliyorum. Ohh be çatladım meraktan. Tüm gece dua ettim sizi çok seviyorum. Hele son fotoğraf ne kadar sıcak ve kadar şeker öyle! Çok daha iyilerini hakediyorsunuz benim "daim dostlarım". Tanrı sizi kötü insanlardan ve nazarlardan korusun. Sizinle gurur duyan deli arkadaşınız :) {İkinizi de çok özledim kocaman öpüyorum}

    YanıtlaSil
  20. Laçin çok güzel, çok tatlı görünüyorsunuz. Malesef bende izleyemedim, bloğundan takip edeceğim. Başarılarınız daim olsun inşallah : )

    YanıtlaSil
  21. buraya ilk yazışım... bende okuldan eve koşa koşa gelip seni türkmaxta izleyen bir öğretmenim... gerçekten çok güzeldin maşalllh... kolyeler harika ve kemerde harikaydı... kemerde yapıp dükkana koymayı düşünüyomusun? tebrikler...

    YanıtlaSil
  22. Süper çıkmışınız Laçincim ya =) El emeğin eninde sonunda doğru ve daha geniş yerlere ulaşıcak bundan eminim =) Senin adına çok çok sevindim.. Umarım daha da yayılır ürünlerin ki yakında bi mağaza açarız.. (Pazarlama iletişimi bana ait ona göre ) =))

    YanıtlaSil
  23. Laçincim seni ve Bilunu izlemek için bugün evden geç çıktım. :) En son Hülya Aydın'la ayağa kalkıp yanyana kemerleri gösterme kısmına kadar izleyebildim. Malesef daha sonra işim olduğu için çıkmam gerekiyordu ama çok tatlıydınız. Elbisen çok şıktı kemer ve ayakkabı ile uyumun Hülya Hanımında dediği gibi fark attın. Başarılarının devamını diliyorum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Laçincim harikasınızz !! Bayıldım resimlere.. Ayrıca çok güzel görünüyorsun ;)
    Ben de 'LaCheen'lenmek istiyorummm bir an önce, tshirtlar bitince hemen haber ver olur mu?
    Öpüyorum.. Şansınız daim olsun..

    YanıtlaSil
  25. Lacin tebrik ederim. Cok guzel bir programdi. Cok guzel cikmistiniz.

    YanıtlaSil
  26. tebrikler.blog arkadaşın olarak bende gurur duyuyorum.başarılarının devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  27. izleyemeyeceğim derken nasıl oldu bilmiyorum işlerimi hallettim ve tam saatinde tv nin karşısında olabildim.çok heyecanlandım ve inan ailemden biri gibi gurur duydum seninle.bilun da çok tatlıydı.çok tebrik ediyorum ikinizi de.

    YanıtlaSil
  28. süperdin laçincim tebrikler gözlerimi kırpmadan izledim seni görmek heyecan vericiydi aslında ben o programı hiç izlemem ama sen varsın diye ekran başından kalkmadım çok güzeldi inşallah yeni projelerinlede karşımızda olursun bekliyoruz ne diyelim hayırlısı

    YanıtlaSil
  29. hergece geç saatte oluyor tekrarı bir daha izlerim:) sabahta izledim. çok şekersiniz. çok şık ve hoş görünüyordun.banada oldukça boylu geldin:) bounun kaç cm olabileceğini düşündüm durdum:) ayakkabıları kameramanda beğendi:) yakından gördüm:) tbrkler

    YanıtlaSil
  30. ....alkışlar ,tebrikler ,sevgiler....gülen yüzün herdaim böyle mutlulukla dolsun, en kötü günümüz böyle olsun laçincim ...41kere maşallah...kalsağlıcakla ...

    YanıtlaSil
  31. Arkadaşlar,
    hepinize yorumlarınız ve güzel temennileriniz için binlerce teşekkürler. Yorumların hepsine buradan teşekkür ediyorum ama birkaç soru var içlerinde onları da yanıtlayayım :
    - Programın gece tekrarı var ama saat kaçta bilmiyorum, digiturk' ün sitesinden bakabilirsiniz.
    - Kemerlerden tabi ki ekleyeceğim dükkana
    - Boyum 1.68 ama Hülya Aydın'ı ben çok uzun zannediyordum yan yana gelince pek fark yoktu aramızda, televizyon öyle gösteriyor sanırım.

