Çarşamba, Şubat 22, 2012

Bir Leopar bir de Leoparcık



Aslında bu hafta her güne bir tutorial/diy projesi yazma planım vardı, herşeyi de ayarlamıştım ama Nil' in daha üst azıları tam büyümeden alt azıları da patlamaya çalışıyor biraz huysuz. Biraz dediğim baya huysuz, gündüz ve gece uyumak istemiyor. Ne güzel geçen gün bir ara vermişti ağrıları, güzel uyumuştu ama yine başladılar. Ağrı kesici şurup vermeyi pek doğru bulmuyorum diş ağrılarına, aynı şekilde şu diş jellerinin hiçbiri Nil' de işe yaramıyor. Gündüz kaşıyarak bir şekilde idare ediyor ama işte geceleri daha doğrusu gecelerimiz bu ara biraz zor.

Yalnız şu "azılar azdırır" bizim için pek geçerli olmadı. Önceki dişler ne kadar huysuzluk yaptıysa bu da o kadar yapıyor, tek farkı hepsinin birden çıkmaya çalışması.

Neyse, 90 larda hiç sevmediğim kısa üstler geri dönüyor bu sezon. Ama bu sefer yüksek belli parçalarla giyiyorum, sanırım seviyorum artık. Bu dantel bluz Hemis' ten (eski Peros yani), yüksek bel bol paça krep pantolonla kullandım en son. Bir de son yaptığım şahmaran bileziği taktım.



Yine bir leopar gördüm dayanamadım. Deichmann' a leopar loafer/slipper artık ne denirse ondan gelmiş. Aslında üzerine zımbalar yapılsa çok daha hoş olabilir, Topshop' ın siyah slipper ları gibi.



Bir de leoparcığımız oldu hafta sonu. Babaannesi kızıma Miss Piggy almış. Aslında pek peluş oyuncak veya bebek sevmez Nil ama bunu arada sıkıp kucaklıyor, El Myra gibi :))

51 yorum:

  1. oowww çok güzel bende böyle düz tabanlı leopar bişiy arıyordum
    harika oldu bu çok teşekkürler tatlım, üstündeki beyaz düz bluza bayıldım...

    leoparcık da çok tatlı yaa maşallah...

    YanıtlaSil
  2. Bu şirin her geçen gün dahada şirinleşiyor maşallah

    YanıtlaSil
  3. oyhh o leoparcığı ben alabilirmiyim bir sıkıp sevsem şöyle en alttaki fotodaki gibi :))

    YanıtlaSil
  4. biz de geçen oğlum hasta sürekli ateşleniyo rahat uyuması için ateş düşürücüverdk ateşi35 düştü ve budaçok tehlikeliymş ateşini yükseltene kadar sabah oldu oyüzden ilaç bazen çare olmuyo

    YanıtlaSil
  5. ağrı kesicilerin sakinleştirici özelliği olduğundan ve bebeği dinlendirdiğinden ben doktor tavsiyesiyle vermiştim yoksa çocuk ağlarken kendi ruhuna zarar veriyormuş gibi geliyor bana. delirmiş de olabilirim:)

    YanıtlaSil
  6. Bazı ilaçlar da birden düşürüyor, çok tehlikeli gerçekten.

    YanıtlaSil
  7. Yok canım niye delirmiş olasın:) O da doğru, çok ağlıyorsa hafif şurupları veriyor doktorlar.

    YanıtlaSil
  8. diechmann'a gidiliyor demek ki hemen!! Niloş çok tatlı maşallah..Benim de oğlumun köpek dişleri geliyor ağzının suyu çok akıyor ve sürekli bir huysuzluğu var. Herşeye itiraz, yemek yemez, uyumaz bir durum içinde..Demek ki hepsi böyle: ama Nil'de önlük hiç görmedim daha sanırım hiç akmıyor ne şanslısın. Biz günde 3-4 önlük değiştiriyoruz..

    YanıtlaSil
  9. evt çok tehlikeli şuna inandımki yüksek ateşidüşüre biliyosun ama düşük ateş çok zor bide hemn ağrıkesici alan bebeklerin bağışıklılk sistemi hastalıklarla savaşamıyomuş .neyse sizi hergün takip ediyorum twitter danda vetebrik ediyorum herkonuda başarılısınz

    YanıtlaSil
  10. Merhaba öncelikle Nil'e bayıldığımı söyleyeyim :) Tabi diktiklerinize yazılarınıza da bayılıyorum vs. Geçenlerde ayakkabı kutuma tokalarımı koymayı düşündüm ve nasıl süsleyebilirim fikir sahibi olmak için stajda boş olduğum bi an araştırayım dedim ve tesadüfen blog sitenizde olduğumu farkettim. Yaklaşık 1 aydır her gün blogunuzdayım. Bende dikmek biçmek istiyorum ama ne yazıkki dikiş makinem yok elde bişeyler halletmeye çalışıyorum. Daha pratik kalıpsız dikişlerinizide bekliyorum şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. kıyafetler çok güzel. nil ise bir harika. hepsine bayıldım:)

