Cuma, Haziran 05, 2009

ShoeTek Versiyon2

Bu sandaleti ShoeTek' in sitesinde görür görmez vuruldum. Renkli püskülleri, taşları muhteşem göründü gözüme. Bir de tabi gövdesinin örgü olması (tığ işi gibi geldi bana ama makrame de olabilir, bilen varsa yazsın lütfen) Tığ işi yapamadığım iş grubuna girdiği için, güzel bir örneğini gördüğümde hemen dikkatimi çekiyor. Bu işi yapanlar bence terliklerine bu havayı verebilirler benim gibi almalarına hiç gerek yok.

İlk defa ShoeTek' in internet sitesinden alışveriş yaptım. ( Daha önce Nişantaşı mağazasına gitmiştim. Bu yazımda var. ) Son bölümde teslim tarihini en erken bir hafta olarak belirtebiliyor olmak biraz endişelendirdi beni. Sipariş verenlerin hemen ellerine ulaştığını okumuştum. Herhalde yoğunluktan hemen teslim edemiyorlar artık diye düşündüm ve siparişimi verdim. Ertesi gün geldi :))
Bu arada her kargo gelişinde PTT zannediyorum, Iraz bilir 20 mayıs'ta verdiğim elf siparişim bir türlü gelmiyor. Hergün arıyorum, yok. Herhalde bir bardak soğuk su içeceğim bunun üzerine.

Yukarıdan fotoğraf çektiğim için ayaklarım balon gibi çıkmış ama ayakta duruşu anlaşılıyor herhalde. Bir de bu sandaletten alacaklara küçük bir öneri : Tekinin püskülleri daha uzunsa, iade etmeyin biraz kırpın :))

1 yorum:

  1. lacchen geçen ankara epa alışveriş merkezindeydim ayakkabı arıodum cho magazına girdim ve bu ayakkabının tıpatıp ikizini gördüm ve fiatı 100tl küsürdü görünce çok şaşırdım anneme bak bu ayakkabıa ii bak evde internetten sana bişey göstercem dedim akşam evde annem şok oldu:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.