Perşembe, Şubat 03, 2011

Hamile Elbiselerim Satışta

IMG_6323IMG_6326

Geçen gün hamile giysilerimi ne yapacağımı soran bir maille aklıma geldi diktiğim hamile kıyafetlerini satışa sunmak. Hamileyken hem insan yeni bir şeyler giymek istiyor hem de kısa süre giyeceği için pahalı olmasını istemiyor. Ben kendim diktiğim için iki pantolon bir de etekten başka çok bir şey almadım. Tayt üzerine tunikleri de çok kullandım ama en çok sevdiğim elbise giymekti.
Şimdi hamile olanlar ve benim gibi düşünenler için gitti gidiyor' da iki tane elbise listeledim. İkisi de sadece birer kez giyildi. Kumaşları yıkanmaya dayanıklı olduğu için çamaşır makinesinde yıkayıp hemen giyebilirsiniz. 


ilginize teşekkürler

5 yorum:

  1. çok güzel fikir,İnsan çok uzun süre giymeyeceği şeye o kadar para vermeye kıyamıyor.Genel de zaten hamileler yakın çevresinden akrabalarından arkadaşlarından temin ettikleri kıyafetlere 1-2 parça ekleyip bu dönemi o şekilde geçiriyorlar.Tuniklerinle ilgilenebilirim tabi yeni bedenim belli olunca :)sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Acaba belly belt extender'ınızı da satmayı düşünür müsünüz? Evetse ben istiyorum çünkü. Amerika'dan istemek dışında bulabileceğim bir yer de biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim. Ama yanlış hatırlamıyosam siz internetten almıştınız.
    Bu arada çok tebrik ediyorum, fırsat olmamıştı.

    YanıtlaSil
  3. Ya satış sona ermiş devamını bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  4. gitti gidiyordaki elbiselerinizi bulamadık.link verir misiniz

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.