Pazartesi, Haziran 15, 2009

Braun Özgürlük Hareketi ve Braun Silk-épil Xpressive Ödüllü Yarışma

 Yaz gelince bir tüy operasyonu mevzusu başlar, ne yapsak da şu istenmeyen tüylerden kurtulsak diye düşünür dururuz.


Sizlere bugün Braun' un yeni çıkardığı epilatöründen bahsetmek istiyorum, ismi Silk-épil Xpressive. Artık duşta (evet yanlış okumuyorsunuz duşta, suda! ) rahatça acısız, hızlı, kolay ve temiz epilasyon deneyimini siz de yaşayabilirsiniz. Eski epilatörleri aklınızdan tamamen çıkarın. O çimdikler gibi epilatör hareketi, acı ve tüylerin etrafa saçılması çok eskilerde kaldı. Gerçek kişilerin gerçek deneyimlerine bakalım :





BAHAR D


 Kablosuz olması, suyun altında rahat kullanılması, şarjlı olması, istediğiniz yerde epilasyon yapmaya imkan veriyor ve özellikleri saymakla da bitmiyor. Süper bir ürün, hayatımdaki değişikliğe gelince çok şeyler değişti diyebilirim. Neden mi? Genelde Türk Halkı olarak aile yapılarımız küçük bir ev, sıcak bir yuva. Ben de öyle kalabalık bir aile içinde yaşıyorum, kendime ait bir odam yok. Önceki tüy alma yöntemlerini rahat kullanamıyordum çatkapı biri giriyordu. Şimdi banyoda Braun Silk-épil Xpressive rahatlığı  yaşıyorum ve çok mutluyum.


 Hepsi, Braun Silk-épil Xpressive sayesinde. Suyun altında tüylerin nasıl alındığının farkında bile olmuyorsunuz. Suyun rahatığı, Braun Silk-épil Xpressive esnekliğiyle birleşiyor. Tüm çevreme Braun Silk-épil Xpressive öneriyorum. Onların da bu güzel mucize ile tanışmasını istiyorum ve bu zevki onlar da tatsın.


 ÖZGE A.


Gelelim Braun Silk-épil Xpressive ile olan deneyimime... Bir iş seyahati için yurt dışına giderken hemen attım çantama Braun Silk-épil Xpressive'i. Su altında kullanabilmek müthiş bir özgürlük! Ne ekstra zaman harcamaya gerek var, ne de ekstra bir mekan aramaya... Duşta kullanılabilen ve kablosuz olan bir epilatör gerçekten de çok pratik... Kesinlikle en beğendiğim özelliği bu. Şu anda kullandığım tüy alma yöntemi ile kıyaslarsam daha pratik olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca su altında kullanmak, normal şartlarda kullanıma göre acı hissinin oldukça azalmasını sağlıyor. Özellikle soğuk su altında acı hissi oldukça azalıyor. Seyahatler için mükemmel bir ürün, özellikle benim gibi kendini aniden yollarda bulanlar için...


 Benim gibi çok yoğun çalışan ve epilasyon için çok zaman ayıramayan herkese bu ürünü özellikle öneririm. Artık epilasyon duş almak kadar kolay:)


 HAVVA E.S.


 Bu üründe beni en çok şaşırtan şey tamamıyla acı olayının ortadan kalkmış olması... Acı olayının bu derece ortadan kalkmış olması hayret verici. Sadece bu iddiasıyla bile ürün tavsiye edilse, yeterli bir özellik olacağına eminim. Şarjlı olması ve şarjının uzun süreli kullanıma uygun olması ile kablo çekiştirme derdine de son vermiş. Kullanım içinde en ince detaylar dahi düşünülmüş... Açma - kapama butonundan şekline kadar, düşünülerek yapılmış bir şey olduğu çok açık...


 BİLLUR  K.       


 Su altında denedim ve çok güzeldi. Hem etrafa döküldü derdi yok hem de gerçekten acıyı azaltıyor. Braun Silk-épil Xpressive o kadar kusursuz ki aksini düşünmek insanın aklına gelmiyor. Çevremdeki insanlara bu ürünü anlatmakla kalmadım bana geldiği tarihten itibaren (05/04/2009) 20-25 kişiye denettim. Farklı sonuçlar duymak istedim açıkçası ama herkesin tek bir fikri vardı: ''bu ürün mükemmel!''



 





Bu ürünü bu kadar anlatmamın bir sebebi var tabi ki... Bu hafta Braun Özgürlük Hareketi www.lacheen.org da olacak. Şanslı bir kişi de bu ürünü kazanacak!





Peki Nasıl?


Bugünden itibaren, yani 15.06.2009 ile 20.06.2009 tarihleri arasında hergün sabah burada sizler için iki soru yayınlayacağım. Birinci soruda ünlü modacıların defilelerinden üç adet fotoğraf koyup bunları vereceğim şıklardaki modacılarla eşleştirmenizi isteyeceğim. Her bir defile fotoğrafı için de bir adet anahtar kelimeyi ipucu olarak vereceğim. İkinci soruda ise Braun silk-epil xpressive ile ilgili bir sorunun doğru cevabını isteyeceğim.  [Braun sorularının doğru cevaplarını bu adreste : http://www.braun.com/tr/silk-epil/index.html bulabilirsiniz. ] Bu iki sorunun da doğru cevabını lacheen.yarisma@gmail.com adresine göndereceksiniz. Ve ilk gönderen 10 kişiden biriyseniz kazanma şansınız olacak. Her gün ilk 10 kişiyle toplamda 50 kişi cumartesi günkü final sorusunu cevaplamaya hak kazanacak. Yani bugün yetişemezseniz üzülmeyin beş gün boyunca ilk 10a girebilirsiniz. Cumartesi günü de sorulan soruya en hızlı cevap veren kişi Braun Silk Epil Xpressive'in sahibi olacak.


