Cumartesi, Haziran 20, 2009

Bej Dantelli Etek



Bu etek bir süre önce dikip bir türlü giymeye fırsat bulamadığım bir parça. Fotoğraflarda arkası biraz uzun gibi durmuş, o yüksek bel kullanmak istememden kaynaklanıyor. Ön tarafta bel bandını gayet güzel yukarı çekmişim fakat arkada bel bandı obi kemerden aşağı düşmüş sanki arkası sarkıyor gibi olmuş.

Etek tahmin edeceğiniz üzere tam kloş, yani bir daireden oluşuyor. Ama üstteki bej kumaş ince tül olunca kabarık durmuyor, altında ise ucunda dantel şeridi olan beyaz kotondan astar var. Üstümdeki bluzu geçen sene bu yazımda anlatmıştım. Yani herşeyini tasarlayıp diktiğim bir kıyafet oldu; bluz, obi kemer ve etek benim üretimim :)

Tabi ki ayakkabılar dışında, onlar Nine West'ten ama 3-4 senelik olmalı. İlk iki fotoğraftaki çanta pazardan aldığım ikinci el bir portföy, dışarı çıkarken değiştirdiğim için son fotoğraftaki çanta Mango.

2 yorum:

  1. bayılıyorum bu takımına birde village filmi tarzı( senin ifadenle)mavi elbisen var o ikisinde de gozum var birsey olursa benden sorabilirsin:) her ikisininde hem renkleri hem de dokuları hem de modelleri harika...
    eylem

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş çok da yakışmış maşallah. Ellerine sağlık canım :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.