Çarşamba, Şubat 01, 2012

Toparlamaca



Dün çok uzun zamandır yapamadığım toparlamaca işini yaptım. Hafta içi Nil' le bu işleri yapmak mümkün olmuyor, hafta sonu eşim varken de dışarıda olmayı tercih ediyoruz. Dün kardan dolayı bütün aile evde olunca ilk olarak son kullanma tarihi geçen kozmetik ürünlerini ayırıp kalanlarını düzenledim.

Sanki hergün rengarenk farlarla gezen biriymişim gibi ortada duran makyaj malzemelerini kaldırdım. (Daha önce yazmıştım, ama o yazı kayıp maalesef, makyaj malzemelerimi Praktiker' den aldığım katlı alet edavat çantasının içinde saklıyorum) Sadece işime yarayacak fondöten, pudra, kapatıcı, kalem, rimel gibi malzemeleri şifonyerin üzerinde bıraktım. Artık Nil parmak ucuna kalkıp şifonyerin üzerine ulaşabildiği için mümkün olduğu kadar en dipte duracak küçük hasır sepette hepsini topladım.

Diğer tüm kullanım süresi geçen ürünleri attım.



Parfümlerin arasında Nil' in bir oyuncağı duruyor hala. Aslında çocuklu evdeki bu olayı seviyorum, hiç ummadığınız bir yerden oyuncak çıkabiliyor.  Banyodan, kirli sepetinden, mutfakta kavanozların içinden, koltukların altından, kısaca her yerden :)

Parfümlerimi daha önce yazmıştım, hala bitmediler :) Calvin Klein Secret Obsession, Bijan Nude ve arka saflarda Lolita Lempicka.



Henüz komidinin üzerindeki el-ayak kremlerime bir çare bulamadım ama.  Onlar hala Nil' in doldur-boşalt oyunları için kullanılıyor günde yüz kere.

 

6 yorum:

  1. nilin o şirin yanacıklarını öpmek, göbüşünü mıncıklamak istiyorum.. Maşallaahh fıstık'a:)

    YanıtlaSil
  2. bu biyerlerden oyuncak çıkma işi çok abartılı olmadıkça (oturma odasına yayılmış on küsür oyuncak gibi mesela) benim de hoşuma gidiyor. Ya da çantamdan çorabının, arabasının v.s. çıkması :)

    YanıtlaSil
  3. Bizim öyle yasak odalarımız yok, salonda da oyuncağı var oturma odasında da.Her odada bir oyuncak sepeti var.

    YanıtlaSil
  4. çok şirin bence.Bende geçenlerde bir müşterimizde toplantıya katıldık,çantamdan kalem ararken emzik kapagı çıktı,beraberce gülümsedik.Heryerden çıkıyorlar,evin düzeni,herşey değişti:)

    YanıtlaSil
  5. Yalnız Nilpot o kremlerle doldur boşalt oyununu yeni bir boyuta taşırsa fena olur. Kardeşim Nil yaşlarındayken annemin kremlerini saçlarından başlayarak kafasına boca ederdi sık sık.Haline gülsek mi ağlasak mı bilemezdik

    YanıtlaSil
  6. Nil o işe 10 aylıkken başladı, aynısefa kremimle yerleri cilalamıştı sağolsun :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.