Pazartesi, Haziran 22, 2009

Braun SilkEpil Xpressive Talihlisi

Geçen hafta yaptığım Braun Özgürlük Hareketi' nin final sorusunu cumartesi günü sormuştum. Tahmin edebileceğiniz üzere sorunun cevabı Dolce&Gabbana olacaktı. Gelen tüm cevapları ve zamanlarına buradan bakabilirsiniz.

Ve kazananını açıklıyorum...

Sıla Çabuk, tebrikler. Mail gönderiyorum sana şimdi.

Şansınız hala devam ediyor, bu hafta makyajcantam dayız. Şimdiden sorularını merakla bekliyorum.

5 yorum:

  1. Kazanan Sıla'yı tebrik ediyorum.Güle güle kullan canım..Laçinçim c.tesi günü havuzdaydım giremedim =) Yaa keşke son final günü olarak cuma günü olsa harika olurdu.. :p

    YanıtlaSil
  2. arkadaşlar neden bu kadar haset düşünüyorsunuz. bence hiç bi hile yok. ben 3. bilenim. ve kazananla aynı dakikada bilmişim. ne diyim şimdi.

    YanıtlaSil
  3. ..slm lacheen...ben yarışmaya 3.ve 4. gün katıldım sonra baktım yetişemiyorum bıraktım:))) arkadaşlar dünyevi olan şeylerin kıymeti yoktur..ne lacheenimizin yüreğini burkalım nede bir birimizin kalbini sıla hanım soy ismi gibi çabuk:))) hareketetti & haketti ve kazandı bizlere iyi günlerde kullanmayı temenni etmekten başka birşey düşmez...herkezin yüreğine bol bol sevgi dileklerimle ...lacheencim sevgiler nur

    YanıtlaSil
  4. yorum yazarken zaten ismimizin altında e-mail adresimizi giriyoruz ve görmesi gerekenler görüyor ki bu da burada sanırım zaten Laçin oluyor.. herşeyide açık açık sizinle paylaşıyor Laçin, bende cumartesi günü cevabımı yolladım ve pazartesi günü kazanıp kazanamayacağımı bilmiyordum burda Laçin'e yüklenmek çok yanlış..

    YanıtlaSil
  5. kazanan arkadaşı tebrik ederim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.