Pazartesi, Haziran 22, 2009

Viaport Alışverişi ve Turuncu Kalpli Tshirt

Bu haftasonum oldukça yoğun geçti, bir alışveriş merkezi, bir parti ve bir düğün vardı.

Cumartesi günü Viaport'a gittik ilk defa. Uzun zamandır gitmek istiyordum, bize de çok uzak değildi ama nedense gidememiştik. Özellikle sıcak havalarda esmesi dolayısıyla tercih edilebilecek bir alışveriş merkezi. Son yıllarda Kanyon'dan sonra moda olan açık alışveriş merkezi kavramının bir örneğini uygulamışlar. Kanyon'la karşılaştıracak olursam birinin Levent'te birinin Kurtköy'de olması dolayısıyla bir kere arazi farkı var. Viaport oldukça geniş bir alana kurulu, tam sokak havası yakalanmış. (üniversitede az uğraşmadık şu sokak kavramıyla) Otopark haftasonu tıka basa dolu olmasına rağmen gezerken o insan kalabalığı olmuyor.

Yemek yemek için oldukça çeşitli yerler mevcut. Özellikle alt katta suni gölün etrafındaki yerler çok hoş. Bizim tercihimiz üst kattaki Edirne Kırkpınar Lokantası' nın yaprak ciğeri oldu. Ciğer sevmeyenler bile mutlaka tatmalı, çok lezzetli.

Yemek sonrası kahve için bütün ünlü kahveciler var, hepsinin de oturma yerleri gayet geniş.

Alışveriş konusuna gelirsek, açıkçası öyle çok değişik bir mağaza yok. Beymen Seri Sonu' ndan ümitliydim ama birşey bulamadım. Bunun dışında Türk Jean markalarının mağazalarının çokluğu ve ürünlerinin çeşitliliği çok şaşırttı beni. Gerçekten tekstil cenneti bir ülkeyiz, keşke daha iyi değerlendirilebilse...




O kadar outlet arasından ben yine Mango'dan birşeyler alabildim. Bir de son anda gördüğüm Ayyıldız'dan bir bikini kaptım, ama o yeni sezondu.

Jean şort - 19,90
Siyah payetli yelek - 9,90 (itiraf ediyorum almamın en büyük sebebi kalıbını çıkartmak)
Ayyıldız Bikini - 64,00



Yazın gezerken maksi etekten daha rahat birşey tanımıyorum. Viaport'u da gezerken maksi etek ve Miss Kalp tshirtümü giydim.

Bu turuncu kalpli tshirt ü baya önce yapmıştım. (Hatta Turkmax'ta Hayata Dair' e ilk çıkışım için hazırlamıştım, 20 günü geçmiş yapalı. ) Bir türlü ne giymeye fırsatım oldu ne de satmak için listelemeye. Bazen o kadar kararsız kalıyorum ki; giysem mi satsam mı, giysem mi satsam mı...

Haki yeşili uzun eteğimi bir pazardan almış olmalıyım ama hangisi hatırlamıyorum, baya eski. Ayakkabılar ShoeTek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.