    YanıtlaSil
  32. Resimler bir harika! Tebrik ederim Laçin.. videosunu merakla bekliyorum. Rengarenk bir program olmuş. Sen de çok hoş görünüyorsun :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  33. Sevgili Lacheen; çok tatlıydınız programda, bugün özellikle televizyonunn başına oturup izledim...Hem çok şık hem de çok hoştun, gayet rahat ve kendinden emin görünüyordun.. kıyafetine de bayıldım ((kemerden ben de istiyorum mutlaka:))), onu daha sonra görüşürüz...sevgiler

    YanıtlaSil
  34. İzleyemedim ama güzel ve eğlenceli geçtiğine artık hepimiz eminiz...Seni emeklerinle hep iyi yerlerde görmek dileğiyle .. Başarılar peşini hiiiiiiiç bırakmasın Laçin:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  35. Laçincim çok sevindim tebrik ederim seni. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun :)
    Bu arada saçın ve makyajın harika olmuş bayıldım bayıldım...

    YanıtlaSil
  36. sevgili lacheen programın hepsini izlemek istyorum, ne zaman ekleyeceksin

    YanıtlaSil
  37. çok cici çıkmışsınız resimlerde bende maalesef seyredemedim o saatte müsait olmadığımdan videoyu dörtgözle bekliyorum
    bu arada saçların süper çıkmış bende eskiye dönüp acaba röfle mi yaptırsam diye düşünmeye başladım sayende :)

    YanıtlaSil
  38. Ekrana çok yakışmışsınız...:)

    YanıtlaSil
  39. Laçincim elbiseni de çok beğendim ondan da eklemeyi düşünüyor musun dükkana?? :)
    Ve de daha daha foto isteriz!!
    Çok tebrik ederim ben de :))

    YanıtlaSil
  40. Ben izleyemeyenlerden oldum yine Laçincim ama şimdi resimlere bakınca çok mutlu oldum ikinizin de adına.Başarılarının devamını diliyorum.Video bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  41. ben de izledim walla sabah çok güzel duruodun :)

    YanıtlaSil
  42. tebrik ederim laçincim video yu izlemek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  43. Lacheenciğim
    inan çok mutlu oldum
    benim de geçen sene aklımda seni Derya Baykal'a
    gizlice önermek gelmişti aklıma
    ama tv'ye çıkmaya sıcak bakıp bakmadığını bilmiyordum :)
    Umarım seni daha sık görürüz ekranda

    YanıtlaSil
  44. Ben izlemeyenlerdenim =( offfff...çalıştıgım için mümkün degildi..neyse sağlık olsun.Video sabırsızlıkla bekliyorum..
    Laçinciğim seni resimleriniz çok güzel bakınca içim açıldı..Senin ve Bilun adına çok sevindim.Çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  45. Canım, ben de sonradan izledim.. Çok tatlıydın çok ciciydin, tebrik ediyorum :)
    Bilun'u da tanımak güzeldi.

    YanıtlaSil
  46. Bende izledim, çok sıcak kanlı çok şekerdin. Blogda tabi insan fazla kendini yansıtamıyor, ama benim içim daha bir ısındı sana :)
    Başarıların devamını dilerim!

    YanıtlaSil
  47. Inanılmaz tatlı çıkmışsınız;) Ben de izleyemedim ama çok merak ediyorum. Neyse video geliyomuş nasolsa. Başarılarının devamını dilerim ben de!

    YanıtlaSil
  48. digitürk yok izleyemedim ama bu resimlerden seni net bir şekilde gördüm sonunda; çok güzel ve sempatiksin ayrıca yeteneklisin e daha ne olsun :)) boşa hayran olmamışım sevgiler.

    YanıtlaSil
  49. fotolar süper laçincimm bende izleyemeyenlerdenim..artık siz siteye koyunca görüntüleri izleyeceğiz..

    YanıtlaSil
  50. merhabalar Lacheen.. çok ama çok şanslıyım sanırım. üzniversite öğrencisiyim ve yaklaşık 8-9 aydır msn ve faceden sonra açtığım tek sayfa senin sayfan. öğrenci evimde digitürk yok sayfanda türkmaxda çıkıcağını söylediğinde baştan çok sevindim ama sonra çok üzüldm. pazartesi seni izlemem imkansızdı.internetten seyretmeyide sevmiyorum büyüsü kaçıyor sanki. ama gerçekten çok şanslıyım ki babam tatilde sıkılmayalım die digitürk almış:D tabi pazartesi günü yolculukla geçtiği için seni seyremedim o yorgunlukla gecenin 3 ünden sonra yakalayabildiim programı. insanların abartmasından ve boş sözlerinden hiç hoşlanmam. seni canlı canlı görmek( gecenin 3 de olsa) çok güzzeldi. çok başarılı ve sanki daha önce çok kez tv de bulunmuş gibi gözüküyodun. başarıların devamını dilerim...

    YanıtlaSil
  51. Laçin çok hoş olmuşsun. Elbiseden istesem dikebilir misin? Ücret ve teslim tarihi ne olur?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.