Katılım Şartları :



•“Braun Özgürlük Hareketi” programının www.lacheen.org adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek yarışması (Yarışma), www.lacheen.org ve DenedimBiliyorum.com adresli siteler tarafından düzenlenmektedir.

• www.lacheen.org üzerinde yürütülen yarışma katılımcıların her gün sitede yayınlanacak defile fotoğraflarının hangi markaya ait olduğunu çoktan seçmeli şıklar arasından bulma ve Braun Sil-épil Xpressive için sorulan soruyu doğru tahmin etme üzerine kurgulanmış ödüllü bir yarışmadır.
• Yarışmaya katılmak isteyen katılımcıların, her gün sitede yayınlanacak defile fotoğraflarının hangi markaya ait olduğunu ve Braun Silk-epil Xpressive hakkında sorulan soruları tahmin edip lacheen.yarisma@gmail.com adresine adı soyadı ile birlikte mail atmaları gerekmektedir.
• Katılımcılar her günün sorusu için bir cevap gönderme hakkına sahiptir. Birden fazla cevap gönderen katılımcıların verdikleri ilk cevap geçerlilik kazanacaktır.
Her gün 2 sorunun cevabını da doğru tahmin eden ilk 10 kişi, 20 Haziran Cumartesi günü finalist olmaya hak kazanacaktır.
• 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.
• “Braun Özgürlük Hareketi” programı için hizmet veren firmaların çalışanları ve www.lacheen.org editörü yakınları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
• DenedimBiliyorum.com, kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını tespit etmesi durumunda ilgili yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
• DenedimBiliyorum.com, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.
• Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
• Katılımcı, ödüle hak kazanabilmek için, blogda adı yayınlandıktan sonra lacheen.yarisma@gmail.com mail adresine ad, soyadı, telefon numarası ve ev/iş adresini göndermek zorundadır.
• www.lacheen.org adresinde yapılacak olan Braun Özgürlük Hareketi programı 15.06.2009 tarihinde saat 10:00’da başlayıp 20.06.2009 saat 12:00’de sona erecektir.
• Cumartesi günü finalist olmaya hak kazanan her günün doğru cevabını veren ilk 10 kişi (toplamda 50 kişi) için 20 Haziran 2009 saat 11:00’de bir soru sorulacaktır. 12:00’ye kadar ilk doğru yanıtı lacheen.yarisma@gmail.com adresine gönderen katılımcı Yeni Braun Silk-epil Xpressive kazanacaktır.
• Yarışmaya katılanlar, tüm şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.



Ve sıra geldi ilk günün sorularına :


1. Bu görüntüler hangi markaların defilelerinden alınmıştır? (Defile görüntülerinin numaralarıyla şıkları eşleştirin)




a) Chanel
b) Diane Von Furstenberg
c) Balmain


{ ipucu : 1.için anahtar kelime çiçekler, 2. için vatka, 3.için tüvit kumaş }

2. Mükemmel epilasyon için aşağıdakilerden hangisi yapılmamalıdır?
a) Epilatörü tüylerin çıktığı yöne doğru hareket ettirmek
b) Epilasyon öncesi mendilleri kullanmak
c) Epilasyondan önce krem veya losyon kullanmak


Herkese bol şans, unutmayın önemli olan hızlı olmak ve cevapları mutlaka lacheen.yarisma@gmail.com adresine göndermek.


NOT : Şu an itibariyle ( 11:00) doğru yanıt çok çok az hala şansınız devam ediyor, birinci soru için tekrar ediyorum eşleştirme yapacaksınız 1. bu şık, 2. şu şık diye; ikinci sorunun cevabı için mutlaka http://www.braun.com/tr/silk-epil/index.html adresine bakın. Ve iki sorunun birden doğru cevabı gerekiyor!

7 yorum:

  1. Bende cevabımı gönderdim bakalım kimin olacak :))) Teşekkürler LaCheen...

    YanıtlaSil
  2. oooo öss sınavından da zor.bu kadar modacılarla haşırneşir olsak y.dışı siteleri gezeriz lacheen.
    Biz üşengeç bir milletiz :) çok meşakkatli bir süreç .arkadaşlara kolay gelsin benden pesssss.

    YanıtlaSil
  3. melusina,
    yorumunu sildim, cevapları maille alıyorum :)) lacheen.yarisma@gmail.com adresine lütfen...

    YanıtlaSil
  4. tasarımcıların defilelerine şöyle bir göz atılsa o kadar zor değil sorular. E

    YanıtlaSil
  5. herkese başarılar. Lacheen sana da kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  6. soruları bu kadar kolay beklememiştim laçincim ,hoş umarım doğrudurda cevabım :) bayılıyorum sana canım benimmm bu arada biluna yazamadım ama bildiğim kadarıyla ayak numarası 36ymış ben şu ayakkabıları ona yollasam =) ziyan olmasın istiyorum bilmeyen ellerde sizin gibi yakıştırıcak severek giyecek birilerini arıyorum sakın yanlış anlamayın ayağıma denemek için dahi giymedim ,çok öpüyorum ikinizide bu arada.

    YanıtlaSil
  7. Arzu hn. bende o yarışmaya katıldım. aynen dediğinize katılıyorum. Amacın çok dışına sapan bi yarışma olduğu kanısındayım. ben diğer blogda tüm soruları google da search edip bulana kadar çoktan cevaplar verilmiş oluıyordu. dürüstlükten şaşmayınca böle oluyor malesef. ben üzülmedim. eğlence olsun diye takip ediyorum.2 defa farklı bloglarda şansımı denedim ama bıraktım.burada katılmıyacağım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.