Cuma, Mart 05, 2010

Favori Ayakkabım ve Yeni Balyajlar :)


Dolgu topuklu ayakkabıları çok seviyorum. Ama babaanne tarzı olmayan dolgu topuk bulmak maalesef çok zor. Bir kere topuğun dümdüz değil hafif kavisli olması gerekiyor, bir de tabii ki önünün de platformlu olması. Tam bu tarz bir ayakkabıyı yıllar önce ebay' den bulup almıştım. Çok iyi hatırlıyorum 0.99 $ dan başlamıştı açık arttırma ve benden başka kimse teklif vermediği için aynı fiyata bana kalmıştı. Üzerine kargo ücretiyle beraber herhalde 17 $a falan gelmişti. 
Babetle rahatlıktan çok işkence çeken biri olarak bu ayakkabıyla çok rahat ediyorum. 
Dün de bol yürüyüşlü bir programda giydim. Üzerimdekiler gayet sıradan şeyler. Ama saçlarımda bir değişiklik var, dün balyaj yaptırdım.
Zaten bir süredir saçımı kendim boyuyordum ama artık o beyazların bazı boyalarla kapanmaması benim sinirimi bozmaya başladı. Bir de saçım kısa, uzun olduğunu düşünemiyorum bile. Nitekim hem beyazlarla daha rahat mücadele etmek için hem de her bahar geldiğinde bana bir "sarılar" hücum ettiği için dün soluğu kuaförde aldım. Henüz alışamadım çünkü ben hep platin tonu yaptırdım ve onu seviyorum. Şimdi saçımın gövde rengi kahve olunca bal rengini tavsiye etti kuaför. Eğer biraz daha kullanıp da gözüm alışmazsa azıcık daha platin yapacak.
Bir de saçım azıcık uzadı farkettiniz mi :)

24 yorum:

  1. Bu dolgu topukları aldıgın günü hatırlıyorum anlatınca üzerinden yıllar geçti değince ne tuhaf geldi dün gibi :)

    Çoraplı olarak kullanmışsın cesur Laçin seni:)

    Saçlarda her boyu güzel duruyor bu halide cok hoş!

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış şekerim:)

    YanıtlaSil
  3. saçların hoş olmuş güle güle kullan,bu arada ayakkabılar da çok hoş ... belki klasik ve şık bir ayakkabı ile file çorap veya ince çorap açık ayakkabı için uygun olabilir ama başka türlü bir seçenek deneyemiyorum ben kendi adıma ...

    YanıtlaSil
  4. Bal rengini ben de çok severim. Sende de çok güzel durmuş bence. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Balyaj çok hmm ünlü havası vermiş..
    garip bir yorumlama oldu ama :))
    bende öyle bir his uyandırdı, balyaj çok yakışmış laçin..

    YanıtlaSil
  6. Hemen aklına düştüğü gibi yaptırmışsın :) Yakışmış.. Bak benimde aklıma düştü şimdi yarın bende yaptırıcam:)

    YanıtlaSil
  7. saçlar çok guzel oldu, bence degistirme :) uzunlugu da çok hos. rihanna havasi verdi :)))

    YanıtlaSil
  8. meraba ayakkabılar benimde çok hoşuma gitti,ama saçına ben de alışamadım eski saç rengine alışkınım belkide ondan değişik geldi...değişiklik iyi oluyor ama...

    YanıtlaSil
  9. Saçların harika olmuş canım. Ben eski modeli de çok beğeniyordum ama bu renkle de harika duruyor. Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  10. Aaa süper olmuşsun. Ayakkabıları ilk yazdığın günü hatırladım şimdi :) Ceketine de vuruldum ayrıca :)

    YanıtlaSil
  11. açık ayakkabının içine çorap giyildiğinde aklıma hep japonlar gelir. saçların hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  12. saçlar güzel olmuş platini düşünme bence ayakkabılara gelince çorapla önü açık ayakkabı giyme fikrini seviyorum ama seninki çok irrite etti beni olmamış :((( bu kombine kapalı ayakkabı yada bot daha güzel olurmuş.

    YanıtlaSil
  13. çok güzel olmu saçların ;)

    YanıtlaSil
  14. çok cool bir görüntün var burda laçin.. :) hani bilmesem seni tanımasam cicili bicili romantik şeylerin elinden çıkabileceği bir hatun bu diye düşünmem şu halinden sonra.. çok yakışmış kesinlikle! bu arada üzerinde deri ceket sanırım, çok güzel yeni midir markası nedir?

    YanıtlaSil
  15. ÇOOOK GÜZEL OLMUŞ BENCE PLATİN DE HOŞ AMA U FARKLI OLMUŞ SANKİ.PLATNDEN SIKILDIM BEN BİRAZ BELKİ ONDAN.BU ARADA LAÇİNCİM KUAFÖRÜN ANADOLU YAKASINDAMI BEN ŞEHİR DIŞINDAN GELİCEM İSTANBULA TATİLE İYİ BİR KUAFÖRDE BOYATMAK İSTİYORUM NEREYİ TAVSİYE EDERSİN TAVSİYENE ÇOK İHTİYACIM VAR...

    YanıtlaSil
  16. Bence de saçların çok güzel olmuşş güle güle kullan...ceketini çook sevdim bu arada;)

    YanıtlaSil
  17. Saçların çok güzel olmuş. Kıyafette. Ben böyle topuklu giyince hightower gibi sivriliyorum ortalıkta :(

    YanıtlaSil
  18. çok begendimmmlaçin ,balyajlar süper duruyor ,inanılmaz spor ve modern..güzellik bölümüne daha yakın bir resim bekliyorum saçlarınla:) saç kesimin zaten çok hoş ve sana çok yakıştırıyorum ..
    sevgiler, pandora:)

    YanıtlaSil
  19. canım bu ayakkabıları çoraplarla pek sevemedim ayrıca ben platin sarı saç hastası olduğum için sanada onu daha yakıştırıyordum bende yarın gidip saçlarımı platin sarısı röfle yaptırmayı düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
  20. Laçincim saçlar muhteşem olmuş inanılmaz bi ışıltı vermiş sana güle güle kullan etrafta senin gibi saçları kısa insanlar gördükçe aaa Laçin modeli diyorum;) inan bi çok kişiye ilham olmuşşsun canım herşeyin yolunda olması umudyla sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Dolgu topukları bende cok sevıyorum ama mağlesef cok klasıkler değişik bisiler bulamıyorm.
    saçlarına gelınce cok yakısmıs platıne alısınca bıraz değişik geldın ama gozumuz alışmadığı ıcın oldu sanırm.
    bu arada saçlarda uzamıs cnm senden yakında tarz olan değişik bır kısa saç kesımı beklıyorum takıpcınım cnm başarışarın devamını dılerım.

    YanıtlaSil
  22. balyaj yakışmış güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  23. Balyaj normalde sevmem ama bu renk senin saç rengine çok güzel gitmiş. Ve saçların biraz uzamış evet, sana kısa saç da yakışıyor gerçi :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.