    YanıtlaSil
  12. Nil'in ilk disleri cikarken cok salyasi oldu ama sonrakilerde hic olmuyor. Sadece herseyle disini kasiyor eline gecirdigi herseyle

    YanıtlaSil
  13. Nil'in sevimliliğini yerim :p maşallah ona, dişleri de bir an önce çıkıp, rahat bıraksınlar minnoşu.
    Leoparlara da bayıldımm

    YanıtlaSil
  14. Tesekkur ederiz :)

    YanıtlaSil
  15. :)) daha 9 dis daha var biluncum. Alistik artik

    YanıtlaSil
  16. Aklimda olsun daha basit seylerin de yapimini anlatayim. Tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  17. Ben de bu yuzden vermek istemiyorum. Sonra atesi oldugunda daha zor dusecek diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  18. instyle feminin22 Şubat 2012 19:24

    Nil çok tatlı olmuş.Leopar desenli bebegi de çok hoşmuş.

    YanıtlaSil
  19. geçen sizin kumaş boyasıyla boyadığınz ceketi gördmve bende çamaşırsuyu olmş eteğimi boyadım ve tuttu

    YanıtlaSil
  20. ayakkabıları cok begendım bende almalıyım fıyatı nekadar acaba?

    YanıtlaSil
  21. Ayakkabılar çok hoşmuş leoparlı slipper bakıyordum ben de güle güle kullan
    Topshoptakilerden ben tesadüfen bulup aldım 1hafta sonra baktığımda ne sanalda ne de cevahir mağazasında kalmamıştı havalar düzel diye 2-3gündür giyiyorum
    Nil de güzel güzel oynasın Piggysiyle ben de bugün gördüm muppetları ama piggy kalmadı diye diğerlerine bakmadık

    YanıtlaSil
  22. ben diş jelinden çok büyük fayda sağladım.ne kullanıyorsun ?
    'babyorajel' kullanmadıysan şiddetle tavsiye ediyorum.ilk dişten beri kullanıyorum .gece yatmadan önce sürüyorum ,rahatlıyor .yoksa eli ağzından uyumak bilmiyor bunu sürünce elini ağzından çekiyor.5-10 dk ıcınde uyumadıysada su veriyorum.çünkü , ağzını komple uyusturuyor ve su ıhtıyacı oluyor.

    YanıtlaSil
  23. Topshop' takiler kalmamış gerçekten, bazen öyle oluyor.
    Piggy MEydan' daki oyuncakçıda vardı, bakayım gidersem Lilo' ya :)

    YanıtlaSil
  24. dentinox ve calgel denedim, ikisi de bir işe yaramadı.

    YanıtlaSil
  25. aynen tahmin ettim.arkadaşlarım onları kullanıyordu , herkesın denediği bunlar ,eczanelerde satılan.bu babyorajel'i bize doktorumuz tavsiye etti.Sağolsun diyorum.ben ınternetten almıştım hiçbiryerde bulamayıp .
    geçmiş olsun , umarım ağrısız kolaylıkla çıkar bütün dişler

    YanıtlaSil
  26. Yalnız korkunç şeyler yazıyor orajel ile ilgili. Boğaza kaçması durumunda nefes almasını engelliyormuş, çok dikkatli ol.
    Bu kadar kuvvetli ürünlerden korkuyorum ben.

    YanıtlaSil
  27. leoparlar çok şık güle güle kullanın bugün bende denedim ama 36 küçük 37 büyük offf alamadım yaa ....
    biran önce çıksın inşallah dişleriniz çok zor bende çok çok zorlandığında ağrı kesici şurup verirdim o jeller bizdede hiç işe yaramamıştı ...

    YanıtlaSil
  28. Blogunu takip ederken kendi beceriksizliğime hergün biraz daha kızıyorum açıkçası. Özellikle kızın için yaptıklarını gördükçe yeni doğacak kızıma her seferinde mağazadan birşeyler almak çok manasız geliyor. Sana gıpta ediyorum. Kızına da sana da nazar değmesin. Bu arada Nil'e bir adaş geliyor. Biz de aylardır Nil diye seviyoruz karnımı

    YanıtlaSil
  29. nil dişlerini inşallah en kolay şekilde ağrısız sızısız çıkarır..yalnız geçmişe dönük resimlerinize bakıyorum da baya zayıflamışsınız laçin hanım..genelde bayanlar çocukla birlikte kilo alır ve o kiloları veremezler ama sizde durum öyle değil hamile kalmadan önce den bile tahminimce daha zayıfsınız..nille koşuşturmaktan veriyorum diyosunuz o koşuşturmanın yoruculuğunun yanında böyle avantaja dönüşen taraflarıda var:))aynı yaştayız ama siz benden daha genç duruyosunuz..herşeyinizle çok beğeniyor ve taktir ediyorum sizi..maşallah allah sizi ve nili nazarlardan korusun..

