Çarşamba, Şubat 16, 2011

Kırmızı Hırka ve Pastel Ojeler


Biraz da renkli şeylerden bahsedeyim.
Pazar günü yaşadıklarımdan önce cumartesi Niloş'u dışarı çıkarmıştık. Hafta içi tek başıma olduğumdan benim için doğumdan beri alışveriş büyük oranda online ile kısıtlı olduğu için çok birşey alamıyordum. Cumartesi birkaç mağaza gezme imkanım oldu, indirimler bitmek üzere ben yeni bakabildim. Bütün mağazalar çok kalabalık olmasına karşın Mango nedense çok sakindi. Yeni sezon açılmıştı ama eski sezondan indirimli ürünlerde bedenler vardı. Bu hırkanın yumuşak dokusuna bayıldım bir de tabii rengine, kırmızı iddialı gelenler için hardal sarısı da vardı, oldukça indirimliydi.


Sonra bir de Gratis' e girdim Pastel' in birçok yerde okuduğum yeni oje renkleri gelmiş. Daha yeni oje çekmecemi düzenleyip baya oje atmışken yenilerini niye aldım bilmiyorum, dışarı çıkmışken kaçırmak istemedim. (kaçsa ne olacaksa sanki :) evde fazla durmanın psikolojik etkileri) Son olarak da yine bloglarda okuduğum Flormar' ın yeni çıkan oje kurutucusunu aldım Flormar kioskundan. Henüz denemedim ama deneyenler başarılı bulmuş, fiyatı muadillerine göre çok uygun 8.50 lira.

13 yorum:

  1. renklerin hepsi cok guzel ..75 chanel mushroom, 69 da yine chanel'in neydi su cok meshur ojesine cok benziyor. tabii chanelin fiyatlari ile karsilastirilirsa pastel must have mutlaka alinmali...

    YanıtlaSil
  2. 75 ve 42 nolu ojeler çok güzelmiiş. :)
    Güle güle kullanın.. ^.^

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Blogunu uzun zamandır takip ediyordum; yorum yazmak bugüne kısmet oldu.
    Dün akşam kırmızı ojelerimi özenle sürüp, saatlerce dikkatle bekleyip, sabah kalkınca yine kumaş izleri olduğunu görünce nevrim döndü! Flormar'ı hemen alıp deneyeceğim. Tavsiye için teşekkürler ;-)

    YanıtlaSil
  4. 75 ve 42 numaralı ojeleri kullanıyorum ve özellikle 42 numara herkesin çok dikkatini çekiyor.çok övgü alan bir rengi var.iki rengide kesinlikle tavsiye ediyorum. daha önce hiç oje kurutucu kullanmadım bunu denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  5. 72 numaradan bende aldım ilk sürdüğümde yeni yeni hayatı keşfeden çocuklar gibi bakıyordum parmaklarıma,çok ilginç ve değişik bi renk.Ben onunla yeşil oje karışımı yaptım çok hoş bi renk çıktı ortaya yakında bununla ilgili bi post yapıcam bi deneyebilirsiniz isterseniz.

    YanıtlaSil
  6. 72. yı begendım. daha turkuaz rengı var mı acaba.

    YanıtlaSil
  7. Dün seni okumamla birlikte 42 numaralı ojeye aşık oldum :) Dün gittim ilk girdiğim kozmetik magazasından aldım. Sürdüm hemende :)Dün akşam her yarım saatte bir eşime ojelerim nasıl diye sordum :) Çok güzel.. çokk güzellll :) Nedense toprak tonlarının parmaklarımda hoş durmayacağını düşünüyorum alışamadım sanırım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Bende gecen bu ojelerden aldım bitek 72 sürmek nasip olmadı diğer hepsini kullandım çok güzeller cok begendım:)

    YanıtlaSil
  9. Benim de yeni çıkan renklere zaafım var.
    Sürmeye vaktim olmuyor ama almadan da duramıyorum.Zaten pahallı değiller deyip çekmeceyi dolduruyorum.

    YanıtlaSil
  10. pastel ojelerini çok severek kullanırım. Başka bi ihtiyacımı karşılamak için alışveirş yaparken bile çantamdan 2-3 renk oje çıktığı görülmüştür :)

    YanıtlaSil
  11. harikasınız ben kapalı bir bayanım ama nedense tesettür bloglarından çok sizin blog dikkatimi çekiyor.arada bizi de düşünün lütfen.Benim bebeğim de 4 aylık

    YanıtlaSil
  12. pastelin tüm ojelerine bayılıyorum ve çok memnunum. en son no 75'i aldım ben de,çok güzel br renk.

    YanıtlaSil
  13. 75 en kısa zamanda bnmmm olmalı :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.