Pazartesi, Şubat 20, 2012

La Roche Posay Hydreane Riche Hassas Ciltler için Nemlendirici



La Roche Posay' in hassas ciltler için yeni çıkardığı nemlendiricisini firma bana uzun zaman önce denemem için göndermişti. Ama ancak yazabiliyorum.

Bana gönderilen kuru ciltler için olan "Riche" ydi. Normalden kuruya dönük ciltler için uygun diyebilirim. Bu aralar cildim çok kuruduğu için ancak makyaj yapmadığım zamanlarda veya gece yatarken kullanıyorum. Herhangi bir yanma, kaşıntı yapmadı bende. Ama kremin bir kokusu olduğunu söylemem lazım. Aslında ferahlatıcı bir kokusu var ama kokusuz krem isteyenlerin aklında olsun. Çok kuru ciltlere yeterli gelmeyebilir bana göre.
Ürün açıklaması :

Kuru ve çok kuru ciltler için.
Ferahlık veren yumuşak doku.
Cilt tarafından hızla emilir, cildi yağlandırmaz.

Hassas cildin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için La Roche Posay Termal Suyu ilk kez, yeni nesil su taşıyıcıları olan Hidrolipidlerle birleştirildi. Yeni nesil su taşıyıcıları hidrolipidler cilt ile mükemmel uyum sağlayarak, cilt üzerinde yayılmak için tasarlanmıştır. Hidrolipidler HYDREANE'nin cildi termal suyla buluşturmasını ve cildi nemlendirerek, uzun süreli konfor sağlamak için hassasiyerinin giderek azalmasını sağlar. Nemlenen ve yatışan cilt, eski yumuşaklığına ve konforuna kavuşur

Şu an kampanyada (1 Ocak-29 şubat arasında) fiyatı çok uygun 19.90 tl.

*firmanın hediyesidir.

11 yorum:

  1. Cuma öğleden sonra aldığım La Roshe marka nemlendiricilerim bu sabah elime geçti. Henüz denemedim. İndirim çok uygun geldi 2 tane aldım. Hatta yanına bir sürü numune göndermişler.

    YanıtlaSil
  2. Eczane ürünü olması sebebiyle büyük umutlarla temizleyici, göz makyaj temizleyicisini, toniğini ve nemlendiricisini aldığım seri. Maalesef sadece hayal kırıklığı hatta sizin de cildinizde baş gösteren soruna yakın bir hal aldı cildim. Üstelik ergenlikte dahi yaşamadığım sorunları yaşıyorum. Belki ben de alerjik bir durum vardır bilemiyorum ama şu an İzmir de iyi bir dermatolog arayışı içindeyim. http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. süper bir krem uzun zamandır bu markayı kullanıyorum ve her bir ürünü avene 'den bile daha iii...söylemek istiyorum şiddetle tavsiye ediyorum...

    YanıtlaSil
  4. Laçin hanım firmalar nasıl size deneme ürünleri gönderiyorlar? sizmi istiyorsunuz yoksa nasıl oluyor, limango, ayakkabı dünyası ..... falan göndermişlerdiya size? :)

    YanıtlaSil
  5. Firmalar bazı bloglara bu şekilde deneme ürünü gönderiyorlar, biz talep etmiyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Herkese her ürün iyi gelmiyor, ben de denemeden seri almıyorum hiç.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanın. İyi geliyorsa bırakmayın :)

    YanıtlaSil
  8. ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum termal sulu nemlendiriciyi gayette memnunum.cok iyi bir ürün :)

    YanıtlaSil
  9. bende uzun zamandır kullanıyorum bu kremi..gayet memnunum.bi problem yaşayan varsa mutlaka alerjik bi durumu vardır.

    YanıtlaSil
  10. kullanıyorum madem ben bu markayı indirimdeyken alayım dedim geçen hafta. ama fiyat burda söylendiği gibi değildi malesef. Bodrumda sadece Oasis eczanesinde satıldığı için bu ürün 30 liraya aldım.. zaten indirim olmasada bu fiyatlara alıcaktım diye aldım.internette araştırdım 19,90 ama kargo ücreti falan aynı paraya geliyo. demek istediğim indirim fiyatı heryerde aynı olması gerekliyken böyle olmuyor.

    YanıtlaSil
  11. Bu kampanya 29 şubata kadar geçerli yazıyordu, gerçi siz de kampanya süresinde almışsınız. Neden fiyatının farklı olduğunu anlamadım, her yerde aynı olması lazım.
    Bence bir mail yazın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.