Salı, Haziran 16, 2009

Opi Oje ve Lancaster Matt&Shine Pudra

Daha dün ojelerden bahsetmiştim, bugün bu yazıda yine bir oje var. Online Opi oje satışında Cerrahoğlu Parfümeri' yi tek geçiyorum. İzmir'de olmasına rağmen kargo bir günde geliyor, hem de ücretsiz. Üstelik bütün ürünlerde çok büyük indirimler var. Yalnız ürünlerin çoğu tükenmiş, ama merak etmeyin sepetinizdeki ürünler stokta kalmamışsa sizi arayıp başka seçenek soruyorlar.



Aldığım ürünler :

1. OPI Deer Valley Spice : Koyu pembe (mor alt tonlu) hafif sedefli bir ton. (Aslında ben Dutch Tulips (turuncu alt tonlu pembe gibi) renginden istemiştim ama kalmamış. Bu olsun dedim sonra.)

2. OPI RapiDry Spray : Oje kurutucu sprey (Açıkçası bunun daha büyük olduğunu düşünmüştüm nedense, şu ml yazıları bana göre değil. Boyunu yazsınlar :))

3. Lancaster Matt&Shine Sun Powder (101 numara) : Kenarları mat ortası parlak bir pudra. Bilerek koyu rengini tercih ettim, yanınca kullanabilmek için. Şu an için bana baya koyu.

Bu üründe SPF 8 var güzel bir özellik. Bir de fiyatı çok inmişti dayanamadım :)) {Normalde 83 lirayken, 6 taksitli fiyatı 38,40 liraya geldi}

Fotoğraftaki tırnak izi benim :)) Açarken tırnaklamadığım bir pudram olamadı şu güne kadar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.