    YanıtlaSil
  30. Laçin Nil'in fotoğraflarını daha fazla koyma lütfen, bilgisayar ekranından görüyor ama dokunup sevemiyoruz bu tatlı miniği :) maşallah çok tatlı, bebeği suratına dayadığı ilk resimde nasıl tatlı öyle :))

    YanıtlaSil
  31. Nilcige kocaman masallah..öncelikle biz bile 20 lik dışımız çıkarken veya dışımız agrirken dayanamıyor ve ilaç aliyorsak minicik bebek nasıl dayansin o kadar şiddetli agriya. Ağrı çektirmek bebeği olumsuz etkiliyor üstelik Dis ağrısı inanilmazir bebeklerde.. Ben bebeğime bu agrigi çektirmem Allah tedavisiz hastalık vermesin mecburi ilaç kullanırmasin ama bu ağrılar icin gece uykusundan önce 1 ölçek ilaç onu rahatlatr ve zarrdan cok yararı olur..sevgiler

    YanıtlaSil
  32. http://pelin-in.blogspot.com/25 Şubat 2012 15:15

    blogunuzu yeni keşfettim ve bayıldım.yaptıklarınız çok güzel.benim de 15 aylık bir oğlum var.diktiklerinizi görünce harcadığım paralara çok acıdım.annem de sizin gibi dikişte hariklar yaratan biridir.nasıl böle bir hata yaptım da onldan birşeyler öğrenmek için uğraşmadım diye kızdım kendime:))sizi tekrar tebrik ederim.:)
    http://pelin-in.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  33. Eşim diş hekimi ve az önce sordum,Bu yaştaki çocuğa ağrı kesici verilirmiş.ayrıca diş hekiminin çocuk bölümüne yani pedodontiye gitmek zorundaymışsınız. Ağrı kesici vermeme kararınız doğru değilmiş.

    YanıtlaSil
  34. Rica ederim, böyle birşey arıyorsan mutlaka bak.

    YanıtlaSil
  35. Miss Piggy' yle ben de oynuyorum itiraf edeyim :)

    YanıtlaSil
  36. :)) ben sıkıyorum valla arada, bayılır öyle sıkılıp sevilmeye.

    YanıtlaSil
  37. Öyle hiç uyuyamadığı olmuyor şimdilik, o yüzden vermiyorum. Ama kötüleşirse verebilirim tabii.

    YanıtlaSil
  38. Tutar tabii, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  39. Nil için aslında çok şey dikemiyorum. Bebek için çalışmak normal insana yapmaktan daha zor geliyor bana.
    SEn de sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızını.

    YanıtlaSil
  40. :)) Ben hep şirin hallerini fotoğraflıyorum ama bir de ağız bir karış açık ağlarkenki halleri var onları da koymalıyım aslında :)

    YanıtlaSil
  41. Bu kilo işi biraz genetik sanırım. Annem 25 er kilo alıp emziremediği halde hemen veriyormuş. Ben 13,5 kilo almıştım onlar gitti sonra 2 kilo daha gitti. Ama birşey yapmıyorum bunun için, koşturmak diye düşünüyorum.
    Çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  42. Geç değil, hala öğrenebilirsiniz bence :)

    YanıtlaSil
  43. Sanırım yazdıklarım biraz yanlış anlaşıldı.
    Ben de 20lik dişlerimden çok çektiğim için o ağrıyı gayet iyi biliyorum. Nil' in ağrıları onu hiç uyutmayacak kadar şiddetli değil, uyandığında sakinleştirebiliyorum. Yoksa ağrı kesici vermeyi şu an için doğru bulmuyorum çünkü o kadar kötü bir durum yok ortada. Gereksiz yere ilaç verince de ileride gerçekten gerektiğinde tekrarlandığında bu sefer ilacın etkisi azalıyor.
    Yoksa bizim doktor da eğer çok ağrısı olursa azıcık Calpol verebileceğimizi söylemişti.

    YanıtlaSil
  44. Bu yaştaki çocuğa tabii ki ağrı kesici verilebilir. Nil' inki normal bir diş çıkarma huysuzluğu şu an, eğer kötüleşirse tabii ki ilaç kullanırım ve merak etmeyin doktoru tarafından çok yakından takip ediliyor.

    YanıtlaSil
  45. Ben teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  46. http://pelin-in.blogspot.com/27 Şubat 2012 20:08

    evet aslında biraz heveslendim.denemeye karar verdim.:))

    YanıtlaSil
  47. Ben bu tip bluzleri kısa saçlılara çok yakıştırıyorum sende de çok güzel çok sofistike durmuş Laçincim!

    YanıtlaSil
  48. Fotograf makinenizin modeli nedir acaba

    YanıtlaSil
  49. Canon 600 d.

    YanıtlaSil
  50. Ayakkabilarin kac numara sıkıldıysan alabilirim :-) hayat paylaşınca güzel

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.