Pazartesi, Şubat 21, 2011

Kırmızı ve Çiçekli


Geçen yazımda bahsettiğim pantolon boyama projemde çıkan ürünü hafta sonu giydim. Yorumlarda sorulmuştu, gördüğünüz gibi herhangi bir degrade veya dalgalanma yok. (tencerede boyamada dalgalanma oluyor) Yalnız koton kumaş kullanılması önemli, boyayı çok iyi çekiyor.
İki ipucu daha vereyim boyamak isteyenlere : 
- Birincisi, renk gerçekten daha açık oluyor, istediğiniz rengin daha koyusunu kullanın.
- Çamaşır makinesini boyadan tamamen temizlemek için deterjan çekmecesini ve en alttaki filtreyi çıkarıp yıkadım. Yaklaşık üç-dört kez çamaşır suyuyla temizlik bezlerini yıkadım, ancak boyadan temizlendi. 

Kırmızı pantolonumun üzerine aylar önce yaptığım aplike yeleği giydim. Siyah bluzu seneler önce Zara' dan almıştım, botları da çok önce Shoetek' ten almıştım.


Bu arada cumartesi Nil' i babasına bırakıp iki saat çıkma imkanı buldum, kuaföre gittim. Bal sarısı röfle yaptırdım, uçlarda krepe balyaj var. Röflenin ilk yapıldığı halini hiç sevmiyorum, yıkandıkça oturduğunu düşünüyorum. Bir an önce otursun diye günde üç kere yıkayasım var şimdi :)

18 yorum:

  1. senin yerine kim doğum yaptı acabaaa:))yeleğe bayıldım, harika görünüyorsun,darısı başımaa..

    YanıtlaSil
  2. bayıldım..saçların güzeldi dahada hoş olmuş maşallah diyorum:))bide bu renk cidden seni açmış yelegine bayıldım:))

    YanıtlaSil
  3. yelek super

    burcualver.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. herkes senin gibi doğum yapsada doğumdan sonra böyle güzel görünebilse maşallah sana :)
    saçlar konusunda bende senin gibiydim. balyaj yaptırdıktan sonra sürekli saçlarımı yıkayasım vardı bir an önce renk otursun istiyordum :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba! Çok eski okuyucunuzum ama bloğum yeni, ismim de:)) Bu saç şekli size çok yakışıyor bence, bir yazınızda ordan al şurdan kes diyerek kendiniz tarif ettiğinizi söylemiştiniz, hala o şekilde mi kestiriyorsunuz? Ve de maşallah keşke herkes doğumkilolarından sizin kadar çabuk kurtulsa:)))

    YanıtlaSil
  6. saclarin cok guzel gorunuyor Lacin, cok yakistirdim sana gercekten.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş. Giyerken keyif aldığın belli. Çok beğendim. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. laçin seni görünce evlenesim ve doğum yapasam var:):)

    YanıtlaSil
  9. Lacincim cok guzel olmus pantalonun. Gule gule kullan

    YanıtlaSil
  10. pantolon gerçekten hiç boyanmış gibi değil,süper utmuş rengi.
    Bu arada o 2 saat sana ne kadar güzel gelmiştir eminim,aynı duyguları bende yaşadığım için.Ama ne olursa olsun bebeişi evde bırakında hep içimde bir endişe oluyor,sende de var mı evden çıkınca;?

    YanıtlaSil
  11. Saçın kahverengiyken de çok güzeldi, böyle de hoş olmuş:) Umarım ben de senin gibi bakımlı, pozitif ve fit bir anne olurum:) Sevgiler,

    Aslıcan

    YanıtlaSil
  12. çok şeker bir bebeğin var allah analı babalı büyütmek nasip etsin,diktiklerini ve paylaşımlarını büyük bir heyacanla takip ediyor zevkle okuyorum,hatta bu dikiş yeteneğini biraz kıskanıyorum:P seni yürekten tebrik ediyorum sende benim gibi mesleğine devam etmeyenlerdensin,bende peyzaj mimarıyım ama oğluma bakmayı kariyerime tercih ettim,sen boş durmamış dikişlerle boşluğu doldurmuşsun ne güzel,uğraşıyorum uğraşıyorum bir türlü olmuyor ama azmettim başaracağım birazda senin paylaşımların ilham veriyor hakkını yememek lazım,nil e ve kendine iyi bakman dileğiyle sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  13. laçin maşallah acayip fit görünüyorsun :)) ben saçının bu rengini de beğendim açıkçası, süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  14. saçların çok güzel olmuş. bu arada boyama tekneğini paylaştığın için tskler.

    YanıtlaSil
  15. çok yakışmış, çok güzel olmuş saçınız. merak ediyorum acaba siz hamileyken saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz, o zaman saçınızı nasıl kullanmıştınız? Teşekkürler. Sibel Özay.

    YanıtlaSil
  16. yaklaşık 2-3 hafta içersinde bende doğum yapıcam umarım senin kadar çabuk toparlarım.. Bu arada Nil hanım çok güzell Allah nazarlardan saklasın onu

    YanıtlaSil
  17. kokos anne seni :)) saclar da cok yakismis :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.