Cuma, Şubat 25, 2011

Inlight Organik Bakım Ürünleri


Bir süre önce bir okuyucumun beni yönlendirmesiyle bu bloga girdim ve aynı benim gibi rosacea' dan muzdarip biriyle karşılaştım. Kendisine hemen benim durumumu anlatan bir mail gönderdim, cevap da gecikmedi. Kendisi de bu hastalığa sahip olduğu için cildinin kötü durumlarında antibiyotik tedavisi gördükten sonra bu ürünleri kullanmış ve çok memnun kalmış. Hatta o kadar memnun kalmış ki ürünleri Türkiye' ye getirmiş. Şu an birçok eczanede ve sitesinde bulmanız mümkün.
Organik gece balsamı : katı krem şeklinde bir ürün, içinden çıkan ahşap spatulayla sürülüyor. Gece boyunca cildin nemlenmesini sağlıyor. Sabah kalktığınızda nemlenmeyi hissedebiliyorsunuz.
Organik günlük yüz yağı : Ben özellikle makyaj altına kullandığımda çok memnun kaldım. Ürün yağ formunda olduğu için masaj yaparak yedirirseniz çok güzel sonuç alınıyor.

Benim cildim genel olarak kuru ve hassas olduğu için organik ürünler çok daha iyi geliyor bana. Kozmetik ürünlerin çoğuna tepki gösterirken organik ürünler bir sorun yaratmıyor. Inlight ürünlerindeki yağlar benim cildim için yeterli geldi. Sitede cildiniz ne tür olursa olsun (kuru, normal, yağlı) üründeki yağlar ihtiyacı kadar etki ettiği için kullanılabileceğini yazıyor. 
Eğer siz de organik bakım ürünlerine meraklıysanız, (hem de plastik değil cam kavanozlarda) Inlight ürünlerine bir bakın derim. Türkiye sitesi www.inlight.com.tr.

2 yorum:

  1. laçin'cim merhaba blogunla yeni tanıştım ve tanıştığıma çok memnunum. fakat benim bu memnuniyetim diğer takipçilerine göre farklı sebepten! ben senin gibi hassas bir cilde sahibim ve rosacea sorunu ile baş etmeye çalışıyorum. bun rağmen benim gibi bu sorunlarla baş etmeye çalışıp makyaj ürünleri hakkında da konuşabilceğimi birini istiyordum ve sana rastladım =)
    dediğim gibi seninle benzer cilt sorunlarına sahibiz ama farklılaştığımız yerler de var. benim rosaceam sivilce şeklinde değil kızarma, irite olma ve kabarma gibi kendini gösteriyor. ben de senin gibi sensibio AR kullanıyorum. artı aynı serinin renkli güneş kremini kullanıyorum. bu hem kızarıklığı biraz nötrlüyor hem de hafif bir fondoten görevi görüyor. benim fondotene çok çok ihtiyacım var diyemem. tek kapatmak istediğim yer kırmızılığı azaltıp istediğim renk allık sürmek istediğim yanaklarım. bunun için de kapatıcı kullanıyorum. gözümün altına sürceğim kapatıcıdan az biraz da buraya kullanıyorum. ama yeşil bir corrector sonrası kapatıcı daha iyi bir fikir olabilir.
    neyse lafı çok uzattım. ben senle bu cilt problemi hakkında konuşmak isterim. en yakın zamanda ziyaret edecğim. görüşmek üzere =)

    YanıtlaSil
  2. benim bi sorum var, yardım edersen sevinirim.
    penelope cruzun giydiği nude versace elbisesinin etekleri çok güzel. böyle tüylü tüylü gibi.
    http://www.people.com/people/package/gallery/0,,20168763_20009281_20013800,00.html
    bu kumaş satılıyor mudur?
    hiç gördün mü saol:)
    sevgiler melisa

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.